2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı gün kargoya verdiler canım, ama kargonun getirmesi 2 gün sürdü. Evet mağaza mağaza dolaşmak çok zor, bir de her mağazada herşeyi bulamazsın. O yüzden en iyisi internet bence:)

Mağazalarda dediğin gibi bulabilsem sorun değil sürüne sürüne dolaştım bugün ama hep aynı şeyler bir de sizin saraçhanede olduğu gibi pijama takımına 75 diyor 10 dakika sonra 50 ye iniveriyor ne yaptıkları belli değil tutturabildiklerine...

ben bebek çantası yerine, spor bir çanta kullanıyorum. hatta ucuzundan bulursanız bir sırt çantası edinin derim. genelde eliniz, kolunuz çok dolu oluyor, sırt çantası kullanışlı.

Bebek için çanta aldınız mı bayanlar?Ben de almadım.Nasol bişey alsam kullanışlı olur acaba?

Açıkçası ben de özel olarak çanta almadım henüz,chicconun bakım ürünlerini alırken çantası vardı,bir de nevresim takımı aldığımda onun yanında da bir çanta verdiler ama para vermedim henüz çantaya.Valiz almam gerekiyor hastane için yanında da beğenirsem alıveririm çantasını da.

Diğerlerini de aldım berkerdemcim,pembe sabahlıkla pembeli pijama takımını da,ama henüz ulaşmadı elime ,bekliyorum bakalım bu hafta içi gelirler sanırım.

güle güle kullan şekerim lohusa shopta beğendim piıama takımı 90 falan bide çok güzel sabahlık var ama 120 indirime girerse alcam yada heykelde loya var ordan alabilirim orasıda kalitelii

güle güle kullan şekerim lohusa shopta beğendim piıama takımı 90 falan bide çok güzel sabahlık var ama 120 indirime girerse alcam yada heykelde loya var ordan alabilirim orasıda kalitelii

Aman hepsi çok pahalı zaten mecburen alıyoruz Çok teşekkür ederim loyayı ilk kez duydum gidince mutlaka bakıcam umarım değişik şeyler vardır da alır kurtulurum

Aman hepsi çok pahalı zaten mecburen alıyoruz Çok teşekkür ederim loyayı ilk kez duydum gidince mutlaka bakıcam umarım değişik şeyler vardır da alır kurtulurum

kompedanın yanında alt girişi eski gimanın karşısında üst girişi bebişlerede bişeyler iççamaşırı falan var teyzemin kızı çalışıyo orda buarada mevlütte ne giymeyi düşünüyosun gecelikmi yoksa kıyafetmi

Bursa'da adet aslında geecelik giymek ama ben rahat edemeyeceğimi düşünüyorum kıyafet giyerim sanırım.

canım sağol ben de öyle düşünüyorum bir sene konmaz yere o zaman kadar da tüy çıkcaksa çıkar sık sık süpürürüz. e yürümeye ya da emeklemeye başlayıncada zaten sadece kendi odasında durmaz ki... ne bileyim halıcı öyle söyleyince kendi bebeğime zarar vermiyim diye endişe ettim ...

Bursa'da adet aslında geecelik giymek ama ben rahat edemeyeceğimi düşünüyorum kıyafet giyerim sanırım.

aynen canım benim kardeşimde ablamda gecelik giydiler bende etek bluz giysem diyorum annemde gecelik giy diyo yatakta oturcan kıyafet olmaz diyo ben mevlütü hemen yapmıcam havalar yumuşayınca istiyorum eve yeni taşındık doğalgaz yok

selam kızlar bende bugün havuzlu hana gittim kızımın bütün ihtiyaçlarını aldım bebek bakım ürünlerinden bübcheni tavsiye attiler orda bana ben sebamed almayı düşünüyordum üstelik sebamed daha pahalı olmasına rağmen kısmet bebe de çalışan bayan bübcheni ısrarla tavsiye etti tamamen doğalmış sebamed de biraz da olsa alkol falan var dedi bilgisi olan var mı bübchen marka hakkında

günaaaydıııınnnnnnnn güzeller güzeli anneciklerle onların minicik melekleriii bugün ilk biz mi uyanmışız ne? hadi uyanın da gelin siz de teyzeler biz buralardayız ii pazarlar hepinize:) ayy bu arada biz de cift haneli rakamlara düşmüşüz cok şükür 99 günümüz kalmış hayırlısı inşallahhh...

Son düzenleme:
günaaaydıııınnnnnnnn güzeller güzeli anneciklerle onların minicik melekleriii bugün ilk biz mi uyanmışız ne? hadi uyanın da gelin siz de teyzeler biz buralardayız ii pazarlar hepinize:)

bizde burdayizzz gunaydiiiiiiin herkese
israrla bebisim tekmeleriyle uyandirdi beni
cok yaramaz caniiiiim

bende oraya gitmek istiyorum. nasıl fiyatlar uygun mu aradığıklarını buldun mu? azıcık bizi aydınlatırmısın?

yok güzelim ilk ben uyandım, 8:15 de ama yazmayayım şimdi dedim, yatsın güzel annecikler ve bebekleri, ben oğlumun tekmeleriyle mi uyandım bilmiyorum ama bu aralar fazla tekmelemiyor sanki, neyse kötü düşünmeyeceğim, hepinize iyi pazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…