2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yapmayın çok sakıncalı sakın dokunmayın birbirinizee :)))
Kız çıtırlık daha kötü adama doyamadan hamile kaldım :D:D bizimde şöle bi kaç yıl mazimiz olaydı :1::1::1:
Neyse canım şurda çocuğun doğup biraz büyüyüp kendi odasında yatmasına ne kaldı? 1-2 sene :)))))) onunda etiketi oluyo mu ya?? 365 day to GO :))))

anam benimde 1 seneyi geçti hamiş olduk..nese biraz sekteye uğrasada kepenkleri indirmedik:52::52::52::21::21:

Benimkini adam söndürdü, yok kıza ayıp oluyo, yok kız anlıyo kocaman oldu, yok sen bi anasın falan :)))) bu hale geldim rahibe teresaya döndüm iyi oldu :D:D

bizimde oğlan kızıyo:))) adam yanaşıyo bizimki başlıyo tepiklemeye..bide uygun pozisyon bulamadık:))))))) ben adamın üstüne çıksam adam eziliyo, adam çıksa oğlan eziliyo:)))))))))

Yaa bi de o dert var dimi :)) onu da aile planlaması yöntemleri topiğinden faydalanarak artık kendimize uygun bi yol bulcaz :D:D

benimkide diyo bu doğsun sonra vakit kaybetmeden 2. ciye başlıyalım oldu diyom görürsem sölerim yok 4 sene felan..ama hiç güvenmiyom ona kendimi garantiye almam lazım aile planlaması topiğinde buluşalım:27::27:

benim hamile kaldığımı öğrendiğinden beri Yengem beni acayip kıskanıyodu.. topik açıldığından beri takipte olan arkadaşlar hatırlar.. aileye söyleme şeklimizi filan:)

neyse dün bizdelerdi.. adeti 6 gün gecikmiş, bu bi heveslenmişki sormayın.. sonra adet olunca üzülmüş...
nasıl kıskanıyo nasıl çekemiyo anlatamam...

bizimde oğlan kızıyo:))) adam yanaşıyo bizimki başlıyo tepiklemeye..bide uygun pozisyon bulamadık:))))))) ben adamın üstüne çıksam adam eziliyo, adam çıksa oğlan eziliyo:)))))))))

du ben sana bi şekil söyleyim:)))
can cana değil yan yana:)))))))))))naynanananayyyy
anladın sen onu

Ben sana uygun olanı sölemiştim ya, artık o da olmuyo hiç deneme :))))))) işkenceye dönüşüyo başladığına değmez :)))

benim hamile kaldığımı öğrendiğinden beri Yengem beni acayip kıskanıyodu.. topik açıldığından beri takipte olan arkadaşlar hatırlar.. aileye söyleme şeklimizi filan:)

neyse dün bizdelerdi.. adeti 6 gün gecikmiş, bu bi heveslenmişki sormayın.. sonra adet olunca üzülmüş...
nasıl kıskanıyo nasıl çekemiyo anlatamam...

Benimde kuzenin karısı aynı, ben söleyince ayy ne gerek vardı çok erken çok kilo almışsın bi sürü şey söledi şimdi kendi de kalmış :)) hiç düşünmüyoruz falan diyodu mide bulantılarını bile ballandıra ballandıra anlatıyo :)))

benimkide diyo bu doğsun sonra vakit kaybetmeden 2. ciye başlıyalım oldu diyom görürsem sölerim yok 4 sene felan..ama hiç güvenmiyom ona kendimi garantiye almam lazım aile planlaması topiğinde buluşalım:27::27:

Bizde de ben istiyorum eşim istemiyo o yüzden topikte buluşmakta fayda var :)) çünkü hiç bi yöntem hoşuma gitmiyo benim pöff :))

ay ağda konusu konuşulmuş cok muzdaribim ben bu konudan yaa önceden hep kendim yapardım şu ısıtılanlarla ve cok da rahat ederdim 1 ay öncesine kadar yapıyodum ama şimdi eğilip göremiyorumki yapiim uzadı da napcam bilmiyorum kuaföre gitsem sakıncası olurmuki kızlar yaa mikrop filan kapcam diye korkuyorum önceden gidiyodum cekinmem maşallah arsızımdır ama bebiş için korkuyorum şimdi jilete de geri dönmek istemiyorum ağda sayesinde ne güzel zayıflamıştı benim tüyler tekrar sakallaşmasınlar amaaan ne zormuş bee biz de daha kepenkleri kapatmadık öle olunca böle olmuyo tabii :1::1::1::1:

bu arada pollycim sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi demek planların vardı hee:)))

ay ağda konusu konuşulmuş cok muzdaribim ben bu konudan yaa önceden hep kendim yapardım şu ısıtılanlarla ve cok da rahat ederdim 1 ay öncesine kadar yapıyodum ama şimdi eğilip göremiyorumki yapiim uzadı da napcam bilmiyorum kuaföre gitsem sakıncası olurmuki kızlar yaa mikrop filan kapcam diye korkuyorum önceden gidiyodum cekinmem maşallah arsızımdır ama bebiş için korkuyorum şimdi jilete de geri dönmek istemiyorum ağda sayesinde ne güzel zayıflamıştı benim tüyler tekrar sakallaşmasınlar amaaan ne zormuş bee biz de daha kepenkleri kapatmadık öle olunca böle olmuyo tabii :1::1::1::1:

bu arada pollycim sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi demek planların vardı hee:)))

AMİİİİNNNNNN AMİN

ağda konusunda bişey diyemiycem canım, ben oldum olası eski yöntem:((
şimdi birde sezaryenliyim ve yine aynı olucak hiiiiiçç ağda mağda bana uymaz.. ne bilim ben korkuyorum ağdadan.
ama MElikenin dediği gibi bayanlar için olanlardan kullan istersen (VENÜS)
şuan enfeksiyon riski yoktur gibime geliyor, son ay olabilir ama

Kepekleri kapatmayan bu kadar kişi varken yediremem kendime bunu! bu akşamdan tezi yok has odaya gidiyorum kızlar.. hamamı hazırlayın :))) akşama halvet var :)) :52::52:

Kepekleri kapatmayan bu kadar kişi varken yediremem kendime bunu! bu akşamdan tezi yok has odaya gidiyorum kızlar.. hamamı hazırlayın :))) akşama halvet var :)) :52::52:

du bari bizde deneyelim yaaa:)))) utandım kendimden şimdi:)))) hem bizim oğlanda gaza gelir döner belki...hala yamuk yatıyo velet:)))))

SÜPERSİNİZ CANLAR:)))
:46::46::46::46::46::46::46:

haydin kolay gelsin :17::17::17::17::17::17:

Back
X