2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh bende istiyodum lazere gitmek ama karar veremedim bide biraz daha durumlar düzelsin falan derken bebiş geldi artık bebişten sonra komple yaptırmak istiyorum ama bitiş garantili falan diyolar ucuza onlara güvenemiyorum

cnm ben önceden güzellik merkezinde muhasebedeydim ordan biliyorum orda yaptırdım işten ayrılınca şubatta bir kampanya ile başka bir yerde başladım o yüzen kesinlikle tavsiye ederim iyi bir güzellik salonunda yaptırabilirsiniz

ya bende lazere gitmiştim tamamlamadan hamile kaldım ama jilet kulanmaktan eski halime geri döndüm 6 seans acım param boşa gittii(((
günaydınnn kıslarr ve bebişlerrrrriii

benim 4 seans kalmıştı artık doğumdan sonra 4 seansı yaptırırım sonra olmadı bir kaç seans artıdan giderim

Amma kaynatmışsınız akşam yaa neyseki bilgisayarın monütörü büyük de kimse yüzümü görmedi:))))Ben de evlenmeden önce lazer yaptırmıştım şimdi çok çok az çıktı o da belli olmuyo bile.Koltuk altı ve bacakda çok çıkmaz zaten benim rahatım şimdilik.Biz zaten hiç ara vermedik doğuma kadar devam:))))Göbek olayınca bizde sorun olmuyo valla:)))

patronun karısı gidiyomuş bende oraya giderim artık gidicek param olursa :) aslında benim kıllar tam lazerlik beyaz ten siyah kıl kolay olur keşke paraya kıyıp gitseyim önceden zaten kuaföre verdiğim parayı oraya verirdim

Günaydııııınnnnnnn

pazartesi çabukmu geçti ne:))

melikecim daha önceki gün yazmamışmıydın yaw 27 haftalık olduk diye, ne çabuk 28 oldunuz:) Maşallah..

bugünün tarihide pek bi güzelmiş
13.12.11.... birazdanda saat 10:09 olacak:)))))))))

Son düzenleme:

bizim göbekten değil ama en son denemede canım acıdı hiçbişey anlamadık ikimizde. anlamaya başladığımız anda sadece yarım dk sürdü :)))))))

Benim göbek rahatsız etmiyorda ben daha göbeğim düzken de korkuyordum ay ezildi ay bişi olcak adamı da korkttum sonunda hamile kaldığımdan beri sorun var bende göbekle alakalı değil benimki

günaydın semracım

aralık ayındaki hatunlar dün bu tarihten bahsediyolardı belki bizimkilerde 03.03 te doğar belli mi olur :) benim kocamla tanışma yıldönümümüz o gün oğlum öyle bişey yaparsa hoş bi süpriz olur

gerçekten aynı paraya denk geliyor cnm olsun sende doğumdan sonra nasip olur gidersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…