2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt canım allahtan 1,5 çıkıcam eve gidip temizlik yapıcam yarın annemler gelicek yeğenimle oynıcam bütün gün :)))

KIYAMAM BN ONA SIKILMIŞ YATMAKTAN ANNESİ BİZDE UYANDIK SABAH ERKEN İŞE GELDK OĞLUMLA HİÇ DURMUYO YERİNDE SABAHTAN BERİ OYNUYO

gelsinler gelsinler..tek olmaz artık..akşam yine uyuyamadım doğru düzgün yaaa..her döndüğümde uyanıyorum..ben dönerken oğlanda vuruyo..anne dönme yat uyuyalım mı diyo ne diyo:)

Dün bi yazı okudum bi kitapta işte bizim haftalarımızda bebeğin hareketlerini takip edin 2 saat boyunca en az 10 tekme atması lazım falan yazıodu.. bende bi dikkat ediyim dedim bakalım... demez olaydım sabah 6dan beri saati bırak dakikada 10-15 tekme darbesi.. hadi ona alıştım bi de dönüyo mu napıyo arada canımdan can gidiyo çünkü çok aşağıda yapıyo bunları.. yemek yedim müzik dinlettim yok şimdi bi de duşu deniycem belki orda uyuya kalır yoksa bu halde çarşı pazar gezemem ben hadi bize sıhhatler olsunn teezeler

benimkide dünden beri kavga ediyo benle..idrar torbama vuruyo..oğlum yapma diyorum daha çok vuruyo..hopladım zıpladım döndüm yattım yok dönmedi velet..delirtti beni...altıma işicek gibi oluyorum..kaçıcak rezillik olcak bidee..

Maşallah miniğe bencede kilosu iyi görünüyo zaten en çok son aylarda alıyolar kiloyu

annesi adda gitceğini anlamış kız yerinde duramıyo geçen benimkide alışveriş merkezinden çıkana kadar durmadı birde yılbaşı diye şenlik vardı canlı müzik bizimki onları duydukça koptu..........

Evet canımmm bugün geliyo annem ve kardeşim, ben diyetisyene gitcem 1.30da sonra onlarla buluşup dooru ulusa Babamız da çok bugün akşama kızlar partisi olcak evde 4 kız kalcaz bugün

valla bendimde en sevdiğim şey annem ve kardeşlerimle kız kıza kalmak yeğenimde kız ama bizim oğlan bozıcak bu durumu :) kuşum çiçeklerin içinde 1 böcek olucak

günaydın annişler bizde kalktık oğluşumun tepikleriyle bazen hiç durmuyo bıdıkım...

kahvaltımızı yaptık hava güzel ne yapsak diye düşünüyorum önce kuaföre gidicem bir fön çektireyim sonra oradan carrefoura giderim yada kent meydanına bugün öğle yemeği için canım bişey çektide .... oradanda kayınvalide ziyareti akşamda babamız gelir alır bizi ordan....

yarın sabahta kahvaltıya gidicez oradanda oğluşumu görmeye ahmet amcasına pazarları benimki protesto ediyo gerçi uyuyo ehuehue tatile giriyo

benim kocam yardım ediyo temizliğe ben tek yaparsam süpürgenin fırçasını açmadan üstünden süpürüyorum evi annemde perdelerimi yıkar camlarımı siler sağolsun canım anammmm :)

benimde oğlanda pazar günleri hiç hareket etmiyo hergün benimle çalıştığı için pazar günleri tatil yapıyo heralde

benimde oğlanda pazar günleri hiç hareket etmiyo hergün benimle çalıştığı için pazar günleri tatil yapıyo heralde

sorma ya hafta içi okdara enerjiyi sarf ediyolar sonra pazar tatili eşime diyorum acaba sen pazarları evdesin diye saygımı yapıyo yada boru sesindenmi korkuyo diyorum

günaydın annişler...

göğüs ucu çatlaklarından bahsedilmiş. ben lasinoh göğüs ucu kremi aldım. ne zaman kullanmaya başlmak gerekiyor acaba? doğumdan önce başlayn fln denmişti ama emin değilim.. çatlaklar oluşmadan önce mi oluştuktan sonra mı kullanılıcak?
bir de göğüs pompası almamız şart mı? ben henüz almadım, şartsa alayım bi an önce

eğer doğumdan sonra çalışmayı düşünüyosan al bence ben çalışmak istemiyorum o yüzden almadım biberonda almam heralde sonra duruma göre alınır artık.

bebişlerin göbeği düşmeden önce giydirilen o iç zıbınlarından kaç tane aldnz kızlarr?? ben de 2 tane var yeter mi?

evet öyle yaparım, 6 ayımı bebişimle baş başa geçiririm alışverişlerini tamamladın mı sen cnm?

malesef hayır ilk 3 ay için kıyafetler aldık biraz şimdilik bişey almıcam hediyeler geliyo ona göre izne çıkınca tamamlıcam artık annem kızıyo çok bişey alma hediye gelir diye zaten hemen büyüyolar .beşiğini arabasını falanda o zamana bırakıcam odanın şekli değişicek falan bi sürü iş oda yapmıcam kirada oturuyoruz şimdilik bi karyola alıcam yanımıza yatarız koyun koyuna :)

bebişlerin göbeği düşmeden önce giydirilen o iç zıbınlarından kaç tane aldnz kızlarr?? ben de 2 tane var yeter mi?

ben 2 tane zıbın tk aldım hast. çıkışında var 1 tane pijama yakımı aldım onun içinde de var anneme göre yetiyo yetmezse alırız diyolar ama benim gözüme çok az görünüyo aldıklarım heralde minikler ondan :) pijama takımı haricinde iç pijaması aldım ayaklı onlardan fazla alabiliriz pislenir falan ben bizim orda sepetlerde 2 tl ye satılıyo onlardan aldım minnnacıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…