• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar.Şöyle anlatayım Van da oturuyoruz deprem dolayısıyla başka yerde göründüm şeker sonucunu aldığım gün de dr ameliyatta olunca başka doktor baktı da pek ilgilenmedi ama.yürüyüş ,egzersiz yap,tatlı,şekerli yeme,tatlı meyveleri,hamur işini yeme dedi.

canım çok geçmiş olsunn
tatlı meyvelerr muz incir üzüm gibi meyvelerden uzak duracaksınn mandalina portakal filan yiyeceksinn
tatlıyı seviyosan uzak durmak zor gelebilir ama napalım herşey bebeğimizin sağlığı için
tatlıyı çokk yemedinsede şeker çıkabilyo gebelik şekeri farklı bişey hormonların etkisiyle oluşuyoo eğer öncesinde şeker rahatsızlığın yoksa gebelikten sonra geçecek
şimdilik sadece bebiş için dikkat edeceksin

günaydın kızlarrrrr ve minikleriiii nasılsınızz yeni bi hafta mutluluk dolu olur inşallahhh benim oğlan artık fıkır fıkır içerde hiç durmuyo hele de akşamları annesinin cnısı:49::49:

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm bebişler nasıllarrr ????? çok güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimizi içinnnnnn :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlarrrrr ve minikleriiii nasılsınızz yeni bi hafta mutluluk dolu olur inşallahhh benim oğlan artık fıkır fıkır içerde hiç durmuyo hele de akşamları annesinin cnısı:49::49:

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm bebişler nasıllarrr ????? çok güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimizi içinnnnnn :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Gunaydin guzel anneler cok guzel hemencecik gecen bur hafta diliyorum size:)

günaydııııınnnnnnn.. :71::71::71::71::71::71::71::71:

topiğimizin 2 erkencisi yine iş başında:)))
Bestescim sanada günaydın.. sende erkencisin bugün.

günaydın kızlar, kendi adıma biz iyiyiz şükürler olsun.. biraz heyecan var.. bugün kızlarımın dolabı geliyor, çarşamba kontrolüm ve şeker testim var :18::18:

gece 1 kere uyandım, kızım sağolsun altına kaçırmış yine:(( ve bi türlü geri uyuyamadım sonra benim ufaklıkta uyandı kıpırdadı durdu:)) tabii sonra ne zaman uyuduk bilmiyorum:)) 2-3 gündür çok sert darbeler vurmaya başladı, göbeğimi sallıyor resmen.. dün akşam eşimde bi tekme yiyince bu erkek erkek dedi:)) tamda mini mini bi elbise örmeye başlamıştım, kafam karıştı benimde..ben devlete gidiyorum ya onlar söylemiyorlar pek. başka hastaneye de 1 kere gittim cinsiyet için, kıza benziyor dedi diye bi daha da gitmedim. çünkü bu gittiğim adam hep biliyordu. bakalım çarşamba doktoruma ısrar edicem cinsiyeti söylesin diye, söylemezse başka bi hastaneye gideyim yine. son dakika sürprizi olmasın dimi:)))):34::34:

Son düzenleme:
günaydın bayanlar. nasılsınız? şekeri cıkanlar gecmiş olsun diyetle atlatmanızı ümit ediyorum. umutluyum canım lütfen üzülme. umarım halledielbilir bir problemdir. sen bebişini ve kendini üzme. normal dogum mu istiyordun canım?

günaydııııınnnnnnn.. :71::71::71::71::71::71::71::71:

topiğimizin 2 erkencisi yine iş başında:)))
Bestescim sanada günaydın.. sende erkencisin bugün.

