2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa şimdi gördümmm..şeker fiyatları nasılll brillantınnn... ben uyku vaktimi beğendimmm...

cnm bu tülün metresi 55tl 300 tl tuttu bizimki indirimle nakit....

ama şimdi indirim var galiba tv de gösteriyo çocuk koleksyonunda varmı onu bilmiyorum ama güzel kaliteli cok yer gezdim içime en cok burası sindi...

cnm bu tülün metresi 55tl 300 tl tuttu bizimki indirimle nakit....

ama şimdi indirim var galiba tv de gösteriyo çocuk koleksyonunda varmı onu bilmiyorum ama güzel kaliteli cok yer gezdim içime en cok burası sindi...

bende bunun gemici desenlisini alıcam birazdan tülcümüze gidicez orda brillant modelleri war bize indirimli yapacak ama metrekaresi 30 muş normalde, 55 değil, yada o mağazasında öyledir bilmiyorum ama modeller süper yaaaa:))

ben bunun benzerini bauhausta buldum.. 16 lira kalını 7 lira tülüm metresi..

cnm hiç kaçırma al ozaman :)) bursada tek fona 150 tl istediler bende koçtaşda buldum 19 tlye :))

cnm burda fiyatlar farklı olabilir ama gemilinin fiyatını bilmiyorum belki o daha uygundur..

ARKADAŞLAR MERHABA. ebebekte çok güsel süeterler var 4,99 renkleri hoş heleki kırmızısı çok hoşuma gitti 3 tane aldım bi göz atın burda biri yazmıs öyle gördüm bende.

canım kimdi bilmiyorum ama bu tarz şeyler geçici oluyormuş çoğunlukla geçer inş. seninki de.

günaydın güzel anneler bi hafta sonuna daha geldi bende yavaş yavaş odaya şekil vermeye başladım dün baya hallettim daha bir sürü işim var yavaş yavaş yapıyorum

inş. biz de başlayabiliriz başlamak yolun yarısıdır der babam hep :)

valla en iyisini sen yapıyorsun canım bizimkiler üst katta oturuyorlar ama evlendiğimden beri aramız yok onların istediği gibi olamadım ya da olmadım. mecburen görüşüyoruz haftada bir iki zoraki bebeğimizi hiç sormuyorlar bile...

ya biz de daha boyatmadık kurumaz mı? 10 ocakta oda takımımız gelecek ve daha oda boyanmayı bekliyor

çok güzel çok şık canım her şey...

Eki Görüntüle 304596 kızlar benim odam nasıl dolabına 1 kapak daha eklettim 4 kapaklı olucak
çok güzel canım güle güle kullansın bebişin ne kadara aldınız?

arkadaşlar size bebek odası halısıyla ilgili bir şey sorcam. bebek odası halıları antibakteriyel ve altı kaymaz oluyor ve genellikle figürlü ama ben klasik bir oda aldım ve oda biraz büyük o halılar hem tarz hem ebat olarak uymaz diye düşünerek normal halı bakıyordum halıcının biri normal halıların çocuğa zarar verebileceğini tüy bıraktığını ve hastalık yapabileceğini söyledi. bir fikri ya da bilgisi olan var mı napıyım ben

aynı saçmalığı banada söylediler cnm merak etme şimdi evdeki bütün halılarımı değiştiricez yani ............

ben ıkeadan aldım ama hani eskiden tüy çıkan yün halılardan değil buklet tarzı ayrıca bebeğin olduğu ev daima hijen olucak temizlik yapılıcak ve bebek yere bırakılmıyacak ayrıca hadi kendi evinde halıyı dedikleri gibi aldın gittiğin misafirliklerdede olursa o halılardan ne yapacaksın....vs vs

cocukların bazı mikroblara alışması lazım sen onlara aldırma sadece cok tüy döken olmamasına dikkat et...

geçmişi okumadan hemen sevincimi paylaşmak istiyorum. 100lül yüklemede 130 çıktı şekerim. sınır 140 olunca sınıra yaklaşmışım ama diyete gerek görmedi doktorum. sadece eskisi kadar sınırsız değil dikkatli yemem gererkiyormuş... artık pilav falan yemicem özellikle şerbetli tatlı yok..pek vakit yoktu soramadım bir kez daha yaptırmak gerekir mi acaba şeker testi..

canım hadi gözün aydın olsun
normal değerlerde çıkmış bence gerek yoktur

çok güzelmiş. deniz teması süper fikir.. iyi günlerde kullanın...

canım çok sevindim gözün aydın kuzum yok ya gerek olmaz bi daha yaptırmana sadece dikkat ederek dengede tutarsın bence şu yaklaşık son 3 ay da hayırlısıyla gecseydi hepimiz için...

oyyy oyyy maşallahh
kuzucuk sağlıklı günlerde yatsın
hepsi çok güzel çok beğendim
cok teşekkürederiz teyzesiiiiii....
özün aydın cnm..ayrıca teşekkürederiz...

Eki Görüntüle 304596 kızlar benim odam nasıl dolabına 1 kapak daha eklettim 4 kapaklı olucak
çok güzel canım tam bir prenses odası
park yatağı ve tülü çokgüzel paşanın... renklerde uyumlu olmuş güzel bir oda olacak gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…