2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süslü bardaklar varda taşlı boyalı filan ben dantelli istiyorum mesela beyaz tül üzerine mavi kurdela ve bikaç tanede nazar bocuğu veya beyaz inci veya minik biblo bile yapıştırılabilirr
ben kadehlerimi süslücemm kare şeklinde tülleri kesip kadehin altlığında toplayıp kurdelayla bağlarımm kolayca çıkatılıp yıkanabilirr
veyaa şerit şeklinde ince şekilde bağlıyorlarr veya lastiğe geçiriyorlarr lastikli takıyorlarr

Kadeh daha guzl suslnır lakın genelde bardaklrı tadıyla orantılı oldugunu dusunuorum kucuk olr yaa:))) hıc sevmem ben tadını okdr kadehıde doldurup vermek nasıl olr bılmıorum:)) Yada lohusa serbetı dıyee daha guzl bısey ıkrm edılebılr kadehlerle bılemıorum ben kac kere ıctysem hepsı bırbırınden kotuydu:)) En son gorumceme hastane ıkram etmstı onun yanında sey vardı boyle fıle fındık cekılms antep fıstıgı sonraa seyy hındstn cevızıı fln onunda tadına bakmadm ama oyle ıkrm ettıler hastanede evde ıkrm edılenlerde hıc oyle gormemıstm:)

arkadaşım hazır lohusa şekeri almışş suyla kaynatmışş verdi içtik
içinde karanfil tarçın su gıda boyası vardı anladığım kadarıylaa
yanında çikolata yaptırmışlarr onu ikram ettilerr ben sepette güllü lokum şerbet vericemm süslü sepette süslü bardaklardaa

Ver sekerım canın neyı nasıl ıstıosa oyle ver bu senın lohusa serbetın:)))

Ver sekerım canın neyı nasıl ıstıosa oyle ver bu senın lohusa serbetın:)))

bebek odamızın kapısına tüllü kapı süsümüzüde yapıştırdıkk
arkadaşım yollamıştı daha fazla sabredemedim yapıştırdımmm
dünde tavşan kadife tulum aldımm
tavşak başlıklı ponponuda varr çok komikti sevimliydi aldımm

Iyı yaptn gule gule kullansın bebegın.. Bende dayanamıorum herseyı bı anda yapmak ıstıorum ama sanırım bıraz agırdn almam ısıme gelıo cunku hepsını bı anda yaparsm sonra napcm kıyfetlerıne baka baka delı olcm:)) Kocamla haftasonu su meshurr havzlu hana bı bakıcaz yanı bu benım sahsı dusuncem kocamda bana uyar dıye dusunuorum:))) Ote berı uygn buldugmz seylerı alcm ınsallah.

şimdi anladım canım çok az kalmış oğluşunu kucağına almaya benim 3 ayım var daha salı günü şevket yılmaza gitçem bakalım benim fıstığım ne alemde
ay inşallah cnm ya hepimiz kolayca çabucak doğuralım aminn

oh oh ne güzel hayırlı olsun cnm ben ev kapısını ve hastane odasını süslemek istiyorum oğlumun odasına zaten kimse giremez o yüzden süslemeye gerek yok

günaydınn kızlarrrr bebeişlerimizle birlikte güzel bir hafta geçirmemizi dilerimmm

c.tesi onca aksiliğe rağmen yinede gittim dr. bebişlerimi görmeye çok şükür gelişimleri durumları gayet iyiceee ama benim yaramazlar ikiside ters duruyormuşş ayakları rahme baskı yapıyormuş zaten hissediyodum ani bir acı oluyordu aşağı tarafımda dr. bunu dikkate aldı rahmin açıklığına falan baktı çok şükür normal dediii ama riske atmamak için şimdiden beni doğum iznine ayırıyor aslında benim şuan anda dr. gidip raporumu alıp evde dinlenmem gerekiyor fakat ben 1-2 hafta daha işe gelip çalışmak istiyorum bakalım bu haftayı rahat geçirirsem haftaya dr. gidip doğum iznine ayrılacagım kızlarr. doğum zamanınıda öğrendimm 37. haftada Allah izin verirse bebişlerimi alacagını söyledi oda yaklaşık 13 Şubat haftası oluyor kızlarrr yani benim doğum baya yaklaştııı heyecan hat safhadaa neyseki az çok herşeyimizi hazırlamıştıkk o güne kadarda gerisi tamamlanır eksiğimiz olmadan doğuma giderimmm sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim yavrularımızı