günaydın kızlar, kendi adıma biz iyiyiz şükürler olsun.. biraz heyecan var.. bugün kızlarımın dolabı geliyor, çarşamba kontrolüm ve şeker testim var :18::18:

gece 1 kere uyandım, kızım sağolsun altına kaçırmış yine:(( ve bi türlü geri uyuyamadım sonra benim ufaklıkta uyandı kıpırdadı durdu:)) tabii sonra ne zaman uyuduk bilmiyorum:)) 2-3 gündür çok sert darbeler vurmaya başladı, göbeğimi sallıyor resmen.. dün akşam eşimde bi tekme yiyince bu erkek erkek dedi:)) tamda mini mini bi elbise örmeye başlamıştım, kafam karıştı benimde..ben devlete gidiyorum ya onlar söylemiyorlar pek. başka hastaneye de 1 kere gittim cinsiyet için, kıza benziyor dedi diye bi daha da gitmedim. çünkü bu gittiğim adam hep biliyordu. bakalım çarşamba doktoruma ısrar edicem cinsiyeti söylesin diye, söylemezse başka bi hastaneye gideyim yine. son dakika sürprizi olmasın dimi:)))):34::34:

polly günaydın :) masallah bebegine :nazar:. güçlü kuvvetli bir kız olacaktır belki . benimkisi cok hafif vuruyo. haftam bı hafta onde gidiyo kılosu da iyi masallah :nazar: ama cok hareketli bi bebek degil bence. normal hareket edıyor. hatta ben yuruyorsam ve yorgunsam hiç çıtı cıkmıyor kızımın. kibar kıızım diyorum. ama senin cinsiyet olayını gercekten bende merak ettim. son dakkika golü olmasın cidden. hazırlıklar kıza göre yapılıyor. oo pembişleri giymesin :D :16:
canım saglıklı olsunlar da sürprizlerinden nolcak dimi :49:

benimki 25. haftada 1 kilo olmuşş
benimki tosuncukmu olcak yaww
gerçi bebeğe yarasın diye hertürlü sebze meyve et vs.. yiyorum ondanmiki acaba
pazarda biile her sebzeden yarım kilo bazende 250 gram alıp eve gelince sebzelerden azar azar kaynatıp çorba yapıp içiyorumm
bugünn ne buldumsa attım tencereye balkabağı brokoli karnıbahar havuç patates pancar pırasa kereviz yer elması ne buldumsa attım tencereye çorba yaptım içtimm
artık tat almaya başladılarr her sebzeyi yiyorumki sonradan seçici olmasın şimdiden alışsın diye hemde bebeği besler diyee

en iyisini yapıyosun bende sebze çok severim yiyorum hepsinden bebeğimde alışsın babasına çekmesin :)

Herkese Günaydın, umarım haller keyifler yerindedir, biz oğluşumla çok şükür iyiyiz :32: geçmişi okuyayım dedim ama tam 100 sayfa var, ve bu sayfaları okuyacak zamanım yok, inşaAllah herkesin durumu hali keyfi ve bebişleri iyidir.... Bu gün saat 12 gibi eşimin iş arkadaşının hanımı gelecek, kendisini çok seviyorum, öğlen birşeyler yedikten sonra Tosyayı turlayacağız, buraya geleli 15 ay oldum ama daha ilk defa gezeceğim:1: bakalım bir türlü sevemediğim bu yer nasıl bir yermiş :37: neyse ben kaçar, hazırlık yapacağım... Hepinizi öpüyorum:32:

günaydın bayanlar. nasılsınız? şekeri cıkanlar gecmiş olsun diyetle atlatmanızı ümit ediyorum. umutluyum canım lütfen üzülme. umarım halledielbilir bir problemdir. sen bebişini ve kendini üzme. normal dogum mu istiyordun canım?

polly günaydın :) masallah bebegine :nazar:. güçlü kuvvetli bir kız olacaktır belki . benimkisi cok hafif vuruyo. haftam bı hafta onde gidiyo kılosu da iyi masallah :nazar: ama cok hareketli bi bebek degil bence. normal hareket edıyor. hatta ben yuruyorsam ve yorgunsam hiç çıtı cıkmıyor kızımın. kibar kıızım diyorum. ama senin cinsiyet olayını gercekten bende merak ettim. son dakkika golü olmasın cidden. hazırlıklar kıza göre yapılıyor. oo pembişleri giymesin :D :16:
canım saglıklı olsunlar da sürprizlerinden nolcak dimi :49:
günaydın tatlım, gerçekten çok güçlü galiba benim ufaklık:)) genelde soluma vuruyordu, dün akşam sağımdan bi yere gitmedi.. orda bişey buldu galiba oynadı da oynadı:)))
valla dediğin gibi sağlıklı olsunda, varsın sürpriz olsun:))

