2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok teşekkürederiz teyzesiiiiii....

özün aydın cnm..ayrıca teşekkürederiz...

karşılıklkı teşekkürlerşme olucak ama bende çk teşekkür ederim.:))
inşallah diyet yapan arkadaşlarınkide düşer.mutlu olurlar benim gibi...

canım çok sevindim gözün aydın kuzum yok ya gerek olmaz bi daha yaptırmana sadece dikkat ederek dengede tutarsın bence şu yaklaşık son 3 ay da hayırlısıyla gecseydi hepimiz için...

dimi ama bencede artık kurcalamyayım..benimde tek dileğim o sağ salim kucağımıza bir alsak şu veletleri. ondan sonrasi ayrı bir dert ama hiç olmaza gözümüzle görüp, dokunup koklayağız...

bu oda çok güzel canım prenseslerin odasının bitmiş halini görürüz inşallah...kızın çok tatlı maşallah şanslılar yaa ben hep kız kardeşim olsun istemişimdir olmadı kızım olsun istedim olmadı... nedense birazcık imreniyorum içimde kaldı bazı şeyler oğlum bana kızmasın onu çok seviyorum allahım yokluklarını göstermesin...
bizim taşınma durumumuz olduğu için benim oda düzenlemem almam son aya kalacak şimdilik sizlerin odalarına bakarak fikir alıyorum bende

çok güzel canım tam bir prenses odası

park yatağı ve tülü çokgüzel paşanın... renklerde uyumlu olmuş güzel bir oda olacak gibi gözüküyor

teşekkürler cnm oda takımımız gelmedi bir gelsin tülünü falan halısını sereriz birde öle görürsünüz...rabbim seninde gönlüne göre versin cnm...

teşekkürler cnm oda takımımız gelmedi bir gelsin tülünü falan halısını sereriz birde öle görürsünüz...rabbim seninde gönlüne göre versin cnm...

Çok güzel hepsi Işıl'cım güle güle kullansın kuzucuk mışıl mışıl anneciğini üzmeden uslu uslu uyusun da büyüsün,henüz geçmişi okuyaadım biraz göz atayım.

Aaaa bu arada bendeniz de şeker çıkmadı 75 lik yapıldı gayet iyi çıktı sonuçlarım açlık 87 ,1.saat 151 ,2. saat 102 çıktı.Ama o bir bardak su ne iğrenç geldi bana anlatamam kusuodum valla zor bitirdim.Haftaya da tetanozu yaptırayım artık bitsin şu test vs işleri vallahi hep stres stres her ay bi ekşınBu arada 5 kilo almışım doktorum normal hamişlerde normal olsa da sen kilolu kaldın çok dikkat et dedi tımam dedim napim.Ayrıca bizim kuzu %100 kız artık ,gördüğümüz pozisyonu anlatayım size,bacakları atmış üst üste bi eliyle de ayağının birinden tutuyor diğer eliyle de yüzünü tutuyordu.Hamak misali pek rahattı kendileri
Sonacıma hastanede odamızı seçtik:)Tek tek odaları gezdik en sakin ve en uzakta olanı seçtik eşimle hem daha iyi ısınıyormuş,ameliyathaneye götürün beni desem de enfeksiyon vs riskinden götürmediler aama pek ferahmış hiç korkutucu değilmiş diye anlattılar da anlattılarBugün ayrıca bebek şekeri pijama takımları kapı süsleri vel lohusa çamaşırlar baktık.O kadar yer gezdik geldik internetten aldım yine sabahlık ve bir adet pijama takımını geriye kaldı bir pijama takımı ve gecelik.Emzirme sütyeni alıverdim bir tane.Kapı süsüne de karar verdim gibi gibi bebek şekerini beğenemedim gitti.Amanın ne kadar çok şey var alacak iflas moduna girdik yahuu

canım gözün aydın olsun şekerin çıkmamış
biliyormusun o şekerli su bana nasıl güzel geldi lıkır lıkır içtimm :)
prensesimm pijama takımlarını hangi siteden aldın yenimi aldın
yoksa eline ulaştımı bende almayı düşünüyorum ama beden konusunda tedirgin oluyorum

Benim sabahlık ve pijamalar bölük pörçük oldu birazİllaki takımları beğenememe gibi bir durumum var maalesef.Geriye kırmızı pijama ve gecelik almak kaldı.

Eklentiler

• $51SB90581-PEMBE_02.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $z-pelun-hamile-pijama-takim-385.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $731605.webp
    12 KB · Görüntüleme: 33
uzun aralarla yazıp çıkıyorum. testleri ii çıkanlara gözünüz aydın diyorum. benim daha şeker yüklemem yapılmadı, ayın 20 sinde yapılacak. fazla bi telaşımız yok, abisinin yatağını, kapı süsünü falan kullanacak. tek sıkıntım kıyafet, yeni doğan içbir şey kalmadı evde. mardin de de çok fazla seçenek yok. ankaradan, istanbuldan tamamlamaya çalışıyorum gidip geldikçe... bu arada oğlumu kaldırırken belimi incittim, 3 gündür ne kendime ne de oğluma hayrım yok, baası bakıyor ona....

