- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.761
oooooo seninki pek erkenciymiş.. benimki kahvaltıyı da yaptım ama uyanmadı hala :26:Günaydın caanımm günaydın kızlar..
Sabah altıdan beri uyuyamadım tekmelerden hala da sürüyo bi boşluğunu bulursam 1 saat kestircem çok uykum varr(
polycim günaydın sanada... dolabınız hayırlı olsun canım. güle güle kullansın kızların...
günaydın minik annişler bugün hava güzel benim de yardımcım geldi evi temizliyor saolsun oh ben de aldım bilgisayarımı uzandım sizi okuyorum çok rahat oluyomuş bööle yaww allah imkanı olmayanlara kolaylık versin sabırversin vallahii koca ev çocuk yemek zor gerçekten çok zor..
policim hayırlı olsun cicileriniz bir ara sen de fotolarını ekle cnm ya gerçi ben de ne zamandır koymuyorum bir sürü şey aldık ama dedim ki dolabını alıp yerleştireyim de hepsiini birden koyarım belkimm
haftaya benim de sınavım var hafta sonu sonra da doktora gidicem çok özledim bebişimi çooookkk
oooooo seninki pek erkenciymiş.. benimki kahvaltıyı da yaptım ama uyanmadı hala :26:
Bugün annenle gezmelere gidicen dimi.. daha dün annemle birlikteydim ama bugün gezsek yine gezerim:)))
Merhaba gzl hafta sonları diliorum güzel annelere ve bebeklereeee .Dün kızımı görmeye gttim ama dr umuz her zamnki gibi çok yoğundu net göremedim. Az bi süre kaldım.Doyamadım kuzumaaaa.Hep olduğu gibi hastaneden çıkınca ordaki bebeciye gidip ciciler aldım ev için alt açmasını anneannesi almıştı bende çantası için gezmede kullanacağımız bi alt açması daha aldım.Eşim yeni işine başladı ama durumu belirsiz inş ii olur babamız kızımda geceleri kalkıp babasıyla oynuomuş her sabah anlata anlata bitiremio babasııı.Bu arada bebekleriniz kaçıncı haftasında kaç gr.Benm ki dün 27. haftada 860 dı zayıf göründü sanki dr çok ii dedi ama(
Merhaba gzl hafta sonları diliorum güzel annelere ve bebeklereeee .Dün kızımı görmeye gttim ama dr umuz her zamnki gibi çok yoğundu net göremedim. Az bi süre kaldım.Doyamadım kuzumaaaa.Hep olduğu gibi hastaneden çıkınca ordaki bebeciye gidip ciciler aldım ev için alt açmasını anneannesi almıştı bende çantası için gezmede kullanacağımız bi alt açması daha aldım.Eşim yeni işine başladı ama durumu belirsiz inş ii olur babamız kızımda geceleri kalkıp babasıyla oynuomuş her sabah anlata anlata bitiremio babasııı.Bu arada bebekleriniz kaçıncı haftasında kaç gr.Benm ki dün 27. haftada 860 dı zayıf göründü sanki dr çok ii dedi ama(
günaydın kızlarr..naapıyonus bakiimm..bizde kalktık oğluşumlaaa güzel bi kahvaltı yaptıkkk..şimdi oynuyoruz:) öğlenden sonrada yeni doktor amcaya gitcess..bakalım kuzumu görebilicekmiyimm..ordan da kocişle alışverişe gitces herhalde..evde ağıza atılacak lokma bişey kalmadı..yaptık listemizi
Güanydın kusuuu.. Bizde öğleden sora diyetisyendoktor alışveriş öööle gezcez.. Bugün babamız konferans için İstanbula gitti orda kalcaklar kızıda tekmeleyip duruyo sabahtan beri özledi galiba hemen
canım sınavında başarılar. evet yardımcısı olmadan insanın hamilelik geçirmesi çok zor. işler ağır geliyor. benimde annem çok destek oluyor. yemeği zaten o yapıyor birlikte yiyoruz. haftada birde evimi temizler derinden. zaten çok kirlenmez. ben hergün toplarım. silip süpüremesemde herşey yerli yerindedir. ev bu yüzden temiz görünüyor...
aaaaa tek mi kalcannn..nezaman dönüyo kocan..fazla yalnız bırakmasın seni artık
2012 DOĞUM Fiyatları
Ankara Güven anestezi+sezaryen+2 gün yatış (refakatçı dahil) toplam 1280 tl. 12-2010 fiyatı
Ankara Özel Akay normal doğum ücreti 1850 sezeryan +2gece 2250 (1-2011)
Günaydın caanımm günaydın kızlar..
Sabah altıdan beri uyuyamadım tekmelerden hala da sürüyo bi boşluğunu bulursam 1 saat kestircem çok uykum varr(
Annemle kardeşim gelio bugün benle kalcaklar.. yarında kociş gelcek inşallah.. yalnız kalamam yaa şimdi korkarım valla gece filan acil bişi olsa allah korusun
canım devlet hastanesimi senin doktorun fazla ilgilenmedi ne demek. ilgilenmesi lazım... ben her hafta netten bebeğin kilo ve boy araştırmasını yapıyorum bence bebeğinin kilosu gayet iyi. maşallah... bende 27. haftama girdim... bak mesaj yazarken herkesin kendine ait bir çizelgesi oluyor. bebeklerimizin kaç haftalık olduğu yazıyor. sende kendine oluştur bir tane. ben sana bir yazı kopyalıyorum onu uygulamaya çalış...
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?