2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


güle güle kullansın oğluşun çok güzeller hepsi de
 

hepsi cok zevkli cnm iyi günlerde kullansın miniğin...
 

Canım o kadardan da bişey olmaz hamileyiz sonuçta olur o kadar hemen suçlu hissetme kendini:)
 
Odanız çok güzel canım hayırlı olsun,biblo ve sepette çok güzel.ben de almak istiyorum sen ne kadara aldın canım biblo ve sepeti?

maşallahhh hepsi çok güzellerrr Allahım sağlıklı sıhhatli kullandırmak nasip etsin inş..

Hayrlı olsun oglunun odası canım.. Gule oynaya buyusun ıcınde ınsallah.. Nerden aldın onerırmısın yanı bende oda bakmaya baslıcam bıde o dedıgn sarkhan nerde ıkamet edıo acaba:))

Çok teşekkür ederiz teyzeleri:) Daha iyileri sizin olsun:)

Odasını modokodan mutlu bebeden aldık. Çok yer gezdik orası bana çok güven verdi. Çok ilgililerdi.Zaten genelde her magazada benzer çeşitler var. Ama hepsinin ortak verdikleri bilgi mutlaka cekmecelerinin stoplu olmasına dikkat edin ve hatları yuvarlak olsun. Tavsiye ediyorum mutlu bebeyi. Biz oradayken 1 çift daha geldi geçen sene arkadaslarımız sizden almışlar memnun kalmıslar onun üzerine biz de geldik diye. Onlardan da cesaret aldım:) Aslında Ocak basında teslim edeceklerdi ama annemin geliş tarihine uysun diye ocak ortasında istedik biz daha sonra da havalandırması var.Bu arada gezenler görmüştür zaten bu büyüyen beşiklerin 2 modeli var birisinin altından baza cıkıyor diğeri de kademeli cocuk 1 yasına geldiginde içinden kendisi atlayıp cıkmasın diye 1 kademe aşagı indiriyorsun cıkamıyor. Onu tavsiye ettiler biz de onu aldık.

Bibloyla sepeti şarkhandan aldım.Eminönüne gidince kimse sorsanız gösteriyorlar zaten:) Biblo 1 TL idi. Tek tek seçtim boyası düzgün olanlarını aldık adam da sabırla bekledi valla:) İnternette aynısını en ucuz 1.65 TL ye gördüm hatta 3 TL ye bile satmaya calısanlar var:)

Diğer sepette kazıklandık hafif yollu:) Adam toptancıyım ben en ucuz bende dedi ama oradan 30 TL ye aldık eve geldim internette bir baktım gittigidiyorda 20 TL:) ama gene de şekerlerden kar edince gözümüze gözükmedi
 

bende tanımıyorum eniştemin bi akrabası ilk bebek kaç aylıktı bilmiyorum ama 4 -5 aylık vardı sanırım sezeryanla almışlar bebeği. Valla benim hastanede yoğum bakım varmı tam emin değilim ama doktorum da doğum yapanlar çok memnun dr eşimin akrabası başka hastanelere de gidiyomuş doğuma ama oda biraz tuzlu olur . Devlet hastanelerine gidenlerin bazıları çok memnun kalıyo ama bu kadıncağıza hemen sonlandıralım demişler çok üzüldüm iyikide kabul etmemiş biraz daha büyür belki yaşama sanşı artar bebğin. dediğin gibi bende bazen düşünüyorum ama hakkımızda hayırlısı doktorada güvenmek lazım tabiki.
 

pek güzelmiş odası yaa bayıldımmmmm
 

CANIM BUNLAR ÇOOOOOOOOOK GÜZEL, ODASI SÜPER OĞLUŞUN GÜLE GÜLE KULLANSIN ÖZELLİKLE BİBLO ÇOK HOŞUMA GİTTİ BEN DE BÖYLE BİŞİ DÜŞÜNÜYORUM.FİYATI NEYDİ BUNUN? BİR DE BU ŞARKHAN TAM OLARAK NEREDE??
 