Oyoyoyo doktorum da ded zaten tatlıyı sevnler bi dikişte götürüo şekerli suyu dieeRonyacım hiçbiri geçmedi henüz elime hepsini de farklı siteden aldım hatta birine pek güvenemedim kapıda ödeme ile satın aldım nolur nolmaz dieİçlerinde en sağlamı pembe sabahlık onu markafoniden aldım Kom'un sabahlığı,pijama takımıyla kırmızı sabahlık gelsin bi sağsağlim hemen söylerim kuzum sana da siteleri,hiç bilindik bişiler diil:)

id.com.tr den aldım pijama takımını,kırmızı sabahlığı da burdan aslında kendi sitesi de vardı ama bu sitede daha ucuz diye ordan aldım bakalım nasıl birşey gelecek eve cokmarka.com diye bir site asıl şu siteden buldum ama bu sabahlığı tugse.com.tr arada 20 lira fark olunca diğer yerden aldık du bakalım nolcak:)

Seninki şanslıymış mirasyedi olacak ne güzel bizimki ilk olduğu için sıfır miras:)Çok geçmiş olsun,hastane çıkışı alırsan bir sürü parça var onlarda uzun süre idare ettiğini söylüyorlar.

ben hastane çıkışı kullanamadım. hele iç zıbın dedikleri şeyden nefret ettim, çocuğun her yeri açılıyo, kucakladıkça yukarı çıkıyoo, en iisi alttan çıtçıtlı body ve tulum. eldiven, şapka hiç kullanmadım zaten...

soğol cnm seninde gözün aydın sonuclar 10 numara cıkmış benimkindende düşük..
bu arada sende kokoşsun anladım...

Valla bu kiloyla sınırları zorlarım diyordum ama şükür problemsiz çıktı.Kokoş muyum aceppp Bir arkadaşa msn den attım noel anne mi olacaksın dedi koptum valla Muhtemelen bebişle o sabahlık çok zor olur peluş ve polar olduğu için ama nabpimm çok beğendimm

E sen deneyimlisin bizim ilk bebiş olduğu için henüz denemedik test edemedikBir sürü şapka aldım ben valla kızıma hepsini giydiricemm o kadar gezdim onlar için bennn

aynen bana da güzel gelmişti, limonata gibi mis:)

Benim sabahlık ve pijamalar bölük pörçük oldu birazİllaki takımları beğenememe gibi bir durumum var maalesef.Geriye kırmızı pijama ve gecelik almak kaldı.

ay hepsi süper ama kırmızı çok tatlııı:)

Ben pijama.com dan aldım. Umutluyum tavsiye etmişti sağolsun bu siteyi, çok memnun kaldım, çabucak geldi. Bir de takımın içine bebiş çorabı koymuşlar ama pembe:) mavi takımın içine niye pembe çorap koydular anlamadım ama jest olsun dediler herhalde:)
Bedenini de Large aldım. Normalde 36-38 giyiyorum ama riske girmek istemedim büyük aldım. İyiki de büyük almışım, çünkü bu pijamalar kumaşları ince olduğundan dar olurlarsa hatları belli edebiliyorlar, böyle geniş geniş giyerim rahat:)

çok bilmişlik taslamak istemem ama çok almayın, elinizde kalır valla, ilk 1 yıl dehşet bir hızla büyüyorlar. 1 yıldan sonra aldıklarınızı daha uzun süre giydirebiliyorsunuz...

Ben de çok baktım canım o siteye dur daha kırmızı pijama alıcam çabuk ulaştıysa size belki ben de oradan alırım.Güle güle kullan,dediğin gibi ben de büyük beden aldım,sonuçta yatıcaz beli falan sıkmasın maksat rahat olmak.Güzel telaşlar bunlar ama vallahi çok zor oluyor artık yürümek mağza mağza dolaşmak

çok bilmişlik taslamak istemem ama çok almayın, elinizde kalır valla, ilk 1 yıl dehşet bir hızla büyüyorlar. 1 yıldan sonra aldıklarınızı daha uzun süre giydirebiliyorsunuz...

Çok kıyafet aldım ama zaten 0-3 ay çok ama çok az aldım 3-6 da az aldım çoğunlukla 6-9 9-12 aldım nedeni de eşimin boyunun 1.92 olması:)

Aynı gün kargoya verdiler canım, ama kargonun getirmesi 2 gün sürdü. Evet mağaza mağaza dolaşmak çok zor, bir de her mağazada herşeyi bulamazsın. O yüzden en iyisi internet bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…