ayy uhdecim çok heyecanlı ne kalmış şurda... günaydınlar bu arada herkese. bende 1 haftadır raporluydum bi sıkıntım yok çok şükür ama annemlerde kaldım çok güseldi ama yine döndük işimizin başına. bende ikeadan aldım bebek odasını kurmaya başladık dün akşam bitince foto yüklerim çok mutlu eden bişi allahım sanki içindeymiş gibi bayıldım. herkese mutlu haftalar...

ahh canım hiç sormaa hiç beklemiyodum bende şok oldumm annem benden beter şok geçirdi kadıncagızz valla durum böyleee artık hayırlısı diyorumm herşey için sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil canım..

bebek odanız hayırlı uğurlu olsunnn canım bebişin iyi günlerde kullansın inş... çok güzel duygulaar bunlarr heyecan verici büyük mutluluk vallahaa

canım ikizlerin erken doğması artık normal karşılanan bi durum zaten inş. zamanında sağlıkla doğarlar kuzucuklar sende çalışma bence artık git evine dinlen doğumdan sonra daha çok ilgilenmek istediğini biliyorum ama üçünüzün sağlığını da unutma lütfen hakkınızda hayırlısı olsun

Günaydın kızlarr.. Herkese iyi haftalar..

Geçmişi okuyup cevap yazayım dedim ama iki günde bi sürü sayfa birikmiş o yüzden önce yazıp sonra okuyum bari..

Haftasonu bebek odası takımını aldık sonunda.. Belis'ten :)) Komple beyaz aldım şimdi duvar kağıdı abajur perde halı bakıyorum set olarak bulabilirsem onları renkli alcam..
Ankarada özelcan bebe var mobilyayı ordan aldık o yüzden araya göğüs pompasını da sıkıştırdım aventin teklisini fiyat uygun oldu genel toplamdan indirim yaptılar.. Mobilya almayı zor sanıyodum ama geri kalan aksesuarları uydurmak daha zormuş ( 30 cmlik bebek nasıl uğraştırıyo bizi ya :))

Neyse ben biraz geçmişi okumaya devam ediyim bitmicek yoksa sayfalar :))

hayırlı olsun melikecim, güle güle kullansın bebişin. kaça aldınız bu arada, ben şimdilik park yatak ve dolap alıyım die düşünüyorum ama oda takımları da pek bi sevimli, ille de gel beni al diyo :))

Canım hayırlı olsun güzel günler geçirsin bebişin odasında...

Canım senin az kalmış,bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş.Artık fazla yorma kendini,izne çık bian önce dinlen.Hazırlıkları da bitirirsin izindeyken.

Hayırlı olsun canım,bebişin odası..

kızlar benim bebişde çok aşağıda çok afedersiniz bir yerlerimden ayağı çıkıcak diyo korkuyorum
mesaneme çok vuruyor zor tutuyorum idrarımı :))
canım benimkilerinde ayakları rahme baskı yapıyor dr. rahmin açıklığına baktı hemen çok şükür birşey yok ama yinede rapor verdi artık dinlenmen gerekiyor diye sene dr. gittiğinde bunları söyle bence bilgisi olsun dr. her ihtimale karşıı
İyi pazarlarrr güzel annecikler ve kuzuları,henüz girdik eve.Bizim pıtırcığa oyun halısı bir de kapı süsü alıverdim henüz tüllerini eklemedim bakalım beğenecek misiniz?
canım çok güzellerrr iyi günlerde kullanın inş..
haklısın canım bende evimde dinlenmeyi istiyorum ama bu hafta burdaki işlerimi toparlayayım sonrasında raporumu alıp gelmeyecegim doğumdan sonrada raporla falan uzatırım doğum iznimi diye düşünüyorum artık hayılrısı herşey için....
benimde bebek takımları çok hoşuma gidiyordu ama daha çok bizi sarsmayacak birşeyler olsun istedim ve park yatakla dolap ve şifonyer aldım onlarda güzel oldular odayı açtılar baya tavsiye ederim canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…