2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bimde ki battaniyeden aldım dün ince battaniye pamuklu ne çok sert ne çok yumuşak evde iş görür şansıma 1 tane mavi kalmıştı onuda ben aldım . kalın battaniyemiz var hediye geldi ama büyük sarıp dışarı çıkaramayız heralde onunla yine bi tane lazım sarmak için

şimdi bende tam bunu yazmak için girmiştim. az önce bende gördüm, çok şeker renkleri vardı. benim ihtiyacım olmadığından almadım ama almak isteyenler alsınlar. bebek arabasının üstüne örtmek için filan çok iyi. hatta burda bi tane tren yolu ve tren deseni olanı vardı, o oyun halısı olarak bile kullanılabilir. yere serersiniz bebiş oynar.. çok amaçlı yani:)))

Canım doktorum yürümekten zarar gelmez sürekli yürü doğumun kolaylaşsın dedı, ağrıların 5.nci aydan itibaren başlaması normalmiş, kemikler organlar bebişe yer açmak için çekildiğinden ağrılara artık hep olacak dedi. Ben yürümeye devam edicem o yüzden, ama senin hala risk varsa doktorunu ara bir sor bence.

Canım hem açlık şekerini hem tokluk şekerini ölçtüklerinden aç gitmek zorundasın. Sadece yükleme için gerekli olmayabilir ama açlık şekereine bakılması çok önemli.

O yerken ben de içimden aynen senin gibi söylendim, pis kadın diye:)

Bugün şeker yüklememi, kan ihlal tahlillerimi yaptırdım bebişimi gördm geldim kızlar:) Çok mutluyum. Gerçi daha tahlil sonuçlarım çıkmadı pazartesi çıkıcakmış ama bebişim iiyiydi çok şükür. Ben aç olduğumdan mıdır nedir, yalanıyordu içeride:) Boyu kilosu iyiydi, biraz öndeydi, inşallah şeker çıkmaz. Aynı babasına benziyordu, doktor da öyle dedi:)
Şeker yüklemesi beni o kadar rahatsız etmedi, korktuğu kadar yokmuş, 6 tüp de kan verdim, ona rağmen çok kötü olmadım, moralim iyi diye herhalde.
Doktor kilo aldım diye beni azarladı, neredeyse 10 kilo oldun dedi, tatlı yeme artık bundan sonra dedi, akşam yemeğinden sonra hiçbişey yeme dedi, diyete gir dedi yani açıkçası. Bir de kasların zayıf her gün yürü doğuma kadar dedi. Ağrılar normalmiş, bundan sonra hep oramız buramız ağrıycakmış. 28.nci haftadan sonra kontroller sıkılaşıcak dedi. Türk kahvesini sordum arada iç faydalı dedi. Tetanoz aşısına evde doğum düşünmüyorsan gerek yok dedi, balık yağına da ihtiyacın yok içinde metaller var fazlası zararlı dedi.

canım hadi gözün aydın olsunn
ne güzel görmüşsün miniğini :)
umarım şeker yüklemesi sonucunda güzel çıkar

ooohhhh ne güzel ne güzel, mutlu mesut gidip gelmişsin. yavrunu görmüşsün.. darısı henüz şeker testine yaptırmayanlar ve bebişini özleyenlere olsun. inşallah sonucunda güzel çıkar.
doktor demekki benide azarlıycak, çünkü bende 8,5 kilo aldım(( çarşambaya kadar bende kendimi diyete mi soksam ne:)

canım hadi gözün aydın olsunn
ne güzel görmüşsün miniğini :)
umarım şeker yüklemesi sonucunda güzel çıkar

Çok sağol canım İnşallah heyecanla bekliyorum.

Çok sağol canım, inşallah şekerim çıkmaz. Senin doktorun belki azarlamaz canım, sen öndesin çünkü benden 2 hafta, diyete girmesen de tatlıyı azaltabilirsin, tatlının bir faydası yok nasıl olsa bebişlere.

