- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.801
bimde ki battaniyeden aldım dün ince battaniye pamuklu ne çok sert ne çok yumuşak evde iş görür şansıma 1 tane mavi kalmıştı onuda ben aldım . kalın battaniyemiz var hediye geldi ama büyük sarıp dışarı çıkaramayız heralde onunla yine bi tane lazım sarmak için
benim yürüyüşüm değişti. oram ağrıyor birde kuyruk sokumum. tüm gün okulda ne kadar az hareket etsemde yoruluyorum. ama doğumu kolaylaştırsın diye yürüyüş öneriyorlar. bende doktoruma sormayı unuttum. acaba benim için sıkıntı var mı ne zaman yürüyüşe başlamalı diye. benim baştan düşük tehdidimde vardı bide:SS
canım doktora sorduğunda bizide aydınlatır mısın?
canim ac ac nasil gidicem demissin ama hani su unlu Kaan Kocatepe'ydi galiba onun sitesinde , seker testine giderken ac ya da tok gidilmesi fark etmez yaziyo.... burda herkes 12 saat ac gitmek gerekiyo diyo, anlamadim. biraz gec yazmis da olabilirim bunu. insallah guzel sonuclarla donersin.
pis bogaz kadın insan vermese bile teklif eder değlmi ama gıcık olurum böylelerine sağolsun bizim çalışan arkadaşlar yanımda yemezler ama aldıkları birşey bile olsa hemen bana getirirler ben görmediğim halde mutlaka yedirirlerr sağolsunlarrr bilmiyor demekki o hatun hamile birnin karşısında birşey yiyip içmenin ona vermeden birde ne kadar günah oldugunu pis kadınnn
Bugün şeker yüklememi, kan ihlal tahlillerimi yaptırdım bebişimi gördm geldim kızlar:) Çok mutluyum. Gerçi daha tahlil sonuçlarım çıkmadı pazartesi çıkıcakmış ama bebişim iiyiydi çok şükür. Ben aç olduğumdan mıdır nedir, yalanıyordu içeride:) Boyu kilosu iyiydi, biraz öndeydi, inşallah şeker çıkmaz. Aynı babasına benziyordu, doktor da öyle dedi:)
Şeker yüklemesi beni o kadar rahatsız etmedi, korktuğu kadar yokmuş, 6 tüp de kan verdim, ona rağmen çok kötü olmadım, moralim iyi diye herhalde.
Doktor kilo aldım diye beni azarladı, neredeyse 10 kilo oldun dedi, tatlı yeme artık bundan sonra dedi, akşam yemeğinden sonra hiçbişey yeme dedi, diyete gir dedi yani açıkçası. Bir de kasların zayıf her gün yürü doğuma kadar dedi. Ağrılar normalmiş, bundan sonra hep oramız buramız ağrıycakmış. 28.nci haftadan sonra kontroller sıkılaşıcak dedi. Türk kahvesini sordum arada iç faydalı dedi. Tetanoz aşısına evde doğum düşünmüyorsan gerek yok dedi, balık yağına da ihtiyacın yok içinde metaller var fazlası zararlı dedi.
Bugün şeker yüklememi, kan ihlal tahlillerimi yaptırdım bebişimi gördm geldim kızlar:) Çok mutluyum. Gerçi daha tahlil sonuçlarım çıkmadı pazartesi çıkıcakmış ama bebişim iiyiydi çok şükür. Ben aç olduğumdan mıdır nedir, yalanıyordu içeride:) Boyu kilosu iyiydi, biraz öndeydi, inşallah şeker çıkmaz. Aynı babasına benziyordu, doktor da öyle dedi:)
Şeker yüklemesi beni o kadar rahatsız etmedi, korktuğu kadar yokmuş, 6 tüp de kan verdim, ona rağmen çok kötü olmadım, moralim iyi diye herhalde.
