- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.781
teşekkür ederiz canım çok sağol..
Teşekkür ederiz teyzesi, pazartesiyi iple çekiyorum:))
günaydın tatlım, öğlene kadarmı çalışıcaksın bugün??
Inşallah öyledirde sende mutlu geçirirsin.
KIYAMAM BN ONA SIKILMIŞ YATMAKTAN ANNESİBİZDE UYANDIK SABAH ERKEN İŞE GELDK OĞLUMLA HİÇ DURMUYO YERİNDE SABAHTAN BERİ OYNUYO
gelsinler gelsinler..tek olmaz artık..akşam yine uyuyamadım doğru düzgün yaaa..her döndüğümde uyanıyorum..ben dönerken oğlanda vuruyo..anne dönme yat uyuyalım mı diyo ne diyo:)
Dün bi yazı okudum bi kitapta işte bizim haftalarımızda bebeğin hareketlerini takip edin 2 saat boyunca en az 10 tekme atması lazım falan yazıodu.. bende bi dikkat ediyim dedim bakalım... demez olaydım sabah 6dan beri saati bırak dakikada 10-15 tekme darbesi.. hadi ona alıştım bi de dönüyo mu napıyo arada canımdan can gidiyo çünkü çok aşağıda yapıyo bunları.. yemek yedim müzik dinlettim yok şimdi bi de duşu deniycem belki orda uyuya kalıryoksa bu halde çarşı pazar gezemem ben hadi bize sıhhatler olsunn teezeler
Merhaba gzl hafta sonları diliorum güzel annelere ve bebeklereeee .Dün kızımı görmeye gttim ama dr umuz her zamnki gibi çok yoğundu net göremedim. Az bi süre kaldım.Doyamadım kuzumaaaa.Hep olduğu gibi hastaneden çıkınca ordaki bebeciye gidip ciciler aldım ev için alt açmasını anneannesi almıştı bende çantası için gezmede kullanacağımız bi alt açması daha aldım.Eşim yeni işine başladı ama durumu belirsiz inş ii olur babamız kızımda geceleri kalkıp babasıyla oynuomuş her sabah anlata anlata bitiremio babasııı.Bu arada bebekleriniz kaçıncı haftasında kaç gr.Benm ki dün 27. haftada 860 dı zayıf göründü sanki dr çok ii dedi ama(
Dün bi yazı okudum bi kitapta işte bizim haftalarımızda bebeğin hareketlerini takip edin 2 saat boyunca en az 10 tekme atması lazım falan yazıodu.. bende bi dikkat ediyim dedim bakalım... demez olaydım sabah 6dan beri saati bırak dakikada 10-15 tekme darbesi.. hadi ona alıştım bi de dönüyo mu napıyo arada canımdan can gidiyo çünkü çok aşağıda yapıyo bunları.. yemek yedim müzik dinlettim yok şimdi bi de duşu deniycem belki orda uyuya kalıryoksa bu halde çarşı pazar gezemem ben hadi bize sıhhatler olsunn teezeler
Evet canımmm bugün geliyo annem ve kardeşim, ben diyetisyene gitcem 1.30da sonra onlarla buluşup dooru ulusaBabamız da çok bugün akşama kızlar partisi olcak evde 4 kız kalcaz bugün
saol tatlım oh benim annem çalışıyor gelemez ki kayınvalidem teklif bile etmez zaten etse de ben istemem böle iyi ben de hergün topluyorum fln haftada bir ikikere de bu kadıncağız geliyor saolsun(bana bakarmısın sanki hayrına geliyor)
günaydın annişler bizde kalktık oğluşumun tepikleriyle bazen hiç durmuyo bıdıkım...
kahvaltımızı yaptık hava güzel ne yapsak diye düşünüyorum önce kuaföre gidicem bir fön çektireyim sonra oradan carrefoura giderim yada kent meydanına bugün öğle yemeği için canım bişey çektide ....oradanda kayınvalide ziyareti akşamda babamız gelir alır bizi ordan....
yarın sabahta kahvaltıya gidicez oradanda oğluşumu görmeye ahmet amcasınapazarları benimki protesto ediyo gerçi uyuyo ehuehue tatile giriyo
benimde oğlanda pazar günleri hiç hareket etmiyo hergün benimle çalıştığı için pazar günleri tatil yapıyo heralde
sorma ya hafta içi okdara enerjiyi sarf ediyolar sonra pazar tatili eşime diyorum acaba sen pazarları evdesin diye saygımı yapıyo yada boru sesindenmi korkuyo diyorum
günaydın annişler...
göğüs ucu çatlaklarından bahsedilmiş. ben lasinoh göğüs ucu kremi aldım. ne zaman kullanmaya başlmak gerekiyor acaba? doğumdan önce başlayn fln denmişti ama emin değilim.. çatlaklar oluşmadan önce mi oluştuktan sonra mı kullanılıcak?
bir de göğüs pompası almamız şart mı? ben henüz almadım, şartsa alayım bi an önce
eğer doğumdan sonra çalışmayı düşünüyosan al bence ben çalışmak istemiyorum o yüzden almadım biberonda almam heralde sonra duruma göre alınır artık.
hmmm ben ilk 6 ay çalışmayı düşünmüyorum almıyım o zaman şimdilik.. teşekkürler cnm
o zaman doya doya emzir bebeğini işe başlamaya 1-2 ay kala biberona yavaş yavaş alıştırırsın belki , sen yokken sorun yaşamasın
evet öyle yaparım, 6 ayımı bebişimle baş başa geçiririmalışverişlerini tamamladın mı sen cnm?
bebişlerin göbeği düşmeden önce giydirilen o iç zıbınlarından kaç tane aldnz kızlarr?? ben de 2 tane var yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?