2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin,canım..Senin de yüksek çıkmış benim haftaya yapılacak şeker yüklemesi.

Hoşgeldin,canım..Senin de yüksek çıkmış benim haftaya yapılacak şeker yüklemesi.

umarım senin yüksek çıkmaz.gerçekten çok zor.yarın dr randevum var.bebeğimin etkilenip etkilenmediğine bakılacak.en son gittiğimde etkilenmemişti inşAllah herşe yolunda gidiyordur.kaç haftalık hamilesin?

canım tickerini nasıl değştirdin ben yapamadım bir türlü yardım edermisin lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım bu topikte konuyla ilgili yazı hazırlamışlar. belki yardımı olur...

canım biraz yüksek çıkmış. geçmiş olsun. bu geçici bir durum. diyetine çok dikkat et olurmu...

Canım aramıza hoşgeldin.. Allah sağlıkla bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah..
Her yeni gelen şekerim yüksek çıktı siz naaptınız diyo kimse geçmişi okumuyo galiba :)) 1 haftadır hergün aynı şeyi konuşuyoruz benim şekerim çıkıyo iyice açıklamaktan diğer kızlara yönlendiriyorum ya da geçmişi okuyun en iyisi :))

bütün avm lerde çocuk mağazaları var zaten ama bahçelievlerde kadir has çocuk dünyası var tamamen çocuk mağazaları var orda

ben forum istanbula 1 kere gittim iğne atsan yere düşmez acayip kalabalıktı zaten ben şirinevlerde oturuyorum yakın yerlerde avm çok oraya kadr gitmiyoruz

sen test yaptırdın mı?şimdilik diyetle iyi gidiyor.ama yaptığım diyetle pek doymuyorum:-(

evet 50 ve 100 grlık yükleme yapıldı ikisindede yüksek çıktı.
50 gr da 158 çıktı. ama 100 gr lığı hatırlamıyorum şimdi.
diyetisyene gitmedim doktorun tavsiyesi ve burdaki arkadaşlarla araştırmalarımızla yemeğimi düzene soktum.
beyaz ekmek yemiyorum işte onun yerine tavsiyem buğday ekmeği. çok tok tutuyor. hamur işi, çok tuzlu, çok tatlı şeylerden kaçıyoruz.
havuç, bezelye gibi şekerli sebzeler yerine daha çok yeşil ağırlıklı sebzelerle beslenmeye çalış... sebze yemekleri tüket bol bol...
pirinç pilavı yememeye çalış... şimdilik aklıma gelenler bunlar...

bende de şekerden şüphelendikleri için yaklaşık bir aydır diyet yapıodum kendimce, dün nihayet 50 lik yükleme yaptırabildim, şekerim yokmuş meğer...

bende de şekerden şüphelendikleri için yaklaşık bir aydır diyet yapıodum kendimce, dün nihayet 50 lik yükleme yaptırabildim, şekerim yokmuş meğer...

Çok sevindim canımm gözün aydın Ama olsun diyetin zararı yok zayıflamak için yapmıyoruz sonuçta sağlıklı olsun bebişlerimiz yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…