- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.861
iyi yapmışsın cnm ben de ayrı poşete koymuştum kızımın doğumuna giderken zaten hastane çıkışının kendi torbası var chicconun bu sefer de öyle yapıcam inşallah
ya kızlar biraz önce sağ karın tarafıma bir ağrı girdi sola döndüm geçmedi şimdi ayağa kalktım hala ağrıyor ne oldu anlamadım ya bebişim de itekleyip duruyor sanki çıkacakmış gibi içim bi garip oldu off hep de sinir zamanlarda olur böle şeyler ya ben şimdi pazar pazar nerden doktor bulucamda baktırıcam mecbur yarına kadar bekle işin yoksa of off![]()
Benim de bazen oluyor canım, doktora sordum normal dedi, ağrıların başlama zamanıymış. Sen yine de kendi doktoruna sor tabi ama korkulacak bişey değildir.
selam arkadaşlar
dr geliyorum biraz canım sıkıldı gibi ama bilgisi olan varsa beni bir rahatlatsın
bebeğin gelişimi gayet iyi dedi dr 1kg biraz geçmiş lakin suyu ne az ne cok dedi yani buda normal dedi :44: tabi ben anlamadım sordum nedemek yani diye yani langır langır suyun içinde değil dedi sonra oğlmun sırtı dönüktü hiç bize pas vermedi ne yaptıysak dönmedi sağa yattım yok sola yattım yok o arada dr karın boşluğuma doğru bakti ve çift plasentam olduğunu gördühiç bir zararı yok normal doğum olursa cok kanaman olur sadece okadar dedi ama sezeryanla zaten görüp alırız dedi telaşlanıcak bişey yok bu sadece doğumda müdale edilecek dedi ama ben birkere ürktüm tabi...bol sıvı tüketmemi söyledi mutlaka sol tarafa yat dedi sigaradan uzak dur dedi zaten içmiyorum eşimde yanımda içmiyo.....
acıkcası korktum geldim....keyifsizim
Canım suyununun az ya da çok olmaması iyi bir haber. Çok olması da az olmasıda iyi değil çünkü. Çift plasenta olayıyla ilgili bir bilgim yok canım, gerekirse sezaryen olursun ama korkulcak bişey değildir, olsa doktorun söylerdi zaten, boşuna kendini üzme canım. Bol sıvı tüketmeyi, sola yatmayı, sigarayı vs tüm doktorlar söyler zaten merak etme.