2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy senin ki de alemmiş,ben öyle desem benden önce iner odaya:))))

ne kaza imiş cnm maşallah çok zor yaa

Ayy valla bişey bilmiyoruz yeni evliylen bu kadar değildim :))))Bende monütörün arkasına saklanıyorum görmesinler diye güldüğümü:)))

Ayçacım sen Polly için ateşli diyon ama Melike ondan fena galibe

melike azdı zaten iice..başına vurdu:))))

Hormonları farklı yönde değişiklik yapmış onun hem dün burda o kaa muhabbet dönünce böyle olur işte

Siz beni gaza getirdiniz dün akşma ben napiyim.. yok ben kardeşiz filan dedim anam baktım ki kimsede kepenkler inmemişmiş efendim yok full devam eden varmış bende neyim eksik dedim tabii :))) Ama tabi en önemli faktör düğün gecemde hamile kalmış olmam herhalde :)) o yüzden çok dikkat etcem ben bu seferde 40ımda hamile kalıp evlilik hayatımı söndürmek istemiyorum :))) en az 2 sene mola..

pehhh sen mi hamilesin benmi deseydin????

ayça benimde arkadaş geçen hafta eşimin doğum günüydü hediye muhabbeti oldu sen eşine en büyük hediyesin diycem ama bu şişko halinle pek iç açıcı değilsin dedi senin kocadan o hesap olmuş

ayça benimde arkadaş geçen hafta eşimin doğum günüydü hediye muhabbeti oldu sen eşine en büyük hediyesin diycem ama bu şişko halinle pek iç açıcı değilsin dedi senin kocadan o hesap olmuş

Kafasına ınderydın iri bir odun bnde artık gobeklı bır anneyım hatta popomda koltuga sıgmayack ebtlrda dıyebılrm tartda artmıorum lakn gunden gune one yana yayılıorum:))) Bırı bana oyle dese kıyamet kopar yerım çiğğğğğğğğğğğğğ ALLAH tn kocm hamılelıgn ve getırılerının farkındada bana moral verıoo

Bi de şu hamile donları çorapları gecelikleri var ya.. eşim, babanneme benziyosun diyo haliyle adam da bi isteksizlik oluşuyo :))))) hamileler için g-string talep ediyorum dicem ama giyip bi daha çıkaramamak var koca totomuzda kaybolup gider dimi? neyse boşverin

erken derken bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum benim kuzende ilk ay hamile kaldı annem dalga geçiyodu hazırdamıydı diye :) sen bu kadr kolay hamile kalıyosan çok dikkat etmen lazım gerçi bende adetin 18. günü ok bitmişti o zaman hamile kaldım heralde ilk korunmasız ilişkide :))))

Kuzummm bende senden farklı değilimm 5 haziran düğün tarhimiz 17 haziran son adetim 1,5 ayda bizde de olduuu hemde ilaç kullandığım halde tabi acemilikle adetim bittikten sonra başladım ilaça oda fayda etmedi aynı kaderi paylaşıyoz bende evlilikten bişi anlamadan Ayçanın deyimiyle pıtlattım bebeyi :):):)

var hamileler için ama nasıl rahat edilir bilmem..ben öyle don giymiyorum yaaa..aldım bitane rahat edemedim..ağları çok geniş bacaklarımın arasını pişirdi..normal don giyiyorum..göbeğin altında gözükmüyo işte daha güzel:)))

Ayy canım senin de çok erken olmuş,sen 2-3sene dikkat et.biz 2.yılı doldurduk ondan sonra oldu bebiş.

yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)

bende seni görücem dedim içimdeki fıstığı düşünsün eşimde yeter ben fazla takmıyorum insanların dediği hamileyim gerektiği kadar kilo alıcam dedim çünkü kiloyu kafama takmadığım tek zaman hamileliğim olsa gerek

bende bazen aynanın karşısında bakım diyorum onu hamile kilodunu giydim mi bide tmm aynı anneme benzedim diyorum eşimde gülüyorrr

yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)

Bana hiç sormayın ben evlenmeden önce kist tedavisi görüyodum ve doktor evlendikten sonra çocuk için tedavi uygulayacağız çünkü çocuğun olmaz dedi.. yani biz korunmaya bile gerek duymadık ama Allah çok büyük işte.. Doktora tedaviye başlamak için gittik, hamilesin dedi :) Allah'ın mucizesi diyorum ben o yüzden bebişim iyice kıymetleniyo bizim için

bende 1,5 seneden sonra ilacı bıraktım ok kullanıyoduk sonra kist var diye yine başladım 1 ay ilaç içtim kontrolde kist gitmemiş bi daha ilaca başlıcaktım adet olmayı bekliyodum ama kısmet olmadı işte bebişte oluvermiş o arada 7. gün olması mümkün değil ama 18 . günde oldu heralde :) benim adetler çok düzenliydi ondan bu kadr çbk oldu sanırsam

amanın senin adama yazık olmuş tabi bende 3 yıl bitti öyle hamile kaldım biz şanslıyız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…