2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende de aynı durum mevcut.yemekte sonra genelde kıpır kıpır olurdu.bugün o kadar hareetli değil:-(

Cok teskkur ederım canım senınkıde guzel cıkmıs sukur:) Bebegınede masallah dıkkate devam ALLAH hepımızın bebeklrını saglıkla kucklrımza almayı nasıp etsın:)

Böyle devam edersin canım sen merak etme:)İnş.doğumda normal olur,ben de normal doğum istiyorum ama bakalım inş.olur.

Insallah oyle olur temennım bu:) Az kılo norml dogum akabınde hemen toprlanma surecı ve eskı halıme gerı donus tabı oglumla bırlkte

abimin eşi hem dr. brown hemde nuby biberon aldı.
nuby çok iyi diyor, anne memesi gibiymiş, birde kesinlikle gaz yapmıyormus. yapısı değişik böyle yumuşacık silikon gibi.

bilen varmı?

abimin eşi hem dr. brown hemde nuby biberon aldı.
nuby çok iyi diyor, anne memesi gibiymiş, birde kesinlikle gaz yapmıyormus. yapısı değişik böyle yumuşacık silikon gibi.

bilen varmı?

bende araştırıyorum biberon ama tam karar veremedim açıkcası inş. güzel bir şey alabiliriz

canımm çok güzelll hepsii bayıldım maaşallahh oda yapsaydım kesinlikle böle olurduu şekerlerde çok güzelll :)

bende de aynı durum mevcut.yemekte sonra genelde kıpır kıpır olurdu.bugün o kadar hareetli değil:-(

canım yeni dikkat ettim bizim doğum tarihleri aynı...
evet bir tekme atıyor sonra duruyor. anne karnında beşik gibi sallandığından uykusu geliyormuş...
öyle yazıyor nette...

canım herşeyi çok güzel. güle güle kullansın. sepeti eminönünden görmüştüm bende biberon aldım içine badem koyacağız...

onunda sana iyi kötü yardımı olur en azında evde biri olucak yanında yanlız kalsan daha zor olurdu.

oldu 4. kişi bak aynı şikayet canım telaşlanmayalım normal bir durum bence...

7. ay ne tuhaf geliyo kulağa ilk günlerde nasıl geçecek diyodum 7. ay diyoruz şimdi

aynen öyle oldu daha dün gibi ilk öğrendiğim gün bende eşime hep aynı şeyi söylüyorum nasıl geçecek derken 6 ay bitti bile . şimdi gün sayıyorum 32 hafta dolsada evimde otursam bebek hazırlıklarını tamamlasam diye.

evt telaş yapmayın çünkü benim bebiş uyandı oynuyoruz şimdi . Geçen haftada aynı şey olmuştu hareketleri azalmıştı 2 gün sonra rutine döndü. Arada bir azıcıkda olsa hareket etmesi yetiyo bana iyi olsunda uyusun.

ben de 27+2 oldum çok şükür bu günleri gördüm. sizler günler çok çabuk geçti diyorsunuz ama benim için zor geçti. 16. haftadan beri yatıyorum hiç umudum yoktu bebeğime henüz hiç bir şey alamadım hem korkudan hemde sürekli yattığım için. sizin alışverişleri okuyunca özeniyorum. ben alışverişe çıkabilecekmiyim acaba diye düşünüyorum.

olsun sen sıkma canını varsın o iyi olsunda alışverişinide sen yapmayı ver doğduktan sonra bizleri onlarla ilgilenmek için uzun zamanlar bekliyor o zaman yaparsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…