2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eğilme kalkma benim için çok zor be canım yaa.. 2 yaş sendromunu fazlasıyla yaşayan bi kızım var.. eşim normalde yardım eder ama geç geliyove henüz işe başlayalı izin kullanmadı..

ama senin tosununa kocaman bi maşallah.. inşallah benim bebişte 1 kilo olmuştur. Ayçacım sen bu 2 kiloyu ne kadar sürede almışsın?? artık bu saatten sonra ne kadar diyet yapsakta kilolar hızla gelicekler malesef

sağol canım, fazla yormadan yapmaya çalışıcam işte..keşke biri de bana yasaklasa ütüyü.. hiç sevmiyorum ütü yapmayı:)
akşam için geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyisindir.

Son düzenleme:
gunaydin annisler,

yarinda benim kontrolum var doktorumdan fircayi yicem:-(

bundan 1 ay once tartiya cikartti 5 kilo almisim 1 ayda,
cok kizdi bana birdahakine 2 kilo almis olcaksin dedi fakat ben bi 5 kilo daha aldim,
gecen ay tatliyi fazla kacirdim bu ay da dikkat ettim yine almisim:-(

moralimi bozucak doktor ya:-(

evet büyüyo hemenn..yaa buarada bizim tahmini doğ.tarihi 28 şubata düştüü..mart annesi olmicam ben sanırım..bizim oğlan 2 hafta önden gidiyo..c.tesi 27+4 tü

1 ayda iştee...doktor sıkıntı yok normal dedi ama nebiliimm...böle 2 3 2 3 gidersek yandıkk

evet büyüyo hemenn..yaa buarada bizim tahmini doğ.tarihi 28 şubata düştüü..mart annesi olmicam ben sanırım..bizim oğlan 2 hafta önden gidiyo..c.tesi 27+4 tü

olsun be güzelim.. zaten tahminen mart başında tahmini doğum tarihi olanların çoğu şubatta doğum yapar. kii banada doktor 10 gün öncesini verirse sezeryan için (29 şubat ve ben kabul etmem) benimde şubatta olabilir. yine de ben 1 mart en erken diyorum. inşallah öyle olur.

Şimdi iyiyim canım sağol,ben çok severim ütü yapmayı ama artık yasak:)

1 ayda iştee...doktor sıkıntı yok normal dedi ama nebiliimm...böle 2 3 2 3 gidersek yandıkk

bişey olmaz canım yaa.. sen bayağı dikkat ediyosun yediklerine.
şu son 3 ayda da 2 + 2+ 2 alsan çok çok normal..
darısı bana:))) ben şimdiden 9 kiloyu haneme yazmış bulunuyorum

bişey olmaz canım yaa.. sen bayağı dikkat ediyosun yediklerine.
şu son 3 ayda da 2 + 2+ 2 alsan çok çok normal..
darısı bana:))) ben şimdiden 9 kiloyu haneme yazmış bulunuyorum

Bu kilolar da dert valla ama doğumdan sonra verirsin canım sen de.Benim bir ardaşımda son 3 ayda sadece 4 kilo aldı.Toplamda 8kilo aldı ama şeker çıktı diyet yaptı o da aylarca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…