Doktor kilo aldım diye beni azarladı, neredeyse 10 kilo oldun dedi, tatlı yeme artık bundan sonra dedi, akşam yemeğinden sonra hiçbişey yeme dedi, diyete gir dedi yani açıkçası. Bir de kasların zayıf her gün yürü doğuma kadar dedi. Ağrılar normalmiş, bundan sonra hep oramız buramız ağrıycakmış. 28.nci haftadan sonra kontroller sıkılaşıcak dedi. Türk kahvesini sordum arada iç faydalı dedi. Tetanoz aşısına evde doğum düşünmüyorsan gerek yok dedi, balık yağına da ihtiyacın yok içinde metaller var fazlası zararlı dedi.
canım hadi gözün aydın olsunn
ne güzel görmüşsün miniğini :)
umarım şeker yüklemesi sonucunda güzel çıkar
ooohhhh ne güzel ne güzel, mutlu mesut gidip gelmişsin. yavrunu görmüşsün.. darısı henüz şeker testine yaptırmayanlar ve bebişini özleyenlere olsun. inşallah sonucunda güzel çıkar.
doktor demekki benide azarlıycak, çünkü bende 8,5 kilo aldım(( çarşambaya kadar bende kendimi diyete mi soksam ne:)
ben 2 tane zıbın tk aldım hast. çıkışında var 1 tane pijama yakımı aldım onun içinde de var anneme göre yetiyo yetmezse alırız diyolar ama benim gözüme çok az görünüyo aldıklarım heralde minikler ondan :) pijama takımı haricinde iç pijaması aldım ayaklı onlardan fazla alabiliriz pislenir falan ben bizim orda sepetlerde 2 tl ye satılıyo onlardan aldım minnnacıklar
ben 2 tane zıbın tk aldım hast. çıkışında var 1 tane pijama yakımı aldım onun içinde de var anneme göre yetiyo yetmezse alırız diyolar ama benim gözüme çok az görünüyo aldıklarım heralde minikler ondan :) pijama takımı haricinde iç pijaması aldım ayaklı onlardan fazla alabiliriz pislenir falan ben bizim orda sepetlerde 2 tl ye satılıyo onlardan aldım minnnacıklar
Benim şekerim düşüyor hemen ya aç kalınca, elim ayağım tutmaz falan, açlık şekerim çok düşük oluyor genelde diğerini bilmiyorum amaYarın aç aç nasıl dayanıcam ondan bile korkuyorum
ben 2 tane hastane çıkışı almıştım onların setinin içinden çıkmıştı. ama bebeğin göbeği düşene kadar onlar giydiriliyormuş, ne zaman düşer ki bu göbek? 1 haftada fln düşerse 2 tanecik iç zıbın yetmez bana. en iyisi 2 tane daha alıyım her ihtimale.
İnşallah çıkmaz canım, ya ben çok fena oluyorum çok acaip. Geçen ofistekiler dışardan birşey söylediler, bana sormadılar diye ağladım biliyor musunuz, Allahtan çaktırmadım ehehe Sonra karşı masamda bir hatun sürekli fındıklı fıstıklı çikolataları götürüyor kalıp kalıp, ben şimdi şeker testine gircem diye çikolata almıyorum yemiyim diye, ama insan bir sorar dimi, belki bir minik kare alırım, ama yok nerdeee, homini gırtlak hatun benim iki katım yiyor:S Ona da gözlerim doluyor tabi:) Diyete girersem, hem bu işyerindekiler yüzünden hem de şekerim düşeceğinden bütün gün ıslak gözlerle gezerim artık:)
Çok komiğim dimi ya, hamilelik beni böyle yaptı:) Kocama da gıcık oldum biraz önce, yarın teste giricem diye şekerli şeyler yemiyim diyorum, gelmiş yanımda mandalina yiyor hain :
lütfen yardım!!!
gebeliğimin 25. haftasındayım ve 2 gündür inanılmaz bulantılarım geri döndü. ilk üç ayımda bulantı ve kusmalarım cok olmuştu. sonra düzeldi. ama iki gündür o günleri tekrar yaşıyorum bu doğuma kadar böyle sürer mi çok korkuyorum yeme düzenim bozuldu kilo alamıyorum. böyle sıkıntılar yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
bir sitede buna rastladım, aynen yaazıyorum...