Herkese Günaydın, umarım haller keyifler yerindedir, biz oğluşumla çok şükür iyiyiz :32: geçmişi okuyayım dedim ama tam 100 sayfa var, ve bu sayfaları okuyacak zamanım yok, inşaAllah herkesin durumu hali keyfi ve bebişleri iyidir.... Bu gün saat 12 gibi eşimin iş arkadaşının hanımı gelecek, kendisini çok seviyorum, öğlen birşeyler yedikten sonra Tosyayı turlayacağız, buraya geleli 15 ay oldum ama daha ilk defa gezeceğim:1: bakalım bir türlü sevemediğim bu yer nasıl bir yermiş :37: neyse ben kaçar, hazırlık yapacağım... Hepinizi öpüyorum:32:
günaydın canım, maşallah iyiymişsiniz. bugün oğluşun ve arkadaşına bol bol gezin bakalım. iyi gezmeler size

Günaydın güzel anneler:49:
Herkes için güzel bir hafta olsun inş.
Günaydın özdecim.. nasılsın?

MELİKE dün bayağı bi bakındım ne yaptın ne ettin yazarmısın diye yazmadın.
diyetisyenden listeni aldın? bebişine neler aldın??? :49::49::49::49:

Günaydınlar herkese,
cumartesi günü kontrolümüz vardı. Kızım 660 gr olmuş. 50gr şeker yükleme testi yapıldı. 153 çıktı. Doktorum 10günlük diyet verdi. 10gün sonra 100lük yükleme yapılacak. Bende dikkat etmeye başladım. İnşallah düzelir. Allah hepimize kolaylık versin.

İyiyim pollycim sen nasılsın?

Bizde iyiyiz çok şükür tatlım,

dün temizlik yapayım dedim yapamamdım:( canım istemedi..

bende bugün sabahın köründe kalkmışken vakit geçsin diye temizliği yapayım dedim:)

balkonu ve ipleri sildim, makinada çamaşır yıkanıyo, wc ye çamaşır suyu döktüm biraz beklesin.. süpürgeyi açayım şimdide evi bi süpüreyim.. annem gelecek 1-2 gibi, kadın demesin "ne pis kızım var" diye :9::9::9::9:

bende bugün sabahın köründe kalkmışken vakit geçsin diye temizliği yapayım dedim:)

balkonu ve ipleri sildim, makinada çamaşır yıkanıyo, wc ye çamaşır suyu döktüm biraz beklesin.. süpürgeyi açayım şimdide evi bi süpüreyim.. annem gelecek 1-2 gibi, kadın demesin "ne pis kızım var" diye :9::9::9::9:

yorma kendini yaaaa...eğilme kalkmaa...bırak kim ne diyosa desinn...bizde sabah oğlumla aşı olduk..c.tesi gördüm oğlumuu..canımın içi esnedi durdu:)))1.100 gr olmuş tosunum..bende 2 kilo almışım..göya diyet yapıyorum

Canım kolay gelsin,çok yorma kendini.Bizde temizlik c.tesi günleri yapılıyo eşim yardım ediyo sağolsun.Ben de dün ütü vardı biraz onları yaptım sonra da misafir geldi yoruldum heralde akşam rahatsızlandım eşim ütüyü yasakladı bu sabah:)))))

yorma kendini yaaaa...eğilme kalkmaa...bırak kim ne diyosa desinn...bizde sabah oğlumla aşı olduk..c.tesi gördüm oğlumuu..canımın içi esnedi durdu:)))1.100 gr olmuş tosunum..bende 2 kilo almışım..göya diyet yapıyorum

Maşallah tosuncuğa:nazar::nazar:Canım artık bebiş hızlı büyüyor o kilo onundur.Sadece bebişe almışsındır.

Back
X