2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım yaa ona azıcık vakit buluruz arada sen merak etme:)))

görüces bakalım..ama ayça demişti dersiniz:))) bikere bebekler anne babaları bişey yapıyosa hissedeerler..mesela nie anneler tam yemek yicekken bebekler ağlar:) oda aynı işte tam heyecanlı kısma gelince vık vık vık vık başlicak yattığı yerden..mecbur kalkıcaksın..hadi uyudu gene diyelim ama senin ateş sönmüş olucak:) klasik yani..
 
Gunaydın kızlarr Soyle hızlı bır bakıs attım konuyaa ıcımzdekını cıkartmadan dıgerlerının hesabını yapmayamı basladınz:))) Benım gorumcem var anlattmmı bılmıorum kendısı 3 taneyı 3 sene ustuste dogrdu 2. ye kaza dedı olabılr dedık 3.yede kaza dıyınce cok sasırdım nasıl bır korunma yontemınz var dıyede soramadm:))) Ve geldıgmz sonc o guzelm kız gıttı yerıne 3 cocuklu sacına basına bakamayan bakımsız bı kadın geldı mınk kusum benm annesı babası olmasydı ztn bakamazdı ztn ılk cocugu ananesıne anne dıyoo cunku onu bıldı dedesıne tapıo annesı babası umrunda degıl e kızda 1 ıne bakamadn dıgerını dogrdugu ıcın gerektıgı gıbı ılgılenemedı cok zor bır durum gecen yıne konstuk sakın ola kendını toparlamadn 2. dusunme dedı benmde nıyetm bu ama sızın gıbı kaza olrsa bılemem dedım:))) Ben sprlmıdr nedr onu dusundum bana kalsa ben hap kullanırım ama sut verınce kullanılmıo sanırsm bılemıorum ama kaza olayına hıc hazır degılım ALLAH zamanında versın ınsallah dıyelım:)))
 

Ay yok spiral çok korkutucu geliyor ilaç da kullanamıycam ezireceğim için benim koca ikinci bebeği kesin kes istemiyor onla korkuturum ya ok. kullanırsın yada gelir bi tane bebe diye mecbur kullanır artık
 

Ayça ya şimdiden hevesimi körettin yani:)))Vakit bulanlar nasıl buluyosa biz de buluruz elbet:))Tabii eskisi kadar rahat olamıycaz ama vakit ayrılır onada:))))
 
Ayça ya şimdiden hevesimi körettin yani:)))Vakit bulanlar nasıl buluyosa biz de buluruz elbet:))Tabii eskisi kadar rahat olamıycaz ama vakit ayrılır onada:))))

kızlar bide abdest almadan bebek emzirilmezmiş bunuda göz önünde bulundurun bebişleri emzirip uyutup o işe koyulmak lazım sonrasında hemen banyo :))))
 
Ayça ya şimdiden hevesimi körettin yani:)))Vakit bulanlar nasıl buluyosa biz de buluruz elbet:))Tabii eskisi kadar rahat olamıycaz ama vakit ayrılır onada:))))

dost acı söyler:))) sen kendini böyle hazırlada olmazsa süpris olsun işte:))) benim kuzenim anlatıyodu..tam başlıyolarmış vık vık vık bide duş almadan da meme vermeyin diyolar..hadii babası tutuyomuş kuzen duşa..eee ne anladım..yarım kaldı herşey:)bide içinde patlicak yani o daha fena:)
 

Şimdi olduğu gibi olmıycak orası kesin biliyorum ama bakalım ne yapıcaz:))))
 
Ayçacım sen Polly için ateşli diyon ama Melike ondan fena galibe

ahanda kulaklarım çınladı:)))

tatlım, Melike ne yapsın garibim yeni evli daha, üstüne birde hemen gebelik olunca doyamadı.. tabi ateş vurur başına:))
sölemesi ayıp ben annemlerdeydim lohusalığımın son zamanları ve annem kırkladı beni sağolsun. eşim bir an önce eve gidelim diye çırpınıyordu yazık:))
 

Biz evde olcaz neyseki:))))
 

yok canım, duşa fırsat yoksa o an, memeyi yıkayıp emzirebiliyoruz. Dinimiz annelere böyle bi kolaylık vermiş. Haram değil yani.
 
günaydın kızlar

herkesin keyfi yerinde maşallah..hep böyle devam etsin...

dün akşam ki muhabbete ilahiii diyorum koptum gittimben de bi şekilde avutup gidiyorum benimkini..hepten yok değil var gibi de değil..o çözene kadar bu durumu 9 ay geçer gider

ben de rahatsızlığı attım şükür..kaç gündür çıkamadım bir yerlere..annemlerde kaldım eşim de ilçe de iş peşinde koşturdu,özledik birbirimizi..

dün şükür iş başı yaptım ve akşam dışarda yemek yedik..silkindik bi bakalım...

inşallah önümüzdeki kontolümüzde iyi geçer de moralimiz büsbütün düzelir..

uhdecim senin vakit saat yaklaşmış maşallah..inşallah sağlıklı sıhhatlice alırsın kuzularını kucağına...
 

kim dedi ona hemen pırtlat bi çocuk diee..ben 3 yılı doldurdum sonra yaptım..kocamada doydum böylece:))) akşam bizimkine diyorum hadi yaramazlık yapalım..ayça ergonomik diilsin hiç yorma beni dedi yaa:))) en rahatı özel muamele şu dönemde:))))
 

kişiden kişiye değişiyor cnm bakalım bulucaz elbet bir çare
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…