- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.161
ayyy çok tatlı bu halıda oynayacak yaa çok güzel canım kapı süsünüzde çok tatlı ayıcık
İyi pazarlarrr güzel annecikler ve kuzuları,henüz girdik eve.Bizim pıtırcığa oyun halısı bir de kapı süsü alıverdim henüz tüllerini eklemedim bakalım beğenecek misiniz?
İyi pazarlarrr güzel annecikler ve kuzuları,henüz girdik eve.Bizim pıtırcığa oyun halısı bir de kapı süsü alıverdim henüz tüllerini eklemedim bakalım beğenecek misiniz?
Saol canım sizin yeni cicileriniz de pek güzel ayyyy hepsi güel aldıklarımızın yaa sabırssızlanıyorum artık biraz hızlı geçsin zaman:)Tülleri altına eklicem,uzun olsun istiyorum umarım bulabilirim.Koca göbüşle gezicem bakalım:)Ay canım çok güzel ikisi de, iyi günlerde kullansın bebişin, tatlı tatlı oynasın, tülleri nereye ekliycen onu anlamadım yalnız:)
güneşcim cok güzel halısıda süsüde enteresan şeyler çıkarmaya çalışıyosun anladığım kadarıyla kıymızı tülde güzel olur annesi hadi yapta görelim....
prensesimm güle güle iyi günlerde olsunn
Saol canım sizin yeni cicileriniz de pek güzel ayyyy hepsi güel aldıklarımızın yaa sabırssızlanıyorum artık biraz hızlı geçsin zaman:)Tülleri altına eklicem,uzun olsun istiyorum umarım bulabilirim.Koca göbüşle gezicem bakalım:)
canım internette bebek süsleri şekerleri için malzm satan siteler var ordanda bakabilirsin bebeğimin bebek şekerlerini ben yapmak istiyorum ordan alıpda ama becerebilirmiyim bilmiyorum...Erkek Bebek biblolar Bebek ekeri Malzemeleri
arkadaşlar ebrumaternitydeki panço kabanı alan varsa yorum bekliyorum çok güzel görünüyo ama sıcak tutuyomu merak ediyorum Panço Kaban | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Gule gule kullansn mınk böcegın oyun halılarını:)) Kapısının susude pek sekermıs yerım onu ben:) bende dun kocmla bebegmze bıseylr bakmk ıcın cıktık sonra kozyatgndakı demstockmdr nedr oraya gıdelm dedık ana gıttk ılk katnda kendımızı kaybettık:))) nasıl ayakkabı kemer denıorum kocmda aynı o zatn benden fenadr moda ıkonumdr kendısı saolsun:)))) Dedım askım cocugmz ıcerden bıze saydırıodurrr sımdı:)))) neyse sonra onun ıcın yukrkı kata cıkmaya karar verdık lakın hıcbısey yoktu hep aynı seyler hele erkek bebek ıcın bısey bulamadm ben sahsen kızlr ıcın yıne bı kac parca bıseyler vardı orda bısey bulamıynca 1 kat daha cıktık ıste asıl fılm orda koptu:))) delıler gıbı gıydık cıkrdık utnmask magazaya ortak olucktık:))) Eve donerken ıcım cok buruk oldu dedım bz ne bıcım anne babayızz hıcbısey almadık oglumuza onun nıyetıne cııkmstık:)))) Neysekı ondn bı gun once bıseylr almıstık o yuzden cok vıcdan yapmadn kocam benı havaya soktu saolsun:))) Iste haftasonumz boyle gectıı sımdı dıgr haftasonunu sabırsızlkla beklıorum havuzlu hana gotrcm kocamı bu sefer ınsallah yagmr camur olmaz:)
Gule gule kullansn mınk böcegın oyun halılarını:)) Kapısının susude pek sekermıs yerım onu ben:) bende dun kocmla bebegmze bıseylr bakmk ıcın cıktık sonra kozyatgndakı demstockmdr nedr oraya gıdelm dedık ana gıttk ılk katnda kendımızı kaybettık:))) nasıl ayakkabı kemer denıorum kocmda aynı o zatn benden fenadr moda ıkonumdr kendısı saolsun:)))) Dedım askım cocugmz ıcerden bıze saydırıodurrr sımdı:)))) neyse sonra onun ıcın yukrkı kata cıkmaya karar verdık lakın hıcbısey yoktu hep aynı seyler hele erkek bebek ıcın bısey bulamadm ben sahsen kızlr ıcın yıne bı kac parca bıseyler vardı orda bısey bulamıynca 1 kat daha cıktık ıste asıl fılm orda koptu:))) delıler gıbı gıydık cıkrdık utnmask magazaya ortak olucktık:))) Eve donerken ıcım cok buruk oldu dedım bz ne bıcım anne babayızz hıcbısey almadık oglumuza onun nıyetıne cııkmstık:)))) Neysekı ondn bı gun once bıseylr almıstık o yuzden cok vıcdan yapmadn kocam benı havaya soktu saolsun:))) Iste haftasonumz boyle gectıı sımdı dıgr haftasonunu sabırsızlkla beklıorum havuzlu hana gotrcm kocamı bu sefer ınsallah yagmr camur olmaz:)
Hemencik göz attım yağmurcum güzel şeyler var,birmax.com.tr de de daha çok alternatif var oraya da bir bak.Yalnız çok zor ve zaman alıcı nedense üşeniverdim onu yapmaya.Minik minik şeyler güzel de olmazsa sinir olurum ben
7.ayımda bitti çok mutluyum kızlarrrr
2 ayım kaldı sadece oleyyy
çok güsell güle güle oynasın minnoşunnnnnnnnn
7.ayımda bitti çok mutluyum kızlarrrr
2 ayım kaldı sadece oleyyy
Çok tşk ederim canım,carrefoura kalabalıktan giremedik trafik çok yoğundu sol şeritten en sağ şeride geçemedik biz de migrosa gidelim dedik.Demek ki bizim kuzunun kısmeti ordaymış.Çok da ucuzdu 35 liraya aldım kızlar mavisi değişik desenleri de vardı ama az kalmıştı aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?