2012 doğum fiyatları aşağıdaki gibidir. Her sene doğum fiyatları hastaneye göre değişmektedir. Anadolu yakasında en çok tercih edilen hastane Kadıköy Şifa hastanesidir. ( Tam teşekkülü bir doğum hastanesi olması sebebi ile) Yine Anadolu yakasında Kadıköy Florance Nigtingale, Ataşehir Memorial, Göztepe Echomar, Sema hastanesi gibi hastaneler de revaçta.
Avrupa yakasında Anadolu yakasına göre daha fazla sayıda özel hastane var. Birkaç hastaneden 2011 doğum fiyatları tablosu aşağıdaki gibidir.
2012 DOĞUM Fiyatları
istanbul Koşuyolu Medipol hastanesi ssk + ücreti normal doğum 1750 sezeryan 1850 +gün ücreti 250
Güneşli Medicine hastanesi doğum fiyatları: normal doğum 400-500 tl arası sezeryanla doğum +100 200 tl daha fazla
Pendik Bölge Hastanesi: normal doğum fiyatı: 500tl sezeryanle doğum ücreti:800tl zorunlu sezeryan:
700
Göztepe Medikal park sezeryanla doğum 2200tl
Medical park 2500 tl,
acıbadem 9800 tl.
Ethica incirli 2300 tl. 2011 yılı
Ankara Güven anestezi+sezaryen+2 gün yatış (refakatçı dahil) toplam 1280 tl. 12-2010 fiyatı
Kadıköy şifa sezeryan 4600 normal 4200 tl 12-2010
nisa hastanesi normal 850 sezeryanla doğum 1000 tl 2011
Gebze Özel yüzyıl normal 350tl sezeryan 480 tl 2011
Ankara Özel Akay normal doğum ücreti 1850 sezeryan +2gece 2250 (1-2011)
Merhaba gzl hafta sonları diliorum güzel annelere ve bebeklereeee .Dün kızımı görmeye gttim ama dr umuz her zamnki gibi çok yoğundu net göremedim. Az bi süre kaldım.Doyamadım kuzumaaaa.Hep olduğu gibi hastaneden çıkınca ordaki bebeciye gidip ciciler aldım ev için alt açmasını anneannesi almıştı bende çantası için gezmede kullanacağımız bi alt açması daha aldım.Eşim yeni işine başladı ama durumu belirsiz inş ii olur babamız kızımda geceleri kalkıp babasıyla oynuomuş her sabah anlata anlata bitiremio babasııı.Bu arada bebekleriniz kaçıncı haftasında kaç gr.Benm ki dün 27. haftada 860 dı zayıf göründü sanki dr çok ii dedi ama(
canım bebeğini görmüşsün ne güzel... inş. sonuçlarında iyi çıkar. haber verirsin...
ben 2 tane hastane çıkışı almıştım onların setinin içinden çıkmıştı. ama bebeğin göbeği düşene kadar onlar giydiriliyormuş, ne zaman düşer ki bu göbek? 1 haftada fln düşerse 2 tanecik iç zıbın yetmez bana. en iyisi 2 tane daha alıyım her ihtimale.
hiçç korkma verdikleri şekerli su seni saaatlerce ayakta tutuyo acıkmıyosun bile
bebişte çok hareket ediyoo tatlıyı buluncaa
işte sadece kan verirkenn insan kötü oluyoo aç karnınaa
kan alırlarken bakma sakınn koluna
o kadının yaptığı çok ayıpp hamilesinn canın çekerrr
sevmiyorumm böyle insanlarıı
insan sen hamilesinn derr getirir kabul etmese bile tadına bak derr ayıp yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?