- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.921
eğilme kalkma benim için çok zor be canım yaa.. 2 yaş sendromunu fazlasıyla yaşayan bi kızım var..yorma kendini yaaaa...eğilme kalkmaa...bırak kim ne diyosa desinn...bizde sabah oğlumla aşı olduk..c.tesi gördüm oğlumuu..canımın içi esnedi durdu:)))1.100 gr olmuş tosunum..bende 2 kilo almışım..göya diyet yapıyorum
Canım kolay gelsin,çok yorma kendini.Bizde temizlik c.tesi günleri yapılıyo eşim yardım ediyo sağolsun.Ben de dün ütü vardı biraz onları yaptım sonra da misafir geldi yoruldum heralde akşam rahatsızlandım eşim ütüyü yasakladı bu sabah:)))))
eğilme kalkma benim için çok zor be canım yaa.. 2 yaş sendromunu fazlasıyla yaşayan bi kızım var..eşim normalde yardım eder ama geç geliyo ve henüz işe başlayalı izin kullanmadı..
ama senin tosununa kocaman bi maşallah..inşallah benim bebişte 1 kilo olmuştur. Ayçacım sen bu 2 kiloyu ne kadar sürede almışsın?? artık bu saatten sonra ne kadar diyet yapsakta kilolar hızla gelicekler malesef
sağol canım, fazla yormadan yapmaya çalışıcam işte..keşke biri de bana yasaklasa ütüyü.. hiç sevmiyorum ütü yapmayı:)
akşam için geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyisindir.
evet büyüyo hemenn..yaa buarada bizim tahmini doğ.tarihi 28 şubata düştüü..mart annesi olmicam ben sanırım..bizim oğlan 2 hafta önden gidiyo..c.tesi 27+4 tü
eğilme kalkma benim için çok zor be canım yaa.. 2 yaş sendromunu fazlasıyla yaşayan bi kızım var..eşim normalde yardım eder ama geç geliyo ve henüz işe başlayalı izin kullanmadı..
ama senin tosununa kocaman bi maşallah..inşallah benim bebişte 1 kilo olmuştur. Ayçacım sen bu 2 kiloyu ne kadar sürede almışsın?? artık bu saatten sonra ne kadar diyet yapsakta kilolar hızla gelicekler malesef
sağol canım, fazla yormadan yapmaya çalışıcam işte..keşke biri de bana yasaklasa ütüyü.. hiç sevmiyorum ütü yapmayı:)
akşam için geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyisindir.
1 ayda iştee...doktor sıkıntı yok normal dedi ama nebiliimm...böle 2 3 2 3 gidersek yandıkk
evet büyüyo hemenn..yaa buarada bizim tahmini doğ.tarihi 28 şubata düştüü..mart annesi olmicam ben sanırım..bizim oğlan 2 hafta önden gidiyo..c.tesi 27+4 tü
bişey olmaz canım yaa.. sen bayağı dikkat ediyosun yediklerine.
şu son 3 ayda da 2 + 2+ 2 alsan çok çok normal..
darısı bana:))) ben şimdiden 9 kiloyu haneme yazmış bulunuyorum
bana 10 günde önce verirse 18 şubT:))) kocamın lafına mı gelicem ne..14 şubatta doğursana ddiip duruyodu:)
Evet eşinin dediğine gelcek nerdeyse:)))
kova olabilir oğlum benim gibi:)))))))
20 şubattan önce olursa annesiyle aynı burç olur ne güzel...
o sapa sağlam bi gelsinde..kova olsun balık olsun farketmez..ama doktor amca büyük bebek olcak dedi..
İnş.canım sağlıkla gelsinler inş.Maşallah bi tosuncuk olucak desene:))
o sapa sağlam bi gelsinde..kova olsun balık olsun farketmez..ama doktor amca büyük bebek olcak dedi..
olsun olsun..zaten ufak bişey olursa milletin diline malzeme oluruz:))) baba kocaman anne kocaman maşa kadar çıkardı derler:)))
maşallah kuzucuğa çok büyümüş . sen zaten çabuk gelsin diye diye çocuğu 15 gün ileri geçirdin demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?