- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.101
cok teşekkürederiz teyzesiiiiii....
özün aydın cnm..ayrıca teşekkürederiz...
canım çok sevindim gözün aydın kuzum yok ya gerek olmaz bi daha yaptırmana sadece dikkat ederek dengede tutarsın bence şu yaklaşık son 3 ay da hayırlısıyla gecseydi hepimiz için...
tünaydın, mutlu haftasonları olsun arkadaşlar...
oda renklerinden bahsediyorsunuz.. benim aklımda pembe-yeşil bi oda var.. gardırop beyaz, yatak başları beyaz.. sizce nasıl olur..
henüz uyku setlerini almadık..
ararken şöyle bişey buldum..
Eki Görüntüle 304586
böyle çok açık pembe ve yeşil uyumu..
çok güzel canım tam bir prenses odası
park yatağı ve tülü çokgüzel paşanın... renklerde uyumlu olmuş güzel bir oda olacak gibi gözüküyor
teşekkürler cnm oda takımımız gelmedi bir gelsin tülünü falan halısını sereriz birde öle görürsünüz...rabbim seninde gönlüne göre versin cnm...
Aaaa bu arada bendeniz de şeker çıkmadı 75 lik yapıldı gayet iyi çıktı sonuçlarım açlık 87 ,1.saat 151 ,2. saat 102 çıktı.Ama o bir bardak su ne iğrenç geldi bana anlatamam kusuodum valla zor bitirdim.Haftaya da tetanozu yaptırayım artık bitsin şu test vs işleri vallahi hep stres stres her ay bi ekşınBu arada 5 kilo almışım doktorum normal hamişlerde normal olsa da sen kilolu kaldın çok dikkat et dedi tımam dedim napim.Ayrıca bizim kuzu %100 kız artık ,gördüğümüz pozisyonu anlatayım size,bacakları atmış üst üste bi eliyle de ayağının birinden tutuyor diğer eliyle de yüzünü tutuyordu.Hamak misali pek rahattı kendileri
Sonacıma hastanede odamızı seçtik:)Tek tek odaları gezdik en sakin ve en uzakta olanı seçtik eşimle hem daha iyi ısınıyormuş,ameliyathaneye götürün beni desem de enfeksiyon vs riskinden götürmediler aama pek ferahmış hiç korkutucu değilmiş diye anlattılar da anlattılarBugün ayrıca bebek şekeri pijama takımları kapı süsleri vel lohusa çamaşırlar baktık.O kadar yer gezdik geldik internetten aldım yine sabahlık ve bir adet pijama takımını geriye kaldı bir pijama takımı ve gecelik.Emzirme sütyeni alıverdim bir tane.Kapı süsüne de karar verdim gibi gibi bebek şekerini beğenemedim gitti.Amanın ne kadar çok şey var alacak iflas moduna girdik yahuu
canım gözün aydın olsun şekerin çıkmamış
biliyormusun o şekerli su bana nasıl güzel geldi lıkır lıkır içtimm :)
prensesimm pijama takımlarını hangi siteden aldın yenimi aldın
yoksa eline ulaştımı bende almayı düşünüyorum ama beden konusunda tedirgin oluyorum
uzun aralarla yazıp çıkıyorum. testleri ii çıkanlara gözünüz aydın diyorum. benim daha şeker yüklemem yapılmadı, ayın 20 sinde yapılacak. fazla bi telaşımız yok, abisinin yatağını, kapı süsünü falan kullanacak. tek sıkıntım kıyafet, yeni doğan içbir şey kalmadı evde. mardin de de çok fazla seçenek yok. ankaradan, istanbuldan tamamlamaya çalışıyorum gidip geldikçe... bu arada oğlumu kaldırırken belimi incittim, 3 gündür ne kendime ne de oğluma hayrım yok, baası bakıyor ona....
Çok güzel hepsi Işıl'cım güle güle kullansın kuzucuk mışıl mışıl anneciğini üzmeden uslu uslu uyusun da büyüsün,henüz geçmişi okuyaadım biraz göz atayım.
soğol cnm seninde gözün aydın sonuclar 10 numara cıkmış benimkindende düşük..
bu arada sende kokoşsun anladım...
ben hastane çıkışı kullanamadım. hele iç zıbın dedikleri şeyden nefret ettim, çocuğun her yeri açılıyo, kucakladıkça yukarı çıkıyoo, en iisi alttan çıtçıtlı body ve tulum. eldiven, şapka hiç kullanmadım zaten...
canım gözün aydın olsun şekerin çıkmamış
biliyormusun o şekerli su bana nasıl güzel geldi lıkır lıkır içtimm :)
prensesimm pijama takımlarını hangi siteden aldın yenimi aldın
yoksa eline ulaştımı bende almayı düşünüyorum ama beden konusunda tedirgin oluyorum
Benim sabahlık ve pijamalar bölük pörçük oldu birazİllaki takımları beğenememe gibi bir durumum var maalesef .Geriye kırmızı pijama ve gecelik almak kaldı.
aynen bana da güzel gelmişti, limonata gibi mis:)
ay hepsi süper ama kırmızı çok tatlııı:)
Ben pijama.com dan aldım. Umutluyum tavsiye etmişti sağolsun bu siteyi, çok memnun kaldım, çabucak geldi. Bir de takımın içine bebiş çorabı koymuşlar ama pembe:) mavi takımın içine niye pembe çorap koydular anlamadım ama jest olsun dediler herhalde:)
Bedenini de Large aldım. Normalde 36-38 giyiyorum ama riske girmek istemedim büyük aldım. İyiki de büyük almışım, çünkü bu pijamalar kumaşları ince olduğundan dar olurlarsa hatları belli edebiliyorlar, böyle geniş geniş giyerim rahat:)
çok bilmişlik taslamak istemem ama çok almayın, elinizde kalır valla, ilk 1 yıl dehşet bir hızla büyüyorlar. 1 yıldan sonra aldıklarınızı daha uzun süre giydirebiliyorsunuz...
Ben de çok baktım canım o siteye dur daha kırmızı pijama alıcam çabuk ulaştıysa size belki ben de oradan alırım.Güle güle kullan,dediğin gibi ben de büyük beden aldım,sonuçta yatıcaz beli falan sıkmasın maksat rahat olmak.Güzel telaşlar bunlar ama vallahi çok zor oluyor artık yürümek mağza mağza dolaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?