- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #22.421
kızlarr nefes egzersizi provaları yapıyomusunuz yine pelvis egzersizleri yapıyomusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyseee daha yemek yapcam benn...uyduruk karnıyarmayık yapıcam:)))) karnıyarık diil ama karnıyarmayık..bu bana özel:))))))
Kızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz![]()
Kızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz![]()
Fazla yap bizde gelelim bende yemek yok :)) bu arada kendi tariflerini de at bana nolur herşey yasak ne yapcamı şaşırıyorum bazen :))
kızlarr nefes egzersizi provaları yapıyomusunuz yine pelvis egzersizleri yapıyomusunuz
gelin kız vallahi..keşke yakın olsakta gelsen...kızartmadan yaptığın sürece serbest yaww...patlıcanları küp küp 2 kaşık zeytinyağında çeviriyorum..kıymayıda kavuruyorum..borcama pasta gibi diziyorum kat kat..atıyorum fırına miss oluyo..karnıyarık çok yağlı oluyo..kızartmak lazım
kızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz![]()
Ooo bak bu tarif iyiymiş haa bende eşimde çok sevioruz patlıcan yemeklerini.. ama kızartmadan dolayı yapamıyodum karnıyarık bunu yapcam o zaman yarına artık yaşasın![]()
![]()
evt canım her akşam 5 kat çıkarken baya bi nefes egzerzisi yapıyorum ben![]()
jilet güzelimm:))) ağda mağda yalan olduu çok acıyo artık:))))
ben ağda yapıyorum 1 ayy çok rahat ediyorumm
ağdaya gitmeyş düşünmüştüm ama yavaş yavaş yaptımm geçen günn
jilet çok kötü oluyoo kaşındırıyo bide çabuk çıkıyoo
evt canım her akşam 5 kat çıkarken baya bi nefes egzerzisi yapıyorum ben![]()
sen bana evdeki malzemeleri yolla faceten hergün ben sana yemek tarifi veririm:)))) söylemesi ayıp süper yemek yaparımm:))))))
jileti gün aşırı yapmak lazım ve hakkaten kaşındırır yaaaa
ağda da kullanamıyorum kikolay kullanımlı olanı varmı kiii
geçmiş zamanda şu ısıtılanlardan denemiştim yapamamıştım.. şu ağda beziyle falan yapılanlardan denedinizmi?
:)))))) deli kız bende yorumu okuyunca nefes alabilsek şükür demiştim içimden ama senin egzersiz daha iyiymiş :)))
geçmiş zamanda şu ısıtılanlardan denemiştim yapamamıştım.. şu ağda beziyle falan yapılanlardan denedinizmi?