• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

POLLY kuzummm sakın eltiye meltiye canını sıkma dediğin gibi senin derdin sana yeter küserse küssün istemediğini sölemişsin iyi olmuş.. bu halimizde artık anlayış göstermeyip küsenlerinde yolu açık olsun napalım.. bize öle yemeğe falan gelmek isteyenlere ben direk hazırlık yapacak durumum yok diyorum valla hiç bişey bebişlerimizden önemli değil hele ki Defnecikten hiç değil! o yüzden salla gitsin... yeşil mercimeğe devam :)) şekere çok sevindim bence normal çıkmış hiç sınır falan diye düşünme dikkat et yeter.. Minik kuzuyuda öp benim için inşallah bi an önce düzelir :nazar:

cnm sen zaten kilo almamıştınki evde bisürü seçeneğin vardır nazar boncuğunuda içinde biyere takmayı unutma :)

Evet canım kilo almadım ama giymeyi düşündüklerim eşime ince geldi üşürüm diye olmaz diyo:(((((Onun dışında da genelde spor giyiniyorum seçeneklerim azaldı,bi tane beğendim bakalım eve gitmeden deniycem olursa alırım:))))

Evet canım kilo almadım ama giymeyi düşündüklerim eşime ince geldi üşürüm diye olmaz diyo:(((((Onun dışında da genelde spor giyiniyorum seçeneklerim azaldı,bi tane beğendim bakalım eve gitmeden deniycem olursa alırım:))))

o zaman evdekilerin içine bişey giyebilecek gibiyse bi badi falan giyersin yada şal alırsın üstüne olmazmı acep . bende seni gibi hep spor giyerim sonra böyle günlerde şaşıp kalıyorum.

cnm pantolon üstüne şifon tunikler var hamişler için öyle bişey bulabilir misin acaba zamanda dar gerçi

Canım baktım onlarda göbeğim çok olmadığı için güzel olmadı bana.Ya arda kaldım ne hamile kıyafeti giyemiyorum ki daha.Çok heves ediyodum ama 9.ayda da olsa alıp giycem hamile kıyafeti:1::1:

POLLY kuzummm sakın eltiye meltiye canını sıkma dediğin gibi senin derdin sana yeter küserse küssün istemediğini sölemişsin iyi olmuş.. bu halimizde artık anlayış göstermeyip küsenlerinde yolu açık olsun napalım.. bize öle yemeğe falan gelmek isteyenlere ben direk hazırlık yapacak durumum yok diyorum valla hiç bişey bebişlerimizden önemli değil hele ki Defnecikten hiç değil! o yüzden salla gitsin... yeşil mercimeğe devam :)) şekere çok sevindim bence normal çıkmış hiç sınır falan diye düşünme dikkat et yeter.. Minik kuzuyuda öp benim için inşallah bi an önce düzelir :nazar:

MELİKEcim çok sağol canım benim. aynen dediğin gibi bu halimde küsenlerle hiç işim olmaz.yolları açık olsun. sende en iyisini yapıyosun. yaparım ederim dedikte ne oldu bu zmana kadar kıymet mi bildiler sanki. afedersin s.... (anladın sen onu) yaranıyor ancak.

şuan uyuyo Defnem uyanınca öpeyim fıstık teyzesi yerine.

geçenlerde bi siteden oyuncak kazandık demiştim ya geldi az önce.. tam yeni gelicek bebişime göre. böle beşiğe asılabilir tarzda, çıngıraklı, dişlikli, ayaklarında ayna olan şirin bi muz:)))) ben çok sevdim:))http://www.babybratt.com/toys/infant-toys/tiny-love-fruity-pals-anna-banana.html

Son düzenleme:
selam ciic mart anneleriiiiii ve bebileriiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar çantalar hazırlanmaya başladı mı? ne zaman hazırlamaya başlamalıyız fikri olan yazabilir mi?

Canım baktım onlarda göbeğim çok olmadığı için güzel olmadı bana.Ya arda kaldım ne hamile kıyafeti giyemiyorum ki daha.Çok heves ediyodum ama 9.ayda da olsa alıp giycem hamile kıyafeti:1::1:

bende 3 ay için almıyım diyorum ama sonra bakıyorum giyecek bişey kalmamış mecbur alıyorum beni görsen yarın doğuracak falan sanırsın kocaman oldu göbüş :1: hamiş kıyafetlerinin L den aşağı kurtarmıyo.

Son düzenleme:
kizlar benim bücür cok hareketli yahu,

heleki tatli yiyince tutabilene ask olsun:-)

baktim bir gun tik yok bizimkinden 1 cikolata yiyorum,

10 dakikaya basliyo tepinmeye:-)
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

bende 3 ay için almıyım diyorum ama sonra bakıyorum giyecek bişey kalmamış mecbur alıyorum beni görsen yarın doğuracak falan sanırsın kocaman oldu göbüş :1:

Ne güzel tam hamile,beni de görsen inanmazsın:)Öyle 3 ay giyilcek ama insan heves ediyo kaç kere hamile olcaz.Ben tayt tunik idare edicem çok güzel tunikler var.Benim aldıklarımı zaten doğumdan sonrada giyebilicem hala small oluyo.

selam ciic mart anneleriiiiii ve bebileriiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar çantalar hazırlanmaya başladı mı? ne zaman hazırlamaya başlamalıyız fikri olan yazabilir mi?

ben daha hic bisey almadim:-(
birtek dun bebek arabasini ismarladim,
cantaya ne giricek onuda bilmiyorum:-(

Ne güzel tam hamile,beni de görsen inanmazsın:)Öyle 3 ay giyilcek ama insan heves ediyo kaç kere hamile olcaz.Ben tayt tunik idare edicem çok güzel tunikler var.Benim aldıklarımı zaten doğumdan sonrada giyebilicem hala small oluyo.

sen şanslısın ben napıcam bunları doğumdan sonra diyorum ama biz ablamla ortak giyiyoruz ona söyliyim de bi çocuk daha yapsın :52::52::52:

Back
X