allah yardımcısı olsunn benim gittiğim özel hastanedeki doktorlardanda herkes memnun çok ilgililerr tertemiz konforlu ama iştee imkanları kısıtlı uygulama hastanesi gibi tam teşekküllü değill
sorunsuz geçeceğini bilsemm tamam oraya gidecemde bu ara endişe başladı heleki arkadaşın bebeğide pislik yutmuşş hemen almışlarr sezeryana kurtaröışlarr eğer başka yerde alınsaydı kesinlikle araştırma hastanesine kadar dayanamazdıı ölürdü bebekk
 

amin canım sen nerde oturuyodun hangi hastane
 

Bakıcam bende modkya pazr gunlrıde gıdılebılıo dımı? bıde sprıs verınce 45 gnde fln gelıo galıba havalnması vs ufktan gıdıp almak lazm gelr artık:))) bnde bebekımn sekerlrını kendım yapmak ıstıorum hem oyalanmk olsn hem manevıytı yuksek olsun:)) Ananesı cok merklı oda yapmaya teyzesıde suslemek ıstıo bızde 11 yasnda bı teyze var oda eglence arıo ıste:))) otekı teyze londrada okumakla mesgul bedavdn teyze olck ztn:))) bu ayn 25. de kısmetse gelecek oda dedım ona bedavadn teyze oldun ogrendım 10 gn sonra gıttı dogmdn bı kac ay once gelck ohhh herkes boyle bedavdn teyze olsa keske:)))

bende senin gibi derin bir oh çekenlerdenim cnmm

Cooook sevndım adına sekerım ınsallah boyle devam ederız:)
 
Çoook teşekkürler kızlar hepsi güle güle büyüsün inşallah
Biblo 1 TL Şarkhan Eminönünde
Modoko da pazar günleri de açık canım aksam 7-8 e kadar açık oluyor genelde mağazalar
 
Canım o kadardan da bişey olmaz hamileyiz sonuçta olur o kadar hemen suçlu hissetme kendini:)

Bıraktım o ıslerı artık kocama dun dıorumkı sen bana oyle bı gaz verıosunkı sayende cok dıkkat edıp kılo almadm ALLAH senden razı olsun:)))) Kocam en buyuk destekcm harıkasın mukemmelsın okdr olck bebegımz var oda dıye dıyeee moralımı tavan yaptırıro ALLAH onu basımdn eksık etmesın:))))
 

Benim eşimde sağolsun sen en fazla 9kilo alırsın diyo:)Şimdilik 2kiloda devam.7kilo daha alabilirim:))))
 
Benim eşimde sağolsun sen en fazla 9kilo alırsın diyo:)Şimdilik 2kiloda devam.7kilo daha alabilirim:))))

Banada esım ben sana ınanıorum sen kesın norml dogmu basarırsın dıo onun gazıyla normal doguma en basındn berı sıck bakıorum:)) ztn az kılo almayı onun ıcın ıstıorum daha rahat dogurım dıye halamlarda senın kılo hakkın 12 14 arası dıolar boyumdn dolayı:)) bakalm sonc ne olcak sımdıye ıyı geldım ama daha bu cocuk dogmadı:)))
 
Günaydın kızlarrr..

Bugün 27 haftalık olduk biz sonunda :)) iyiki doğurcam :119: :119: :119: :119: :119:
,

darısı 37ye kuzum insallah ondan sonrada ben doğurduuuum diye gelirsin senden sonra da ben inşallah:))

TEYZELERİİİ SÜPPRRİİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Eki Görüntüle 301958











oyyy maşallahhh kuzucuğaa cok tatlı Allah nazarlardan saklasın

nice girl canım gözün aydın cok sevindim ben de senin gibi sevindirik sevindirik geziyorum ortalarda kızlaar bizim de cok şükür herseyimiz normal cıktı dün de ikinci tetanozu oldum veeeee bu ay ben de hiç kilo almamışım nasıl nasıl mutlu oldum yaa şeker yüklemesi var diye dikkat etmiştim azcık valla nasıl işe yaramış ben böle devam ediim bari moralim tavan yaptı minicik kızım da büyümüş yediğim içtiğim ona yramış 750 gr 33 cm olmuş kuzum Allahım nazarlardan kötülüklerden korusun hepimizin bebişlerini sağ salim bize bağışlasın insallah bizden haberler bu kadaar
 


Böyle devam edersin canım sen merak etme:)İnş.doğumda normal olur,ben de normal doğum istiyorum ama bakalım inş.olur.
 

Gözün aydın canım sana da bebişe de maşallahhDikkat edince faydası olmuş demekki...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…