- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.481
canım ben buna çok benzer taba rengi bir kabanı 159 milyona park bravodan aldım kullanıyorum çok şık tavsiye ederim varsa oturduğun yerde bi bak istersen
Kepekleri kapatmayan bu kadar kişi varken yediremem kendime bunu! bu akşamdan tezi yok has odaya gidiyorum kızlar.. hamamı hazırlayın :))) akşama halvet var :))
SÜPERSİNİZ CANLAR:)))
haydin kolay gelsin
jilet güzelimm:))) ağda mağda yalan olduu çok acıyo artık:))))
öle deme gülüm yaa, daha şimdiden ateş sönermi hiç..kadınız, cazibemiz, şehvetimiz hiç bitmez:))
yoksa adam nasıl beklesin bu kadar zaman.. doğumdan sonra 40 çıksın diye adamların bi takla atmadıkları kalıyo:))))))
benim karnım bazen çok sert oluyor. korkuyorum nette okudum doğum hazırlık kasılmaları başlıyormuş bu haftada ama ben tırsıyorum. bir normali var çoksa doktora başvurun yazıyordu. ben çok olup olmadığını anlayamıyorum..varmı benim gibi şikayeti olan ve doktorla bu konuyu konuşmuş olan???
Kepekleri kapatmayan bu kadar kişi varken yediremem kendime bunu! bu akşamdan tezi yok has odaya gidiyorum kızlar.. hamamı hazırlayın :))) akşama halvet var :))
benim 19. haftadan beri aynı sıkıntı var canım.bir gün okulda iyice şiddetlenince eşimi aradım apar topar doktora gittik.doktorum uzun uzun erken doğum olayını anlatıp engellemek için yapılabilecekleri anlattı,beni bi güzel korkuttu önce.sonra alttan muayene edip doğum kanalı uzunluğunu ölçüp tehlike olup olmadığına baktı.çok şükür yoktu ama o arada karnım kasılıp sertleşmeye devam ediyodu. karından baktığında ise rhim kasılıyo ve benim yaramaz kızım kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyodu:)kasılma olabiliyomuş,hazırlık kasılması da olabiliyormuş,erken doğum belitisi de Allah korusun.doktorunla ilk fırsatta konuş.bu arada bana magnezyum verdi,ayakta fazla kaldığımda kasılmalar arttığı için...
Çitlenbik sanırım herkese takıyorlar. Sezeryandan sonra hemen yürüyemiyorsun o arada sonda hayat kurtarıyor. Bazı doktorlar takmaya gerek görmese de son günlerde çevremde 3 sezeryan ameliyat oldu üçüne de takıldı. Sormadılar bile...
vy vay vay vay şehvetli ateşli kadının hali başka tabi..kız bizim ateşimiz sönmüşşş:))))
öle deme gülüm yaa, daha şimdiden ateş sönermi hiç..kadınız, cazibemiz, şehvetimiz hiç bitmez:))
yoksa adam nasıl beklesin bu kadar zaman.. doğumdan sonra 40 çıksın diye adamların bi takla atmadıkları kalıyo:))))))
valla bizede dr. ilk günden ikiz gebelik riskli dedi adam daha dokunmadı bana bende korkuyorum valla bırakıp gidecek artık beni diye ama sağolsun sabırlaa bekliyorrr bakalım bebişler doğduktan sonrada neler olacak biliyorum hayal kırıklığına uğrayacak ama yapacak birşey yokkkız zaten kocalarlada kardeş olduk dimii:))))) jilet olsa noolur ağda olsa nollur:))))))))
Jiletten başka çözüm yok malesef :)) çoğumuz döndük jilete.. Ben şu pembe renkte olanları (venüs sanırım) tavsiye ediyorum bayanlar için olanlar hani.. hem daha uzun süre çıkmıyo hemde batma kaşınma falan yapmıyo çok serleştirmiyo falan.. yani kullanırsan da bayanlar için olan jiletlerden al..
ben zamanında kendim için en güzel şeyi yapmışım lazere gitmiştimm hamile kalmadan evvel şimdi o kadar rahatım kii kızlarr ne kılla nede tüyle uğrşıyorummm heran tertemizzzimmmmKızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
valla canımmm bu patronları düşünecegiz diye kendimizden geçiyoruz ama kıymetimiz biliniyormu onu bilmiyorum bende ilk önce onları düşünmüştüm sonra düşündüm ki benim sağlığım bebeklerimin sağlığı herşeyden daha önemliii hiç kimseye birşey demedim henüz pzt. gidip raporu alıp verecegim ellerine ne yaparlarsa yapsınlar artıkk değilmi ama.. sende bebişini kendini düşün sen kendinden ödün verdikce daha fazlasını istiyolarrrray bugün muhasebeciye de çok kızdım bizim yaa..sinirlendirdi beniiii...dktor dediki çocuk büyük istersen haftaya raporunu başlatiim dedi..bende bizim muhasebeciye sordum hemde insan kaynaklarına bakıyo..izne çıkarsam izin dönüşüne kadar işten çıkaramıyolarmış beni..yok efendim bizim patronlara ayıp olurmuş bilmemne..dedim ne diyosun yaaa..eee erken doğurdum say ozaman noolcak dedim..susup kalıyo..ben dedim bebeğimi düşünmicem patronları mı düşünücem dedim..şeytan diyo git al haftaya rapor..eşek gibi ödesinler 4 ay daha maaş..
günaydın kızlar kaynatmışsınız dün halvetler tüyler hepsi havada uçuşmuş bizde kardeşçe yaşamaya devam ediorusss sabah karnımda 2 çatlak gördüm çok moralim bozuldu yaa demekki artıcak hemen bi krem almam lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?