- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.581
kim dedi ona hemen pırtlat bi çocuk diee..ben 3 yılı doldurdum sonra yaptım..kocamada doydum böylece:))) akşam bizimkine diyorum hadi yaramazlık yapalım..ayça ergonomik diilsin hiç yorma beni dedi yaa:))) en rahatı özel muamele şu dönemde:))))
Gunaydın kızlarrSoyle hızlı bır bakıs attım konuyaa ıcımzdekını cıkartmadan dıgerlerının hesabını yapmayamı basladınz:))) Benım gorumcem var anlattmmı bılmıorum kendısı 3 taneyı 3 sene ustuste dogrdu 2. ye kaza dedı olabılr dedık 3.yede kaza dıyınce cok sasırdım nasıl bır korunma yontemınz var dıyede soramadm:))) Ve geldıgmz sonc o guzelm kız gıttı yerıne 3 cocuklu sacına basına bakamayan bakımsız bı kadın geldı mınk kusum benm annesı babası olmasydı ztn bakamazdı ztn ılk cocugu ananesıne anne dıyoo cunku onu bıldı dedesıne tapıo annesı babası umrunda degıl e kızda 1 ıne bakamadn dıgerını dogrdugu ıcın gerektıgı gıbı ılgılenemedı cok zor bır durum gecen yıne konstuk sakın ola kendını toparlamadn 2. dusunme dedı benmde nıyetm bu ama sızın gıbı kaza olrsa bılemem dedım:))) Ben sprlmıdr nedr onu dusundum bana kalsa ben hap kullanırım ama sut verınce kullanılmıo sanırsm bılemıorum ama kaza olayına hıc hazır degılım ALLAH zamanında versın ınsallah dıyelım:)))
Ayy valla bişey bilmiyoruz yeni evliylen bu kadar değildim :))))Bende monütörün arkasına saklanıyorum görmesinler diye güldüğümü:)))
Ayçacım sen Polly için ateşli diyon ama Melike ondan fena galibe
melike azdı zaten iice..başına vurdu:))))
Hormonları farklı yönde değişiklik yapmış onun hem dün burda o kaa muhabbet dönünce böyle olur işte
ahanda kulaklarım çınladı:)))
tatlım, Melike ne yapsın garibim yeni evli daha, üstüne birde hemen gebelik olunca doyamadı.. tabi ateş vurur başına:))
sölemesi ayıp ben annemlerdeydim lohusalığımın son zamanları ve annem kırkladı beni sağolsun. eşim bir an önce eve gidelim diye çırpınıyordu yazık:))
kim dedi ona hemen pırtlat bi çocuk diee..ben 3 yılı doldurdum sonra yaptım..kocamada doydum böylece:))) akşam bizimkine diyorum hadi yaramazlık yapalım..ayça ergonomik diilsin hiç yorma beni dedi yaa:))) en rahatı özel muamele şu dönemde:))))
Ayyy senin ki de alemmiş,ben öyle desem benden önce iner odaya:))))
ayça benimde arkadaş geçen hafta eşimin doğum günüydü hediye muhabbeti oldu sen eşine en büyük hediyesin diycem ama bu şişko halinle pek iç açıcı değilsin dedi senin kocadan o hesap olmuş
ayça benimde arkadaş geçen hafta eşimin doğum günüydü hediye muhabbeti oldu sen eşine en büyük hediyesin diycem ama bu şişko halinle pek iç açıcı değilsin dedi senin kocadan o hesap olmuş
Siz beni gaza getirdiniz dün akşma ben napiyim.. yok ben kardeşiz filan dedim anam baktım ki kimsede kepenkler inmemişmiş efendim yok full devam eden varmış bende neyim eksik dedim tabii :))) Ama tabi en önemli faktör düğün gecemde hamile kalmış olmam herhalde :)) o yüzden çok dikkat etcem ben bu seferde 40ımda hamile kalıp evlilik hayatımı söndürmek istemiyorum :))) en az 2 sene mola..
Siz beni gaza getirdiniz dün akşma ben napiyim.. yok ben kardeşiz filan dedim anam baktım ki kimsede kepenkler inmemişmiş efendim yok full devam eden varmış bende neyim eksik dedim tabii :))) Ama tabi en önemli faktör düğün gecemde hamile kalmış olmam herhalde :)) o yüzden çok dikkat etcem ben bu seferde 40ımda hamile kalıp evlilik hayatımı söndürmek istemiyorum :))) en az 2 sene mola..
Bi de şu hamile donları çorapları gecelikleri var ya.. eşim, babanneme benziyosun diyo haliyle adam da bi isteksizlik oluşuyo :))))) hamileler için g-string talep ediyorum dicem ama giyip bi daha çıkaramamak var koca totomuzda kaybolup gider dimi? neyse boşverin
erken derken bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum benim kuzende ilk ay hamile kaldı annem dalga geçiyodu hazırdamıydı diye :) sen bu kadr kolay hamile kalıyosan çok dikkat etmen lazım gerçi bende adetin 18. günü ok bitmişti o zaman hamile kaldım heralde ilk korunmasız ilişkide :))))
Kafasına ınderydın iri bir odunbnde artık gobeklı bır anneyım hatta popomda koltuga sıgmayack ebtlrda dıyebılrm tartda artmıorum lakn gunden gune one yana yayılıorum:))) Bırı bana oyle dese kıyamet kopar yerım çiğğğğğğğğğğğğğ ALLAH tn kocm hamılelıgn ve getırılerının farkındada bana moral verıoo
Bi de şu hamile donları çorapları gecelikleri var ya.. eşim, babanneme benziyosun diyo haliyle adam da bi isteksizlik oluşuyo :))))) hamileler için g-string talep ediyorum dicem ama giyip bi daha çıkaramamak var koca totomuzda kaybolup gider dimi? neyse boşverin
aahh ahh deşme derdimi:)) neyse bizimki gün sayıyo işte..şafak kaç diyorum arada:))))
erken derken bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum benim kuzende ilk ay hamile kaldı annem dalga geçiyodu hazırdamıydı diye :) sen bu kadr kolay hamile kalıyosan çok dikkat etmen lazım gerçi bende adetin 18. günü ok bitmişti o zaman hamile kaldım heralde ilk korunmasız ilişkide :))))
Kuzummm bende senden farklı değilimm 5 haziran düğün tarhimiz 17 haziran son adetim 1,5 ayda bizde de olduuu hemde ilaç kullandığım halde tabi acemilikle adetim bittikten sonra başladım ilaça oda fayda etmedi aynı kaderi paylaşıyoz bende evlilikten bişi anlamadan Ayçanın deyimiyle pıtlattım bebeyi :):):)
yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)
yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?