2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yapıyorum ama kaydetmeyi beceremedim bir türlü

Yaptıktan sonra sitenin altında nerede kullancaksın gibi bi bölüm var.. orda "image url" olanı seçiyosun.. altta adres çıkar.. http ile başlayıp png ile bitecek.. onu burda kontrol panelinde yerine yapıştırıyosun.. dene bakalım

merhaba arkadaşlar, hemen dalıyorum çünkü maşallah 31 sayfa geçmiş var. onları biraz sonra okuyum:)

bugün gardırop almak için çıktık, çok şükür en son gösterdiğim modeli aldık:)) pazartesi getirip kurucaklar. nette 400 tl idi zar zorda olsa 50 tl indirim yaptırmayı başardık Özelcana gidince insan kendini kaybediyor gerçkten.. neyse ordan sadece gardırop alıp çıktık, sonra 2 uzun kollu çıtçıtlı bady, 3 çift çorap aldım ve 5 parça olan hastane çıkışlarından aldım:) kızımda kullandığım durduğu için bu kez az parçalı olsun isdedim. uyku setlerine baktık.. sadece bakmakla kaldık şimdilik:)) böyle işte.

Hee GAMZE için o beğendiği portatif beşiği sordum..açıkta şuan yokmuş gösteremediler malesef. İstanbula kargo ücretsizmiş. ama satıcı kullanım ömrünün en fazla 7-8 ay olabileceğini söyledi. çünkü boyu 80 cm ve bebeğe kalan alan biraz daha azalıyor. yüksekliği de 35 cm dedi. zaten 7-8 aydan sonrada bebek ayaklanmaya başlayınca Allah muhafaza düşer içinden

haberler bunlar..

inşallah gününüz güzel geçmiştir.. ve herkes iyidir inşallah.

Ooo yorucu bi gün olmuş,canım aldıklarını güle güle kullansın bebişin,gardolabınız da hayırlı olsun.Eklersin cicileri artık biz de bakalım:)))

hayırlı olsun, güle güle kullanın cnm..

gözün aydın canım sonunda dolap işini hallettin artık rahat bi nefes alırsın . güle güle kullansın fıstıklar . bugün hiç görmeyince merak ettim seni ama dün söylemiştin özelcana gidicem diye unutmuşum:)

hayırlı olsun canım güle güle kullansın kızların...

hayırlı olsun cnm güle güle kullansınlar inşallah

kızlar 2 gündür klozet arızalıydı şükür bu gün yapıldı.ama o iki günü anlatamam size çektiklerim için koca göbeğimle normal wc ye gitmek zorunda kaldım çok zor eğildim.demekki baya büyümüş benim karnım o an daha da farkettim.evinde klozet olmayanlara sabır diliyorum

amin canım bizim evde klozet yok birde wc yi 1 m2 yapmışlar valla içeri girerken akrobasi hareketleri yapmak zorundayım dediğin gibi çok zor oluyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…