2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın çok sevindim senin adına bende biraz önce sağlık ocağına gittim 2. tetenoz aşısı için 16 sı yazmış karta ben 6 sı görmüşüm dr diyoki zaman çabuk geçsin doğuriim diyosun aynen dedim perşembede bizim şeker yüklememiz var inş bizdede problem çıkmas.

Hadi gözün aydın canım maşallah tosununa,ben de yarın gidicen dr.Perşembe de şeker yüklemesi var:18:Nasıl yani şimdiye kadar hiç kilo almadın mı sen?

Yok annem kılo aldım ama bu ay hıc kılo alamdm tosunm sısmıs sadece:)) ınsallah senınde guzl haberlerını alırız o sekerlı suyu ıcmek cok ıgrenc yaaa bıde beklemk 1 saat sıkıntılı ısler:)

Tabıkı kontrlden bu yana nerde hamılelgn basından berı kılo almamk varmı oylesı gostern bana Soyle oldukı suan hamıle kaldıgm kılodayım lakın ılk bastakı kusmalardan 67 68 olmstum 71 kıloyla hamıle kalmstm suan hala aynı kılodym yanı en son 1 ay once gıttgmdekı kılodym yanı bu durumda 4 kılo almısım sayılabılr lakın hamıle kaldıgm kıloda oldugm ıcın gayet mutluyum kılo almamıs gıbı hıssedp kendıme zugurt tesellısı verıorum:)))

Anaaaa bak onu ıyı hatrlattın heee ben olmadım 2. dozu dur dr arım sorım hıc aklıma gelmedı:)) Insallah sende hayırlı haberlerle gelırsın..

canım gözün aydın çok korkuyodun güzel haberler almışsın maşallah oğluşunada

canım sağol... evet hissediyorum bende ama güçlü olmayınca işte panik atağız ya hemen telaş salıyor hem hamiş anne gibi...

Canım korkacak bir durum cıkmıyormus genelde. Ben de senin gibiydim 1 hafta önce eskisi gibi hissetmiyordum hatta cuma ögleden önce neredeyse hiç hissetmedim panik oldum tabi:) ama sonra 1 tane hurma yedim az sonra oynamaya basladı gene:)

Doktora sormustum neden diye o da olabilir arada hemen paniklemeni gerektirecek bir durum yok tatlı bir şeyler yersen ya da müzik dinletirsen hareketlerini cok rahat hissedersin dedi. Hem de artık onları yeni dogmus bebekler gibi düşünün cok uykuya ihtiyaçları var dedi.
Bu hafta maşallah taklalar atıo minik oğluşum:)

canım aslında bende sen gibiyim annem 1 hafta oldu yanıma geleli bebişlerin odasını eşyalarını halledelim diye gidecek birkaç güne kadar yoksa yapayanlzım bende bu gurbet ellerinde çok iyi anlıyorum seni doğumuma ancak gelir artıkk benim annemdeee.

canım gözün aydın olsunnn darısı dieğr anneciklerin başına inş. onlarda güzel haberlerle gelirlerrrr...

hiç telaş yapmayın kızlar banada oldu öyle 4 gün hiç oynamadı normalde taklalar atardı karnımda sanki karnım kum torbası gibi teklemerdi ama normalmişlbazenleri kuzucuklar annelerine küsermiş ondan oynamazmış:) tabibu söylenti:):):

cnm gözün aydınn artık derin bir oh çekebilirsinnnn yanii

Bu arada geçen hafta oglumuzun oda takımını almıştık simdi internetten modelini buldum beğenecek misiniz bakalım:)
Bizimki bu dolabın 4 kapaklısı bi de daha uzunu yüklüklü olacak beşiği büyüyenlerden
Bu fotodakiler dısında da ekstradan 1 tane ayaklı oyuncak dolabı bi de oyuncak sandıgı var

