- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.521
ahhh bende istiyodum lazere gitmek ama karar veremedim bide biraz daha durumlar düzelsin falan derken bebiş geldi artık bebişten sonra komple yaptırmak istiyorum ama bitiş garantili falan diyolar ucuza onlara güvenemiyorum
ya bende lazere gitmiştim tamamlamadan hamile kaldım ama jilet kulanmaktan eski halime geri döndüm 6 seans acım param boşa gittii (((
günaydınnn kıslarr ve bebişlerrrrriii
annem kaç sene o şekilde korundu ama halam spiralle hamile kalmıştı kayma falan olunca hamile kalınıyomuş heralde bende ya spiral taktırırım yada ok kullanıcaz artık
cnm ben önceden güzellik merkezinde muhasebedeydim ordan biliyorum orda yaptırdım işten ayrılınca şubatta bir kampanya ile başka bir yerde başladım o yüzen kesinlikle tavsiye ederim iyi bir güzellik salonunda yaptırabilirsiniz
Günaydın kızlarr.. Herkese güzel bi salı günü diliorumm
Bugün 28 hafta olduk.. Artık 30lara gelmek istiyorum :))
yaa ok da iyi ama kocamı düşünüyorum sonuçta ona zararı var o yüzden spiralle daha rahat geliyor bana
Amma kaynatmışsınız akşam yaa neyseki bilgisayarın monütörü büyük de kimse yüzümü görmedi:))))Ben de evlenmeden önce lazer yaptırmıştım şimdi çok çok az çıktı o da belli olmuyo bile.Koltuk altı ve bacakda çok çıkmaz zaten benim rahatım şimdilik.Biz zaten hiç ara vermedik doğuma kadar devam:))))Göbek olayınca bizde sorun olmuyo valla:)))
Amma kaynatmışsınız akşam yaa neyseki bilgisayarın monütörü büyük de kimse yüzümü görmedi:))))Ben de evlenmeden önce lazer yaptırmıştım şimdi çok çok az çıktı o da belli olmuyo bile.Koltuk altı ve bacakda çok çıkmaz zaten benim rahatım şimdilik.Biz zaten hiç ara vermedik doğuma kadar devam:))))Göbek olayınca bizde sorun olmuyo valla:)))
Günaydııııınnnnnnn
pazartesi çabukmu geçti ne:))
melikecim daha önceki gün yazmamışmıydın yaw 27 haftalık olduk diye, ne çabuk 28 oldunuz:) Maşallah..
bugünün tarihide pek bi güzelmiş
13.12.11.... birazdanda saat 10:09 olacak:)))))))))
Günaydııııınnnnnnn
pazartesi çabukmu geçti ne:))
melikecim daha önceki gün yazmamışmıydın yaw 27 haftalık olduk diye, ne çabuk 28 oldunuz:) Maşallah..
bugünün tarihide pek bi güzelmiş
13.12.11.... birazdanda saat 10:09 olacak:)))))))))
Benim göbek rahatsız etmiyorda ben daha göbeğim düzken de korkuyordum ay ezildi ay bişi olcak adamı da korkttum sonunda hamile kaldığımdan beri sorun var bende göbekle alakalı değil benimki
bizim göbekten değil ama en son denemede canım acıdı hiçbişey anlamadık ikimizde. anlamaya başladığımız anda sadece yarım dk sürdü :)))))))
Benim hiç öyle endişelerim olmadı valla,ben rahatım biraz:))))
Benim hiç öyle endişelerim olmadı valla,ben rahatım biraz:))))
Bu konuda yorumsuzum canım,artık doğumdan sonra düzelir heralde.Ben de doğumdan sonra çok acıyo falan diye duydum doğru mu acaba?
patronun karısı gidiyomuş bende oraya giderim artık gidicek param olursa :) aslında benim kıllar tam lazerlik beyaz ten siyah kıl kolay olur keşke paraya kıyıp gitseyim önceden zaten kuaföre verdiğim parayı oraya verirdim
En iyisini yapıyorsun kuzum rahat olmak en güzeli :)
Canım benim komşumda spiralle hamile kaldı ben de pek güvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?