- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.121
Aynı gün kargoya verdiler canım, ama kargonun getirmesi 2 gün sürdü. Evet mağaza mağaza dolaşmak çok zor, bir de her mağazada herşeyi bulamazsın. O yüzden en iyisi internet bence:)
Benim sabahlık ve pijamalar bölük pörçük oldu birazİllaki takımları beğenememe gibi bir durumum var maalesef .Geriye kırmızı pijama ve gecelik almak kaldı.
Bebek için çanta aldınız mı bayanlar?Ben de almadım.Nasol bişey alsam kullanışlı olur acaba?
kırmızı sabahlık çok güzelmiş sadece onumu aldın bacımmm
Bebek için çanta aldınız mı bayanlar?Ben de almadım.Nasol bişey alsam kullanışlı olur acaba?
Diğerlerini de aldım berkerdemcim,pembe sabahlıkla pembeli pijama takımını da,ama henüz ulaşmadı elime ,bekliyorum bakalım bu hafta içi gelirler sanırım.
güle güle kullan şekerim lohusa shopta beğendim piıama takımı 90 falan bide çok güzel sabahlık var ama 120 indirime girerse alcam yada heykelde loya var ordan alabilirim orasıda kalitelii
Aman hepsi çok pahalı zaten mecburen alıyoruzÇok teşekkür ederim loyayı ilk kez duydum gidince mutlaka bakıcam umarım değişik şeyler vardır da alır kurtulurum
kompedanın yanında alt girişi eski gimanın karşısında üst girişi bebişlerede bişeyler iççamaşırı falan var teyzemin kızı çalışıyo orda buarada mevlütte ne giymeyi düşünüyosun gecelikmi yoksa kıyafetmi
aynı saçmalığı banada söylediler cnm merak etme şimdi evdeki bütün halılarımı değiştiricez yani ............
ben ıkeadan aldım ama hani eskiden tüy çıkan yün halılardan değil buklet tarzı ayrıca bebeğin olduğu ev daima hijen olucak temizlik yapılıcak ve bebek yere bırakılmıyacak ayrıca hadi kendi evinde halıyı dedikleri gibi aldın gittiğin misafirliklerdede olursa o halılardan ne yapacaksın....vs vs
cocukların bazı mikroblara alışması lazım sen onlara aldırma sadece cok tüy döken olmamasına dikkat et...
Bursa'da adet aslında geecelik giymek ama ben rahat edemeyeceğimi düşünüyorum kıyafet giyerim sanırım.
SLM CANIM... DETAYLI ORGAN TARAMASINDA BANA DR KALPTE PARLAMA VAR DEMİŞTİ... EN SON 3 HAFTA ÖNCEKİ MUAYENEDE KENDİ DR UMA BU PARLAMAYI SORDUM... ENDİŞELENECEK BİŞEY YOK DEDİ... YENİDEN DETAYLI ORGAN TARAMASINA GİDEYİMMİ DEDİM GİTMENE GEREK YOK DEDİ... BENİMDE KAFAM KARIŞIK ASLINDA... DR ÖNEMSİZ BİŞEY OLDUĞUNU SÖLÜO AMA İNSANIN İÇİ RAHAT ETMİO...HAFTAYA RANDEVUM VAR BU PARLAMAYI TEKRARDAN DETAYLI Bİ ŞEKİLDE SORAYIM CANIM.SENDE FARKLI BİŞEY ÖĞRENİRSEN PAYŞAŞIRSIN. BİRDE BENİM BEBİŞ BİR HAFTA GERİDEN GELİO... KİLOSUDA EN SON AYINA GÜNÜNE GÖRE 200 GR FALAN AZDI... DR BOL PROTEİNLİ BESLEN DEDİ... KENDİM 9-10 KİLO ALDIM AMA BEBİŞE FAZLA YARAMIO GALİBA...
tamam canım bi gelişme olursa ben de paylaşırım.doktoruna sorabilirsen bana özelimden mesaj atabilir misin ? herzaman giremiyorum nete.ben biara da sonuçları kalp damar hast doktoruna götürmek istedim ama kafamı çok karıştırır diye vaz geçtim.son aylarda bebek kilo alırmış.kafana takma bence.az ve çeşitli şeyler yemeye çalış.
günaaaydıııınnnnnnnn güzeller güzeli anneciklerle onların minicik melekleriii bugün ilk biz mi uyanmışız ne? hadi uyanın da gelin siz de teyzeler biz buralardayız ii pazarlar hepinize:)
selam kızlar bende bugün havuzlu hana gittim kızımın bütün ihtiyaçlarını aldım bebek bakım ürünlerinden bübcheni tavsiye attiler orda bana ben sebamed almayı düşünüyordum üstelik sebamed daha pahalı olmasına rağmen kısmet bebe de çalışan bayan bübcheni ısrarla tavsiye etti tamamen doğalmış sebamed de biraz da olsa alkol falan var dedi bilgisi olan var mı bübchen marka hakkında
günaaaydıııınnnnnnnn güzeller güzeli anneciklerle onların minicik melekleriii bugün ilk biz mi uyanmışız ne? hadi uyanın da gelin siz de teyzeler biz buralardayız ii pazarlar hepinize:) ayy bu arada biz de cift haneli rakamlara düşmüşüz cok şükür 99 günümüz kalmış hayırlısı inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?