Bu hafta da kar kış bastırmadan eminönüne şekerlere bakmaya gidelim dedik eşimle
Şarkhan diye bir han var bayagı güzel şeyler var kapı süsü seker fln oradan da şekerler için biblolarımızı aldık:)
içine büyük renkli badem şekerlerinden koyacagım

Bi dee şekerlerini koymak için sepet aldık daha bu süslenecek tabiii

Teşekkür ederim canım Saolsın:)

cnm gözün aydınn artık derin bir oh çekebilirsinnnn yanii

Evtttt cok mutlu oldum ohlar cektım cok sukrler olsun dıye dualar ettım:))) Senın sonc ne cıktı?

canım gözün aydın çok korkuyodun güzel haberler almışsın maşallah oğluşunada

Evet cok korkuodum Cok sukr korktugm basıma gelmedı:))) Hepmızın boceklerıne masallahhh nazar degmesın

Odanız çok güzel canım hayırlı olsun,biblo ve sepette çok güzel.ben de almak istiyorum sen ne kadara aldın canım biblo ve sepeti?

maşallahhh hepsi çok güzellerrr Allahım sağlıklı sıhhatli kullandırmak nasip etsin inş..

Hayrlı olsun oglunun odası canım.. Gule oynaya buyusun ıcınde ınsallah.. Nerden aldın onerırmısın yanı bende oda bakmaya baslıcam bıde o dedıgn sarkhan nerde ıkamet edıo acaba:))

ben de dünden beri aynı durumdayım bekllemedeyim bakalım yarın da değişmezse doktora giidicem
kocaman aferin sana ben de 28inci haftadan sonra çoook dikkat etmeye çalışıcam şimdiye kadar 3.5kilo aldım

çok güzeller hayırlı günlerde kullanın cnm

yaranı deşmek istemem tabi ama merak etmiştin. Ondan söyledim benimle aynı haftadaymış bebeği inş. Biraz daha dayanırda oda bebeğine kavuşur. Ilk bebeği de beslenemediği için dr sonlandırmışlar.

canım ilk bebeği beslenemiş demişsin
ilk bebeği kaç aylıkken sonlandırmışlarr
birde ben önceden araştırma hastanesine gidiyodum orda bi bayan hamileydi yanındada 3 yaşında kızı vardı onlar konuşurken duydumm bebeği 6 aylıkken erken doğum olmuş malesef suyu gelmiş hatta dediki 6 aylık bebek yaşamaz derler ama benimki yaşadı dedi araştırma uygulama hastanelerinde bu konuda gayet iyilerr
hatta 2 hafta önce arkadaşım doğum yaptı bebeği pisliğini yutmuş onuda kurtardılarr bu durumdada biliyosun çoğu kezz kötü sonuçlarr oluyoo
benim doğum konusunda kafam karışıkk özele gidiyorum ama gittiğim yerr hep sezeryan taraftarı hemen bebeği riske atmayalım deyip alıyorlarr
allah nasip ederde aksilik çıkmazsa ben normal doğıum istiyorumm araştırmada normale yönlendiriyorlarr veya sorun çıktığındaa imkanları daha fazlaa
benim doğum yapacağım özel hastanede yenidoğan yoğun bakım yokk ondan açıkçası çekiniyorum bi aksilik çıksa saniyelerin önemi varr sordumm benim gittiğim hastanede sorun çıkınca hemen araştırma hastanesine yolluyorlarmış 10 dakika filan yol sürüyoo
bilmiyorum kafam karışıkk sadece odaları güzel konforlu diyede üstelik onca para döküp orda doğum yapmak ne kadar iyi bilemiyorumm
sorunsuz geçeceğini bilsem tamam orası iyide allah korusun ya aksilik çıkarsa ne olurr insan korkuyo

Teskkur ederım canım:))) Ben epeydır cok dıkkat edıorum ztn ama artık canımın tatlı krızlerıne dayanamayıp yıorum ve dogal olrk sonradn suclulk hıssedp kendımı yollara vuruorum:))) Iyıyım cok sukr Herkes ıyı olsun ınsallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…