Selam hanımlar...
E-bebek torium mağazasından alışveriş yaptık. bazı şeyler gerçekten çok uygundu. dalinin deterjanı mesela... yumuşatıcı 16.tl, deterjan 19 tl.
resimleri çekip eklerim birazdan...

evet canım en çok kirlenen o iç pijamalarmış ayaklı olanlar...

canım bebeğini görmüşsün ne güzel... inş. sonuçlarında iyi çıkar. haber verirsin...

ben 2 tane hastane çıkışı almıştım onların setinin içinden çıkmıştı. ama bebeğin göbeği düşene kadar onlar giydiriliyormuş, ne zaman düşer ki bu göbek? 1 haftada fln düşerse 2 tanecik iç zıbın yetmez bana. en iyisi 2 tane daha alıyım her ihtimale.

Benim şekerim düşüyor hemen ya aç kalınca, elim ayağım tutmaz falan, açlık şekerim çok düşük oluyor genelde diğerini bilmiyorum ama Yarın aç aç nasıl dayanıcam ondan bile korkuyorum

hiçç korkma verdikleri şekerli su seni saaatlerce ayakta tutuyo acıkmıyosun bile
bebişte çok hareket ediyoo tatlıyı buluncaa
işte sadece kan verirkenn insan kötü oluyoo aç karnınaa
kan alırlarken bakma sakınn koluna

canım ben hastane çıkışı almadım ama onun içinden çıkıyormuş 1 tane... ama 2 tane yetmez bence canım. al biraz daha. çünkü içine giydiği şeyler en çok kirlenecek olanlar ee malum kış çocukları olacak birde. bulabilirsen al 3-4 tane daha... ben daha fazla aldım...

Son düzenleme:

o kadının yaptığı çok ayıpp hamilesinn canın çekerrr
sevmiyorumm böyle insanlarıı
insan sen hamilesinn derr getirir kabul etmese bile tadına bak derr ayıp yaa

geçmiş olsun canımm senin kadar olmasada bendede başladı sabahlarıı doktora sordum idrar yolu enfeksiyonu varsa ondanda olabilir dedi test yaptırdı çıkmadı çok şükürr
gebelikte 9 ayy boyunca bulantı olabilirmiş ama se yinede tedbiri elden bırakma idrar yolu enfeksiyonu varmı yokmu öğren

medipolle cuma konuştum normal doğum sgk lı 1250 ve sezeryan 1950 bunun içinde normalde 1 sezeryanda 2 gece yatış da dahil ve yeni zamlanmış.

benimki 25. haftada 1 kilo olmuşş
benimki tosuncukmu olcak yaww
gerçi bebeğe yarasın diye hertürlü sebze meyve et vs.. yiyorum ondanmiki acaba
pazarda biile her sebzeden yarım kilo bazende 250 gram alıp eve gelince sebzelerden azar azar kaynatıp çorba yapıp içiyorumm
bugünn ne buldumsa attım tencereye balkabağı brokoli karnıbahar havuç patates pancar pırasa kereviz yer elması ne buldumsa attım tencereye çorba yaptım içtimm
artık tat almaya başladılarr her sebzeyi yiyorumki sonradan seçici olmasın şimdiden alışsın diye hemde bebeği besler diyee

cuma günü ben de şeker yüklemesi yaptırdım şükür bir şey çıkmadı. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gircem tekrar dua edin bebişimin böbreğinin biri küçüktü ona bakılcak inş. düzelmiş olur.
bir de arkadaşlar şu primanın face deki sayfasından üye olan arkadaşlar hediyeleriniz geldi mi? ben e bebekten almayı seçmiştim evde olmadığım için ama gelip gelmediğini nerden bilcem?

canım bebeğini görmüşsün ne güzel... inş. sonuçlarında iyi çıkar. haber verirsin...

Çok sağol canım.

bak benim hiç aklıma gelmemişti o zıbınlar, ben de alıyım onlardan.

Dediğin gibi oldu canım yaptırdım geldim bile:)

o kadının yaptığı çok ayıpp hamilesinn canın çekerrr
sevmiyorumm böyle insanlarıı
insan sen hamilesinn derr getirir kabul etmese bile tadına bak derr ayıp yaa

Sorma ya her gün yumul yumul yumuluyor önümde, bir ben değilim ki bir sürü insan var, birisi istemesin diye de öyle hızlı yiyorki çok komik:)

hadi gözün aydın canım..bende şekerli suyu içtiğimde coşmuştu horon tepiyodu içerde bende 10kg almışım:26: banada hamur işi falan yeme dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…