- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.201
Günaydın herkese...
Nasılsınız hanımlar?
Ben 2 gündür bebeğimin hareketlerini az hissediyorum yani oynuyor ama geçen haftalardaki gibi öyle şiddetli tekmeleri olmuyor.
bebek büyüdükçe yeri daralıyor diye okumuştum hareketleri azalırmış. ama bizimkiler daha küçük sayılır hareket edemeyecek kadar yeri azalmaz diye düşünüyorum. off işte az oynayınca kuduruyorum... benim haftalarımda olanlar (28. hafta) aynı durumu yaşayan varmı?
,
darısı 37ye kuzum insallah ondan sonrada ben doğurduuuum diye gelirsin senden sonra da ben inşallah:))
oyyy maşallahhh kuzucuğaa cok tatlı Allah nazarlardan saklasın
nice girl canım gözün aydın cok sevindim ben de senin gibi sevindirik sevindirik geziyorum ortalardakızlaar bizim de cok şükür herseyimiz normal cıktı dün de ikinci tetanozu oldum veeeee bu ay ben de hiç kilo almamışım nasıl nasıl mutlu oldum yaa şeker yüklemesi var diye dikkat etmiştim azcık valla nasıl işe yaramış ben böle devam ediim bari moralim tavan yaptı minicik kızım da büyümüş yediğim içtiğim ona yramış 750 gr 33 cm olmuş kuzum Allahım nazarlardan kötülüklerden korusun hepimizin bebişlerini sağ salim bize bağışlasın insallah bizden haberler bu kadaar
Böyle devam edersin canım sen merak etme:)İnş.doğumda normal olur,ben de normal doğum istiyorum ama bakalım inş.olur.
bende de aynı durum mevcut.yemekte sonra genelde kıpır kıpır olurdu.bugün o kadar hareetli değil:-(
abimin eşi hem dr. brown hemde nuby biberon aldı.
nuby çok iyi diyor, anne memesi gibiymiş, birde kesinlikle gaz yapmıyormus. yapısı değişik böyle yumuşacık silikon gibi.
bilen varmı?
3. trimestire giren arkadasları tebrik ediyorum yolun azı kaldı, 7.ay artık ohhh, darısı başımıza:):)
kızlar benim oğlanda bgün pek hareket etmiyo oda benim gibi yoruldu galiba bugün tatil verdi kendine :)
Bu arada geçen hafta oglumuzun oda takımını almıştık simdi internetten modelini buldum beğenecek misiniz bakalım:)
Bizimki bu dolabın 4 kapaklısı bi de daha uzunu yüklüklü olacak beşiği büyüyenlerden
Bu fotodakiler dısında da ekstradan 1 tane ayaklı oyuncak dolabı bi de oyuncak sandıgı varEki Görüntüle 302070
Bu hafta da kar kış bastırmadan eminönüne şekerlere bakmaya gidelim dedik eşimle
Şarkhan diye bir han var bayagı güzel şeyler var kapı süsü seker fln oradan da şekerler için biblolarımızı aldık:)
içine büyük renkli badem şekerlerinden koyacagım Eki Görüntüle 302076
Bi dee şekerlerini koymak için sepet aldık daha bu süslenecek tabiiiEki Görüntüle 302082
3. trimestir 26. haftadan itibarenmi başlıyo ben kaç aylığım bir türlü hesaplayamadım 25+6 günlüğüm 6 ay bitiyomu yani?
3. trimestir 26. haftadan itibarenmi başlıyo ben kaç aylığım bir türlü hesaplayamadım 25+6 günlüğüm 6 ay bitiyomu yani?
merrhaba istanbul da ikamet ettiğii yazmışsın.doğumu hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun?
3. trimester 27.haftadan itibaren başlıyo sen şuanda 26. haftanın içinde olduğuna göre 6. ayın bitmek üzere canım[/Q
çok sağol hep soranlara 6,5 aylık diyodum bende bir türlü hesaplayamadım haftaları
canım 6. ayın bitmiş 7. aya girmişsin
bende de aynı durum mevcut.yemekte sonra genelde kıpır kıpır olurdu.bugün o kadar hareetli değil:-(
Bu arada geçen hafta oglumuzun oda takımını almıştık simdi internetten modelini buldum beğenecek misiniz bakalım:)
Bizimki bu dolabın 4 kapaklısı bi de daha uzunu yüklüklü olacak beşiği büyüyenlerden
Bu fotodakiler dısında da ekstradan 1 tane ayaklı oyuncak dolabı bi de oyuncak sandıgı varEki Görüntüle 302070
Bu hafta da kar kış bastırmadan eminönüne şekerlere bakmaya gidelim dedik eşimle
Şarkhan diye bir han var bayagı güzel şeyler var kapı süsü seker fln oradan da şekerler için biblolarımızı aldık:)
içine büyük renkli badem şekerlerinden koyacagım Eki Görüntüle 302076
Bi dee şekerlerini koymak için sepet aldık daha bu süslenecek tabiiiEki Görüntüle 302082
onunda sana iyi kötü yardımı olur en azında evde biri olucak yanında yanlız kalsan daha zor olurdu.
7. ay ne tuhaf geliyo kulağa ilk günlerde nasıl geçecek diyodum 7. ay diyoruz şimdi
canım yeni dikkat ettim bizim doğum tarihleri aynı...
evet bir tekme atıyor sonra duruyor. anne karnında beşik gibi sallandığından uykusu geliyormuş...
öyle yazıyor nette...
canım herşeyi çok güzel. güle güle kullansın. sepeti eminönünden görmüştüm bende biberon aldım içine badem koyacağız...
oldu 4. kişi bak aynı şikayet canım telaşlanmayalım normal bir durum bence...
darısı 37ye kuzum insallah ondan sonrada ben doğurduuuum diye gelirsin senden sonra da ben inşallah:))
ben de 27+2 oldum çok şükür bu günleri gördüm. sizler günler çok çabuk geçti diyorsunuz ama benim için zor geçti. 16. haftadan beri yatıyorum hiç umudum yoktu bebeğime henüz hiç bir şey alamadım hem korkudan hemde sürekli yattığım için. sizin alışverişleri okuyunca özeniyorum. ben alışverişe çıkabilecekmiyim acaba diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?