- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.601
bende bazen aynanın karşısında bakım diyorum onu hamile kilodunu giydim mi bide tmm aynı anneme benzedim diyorum eşimde gülüyorrr
ben kocakarı donu giyemem hala g_strıng giyiyorum benim hiçççççççççç popom yok sadece göbek ve 95 beden göğüs okadarBi de şu hamile donları çorapları gecelikleri var ya.. eşim, babanneme benziyosun diyo haliyle adam da bi isteksizlik oluşuyo :))))) hamileler için g-string talep ediyorum dicem ama giyip bi daha çıkaramamak var koca totomuzda kaybolup gider dimi? neyse boşverin
Bana hiç sormayın ben evlenmeden önce kist tedavisi görüyodum ve doktor evlendikten sonra çocuk için tedavi uygulayacağız çünkü çocuğun olmaz dedi.. yani biz korunmaya bile gerek duymadık ama Allah çok büyük işte.. Doktora tedaviye başlamak için gittik, hamilesin dedi :) Allah'ın mucizesi diyorum ben o yüzden bebişim iyice kıymetleniyo bizim için
normal don giyin nolcakki ben normal giyiyorum ama hergün koltukta uzandığım yerde dönemiyom kalkamıyom o zaman ninelere döndüm diyom ama siz işi kıyafete dökmüşsünüz
yuh diyorum başka bişi diyemiyorum..hazırda mı bekletiyodunuz yımırtalarınızı:) ben şubatta hapı bıraktım haziranda kaldım işte..anca:)
var hamileler için ama nasıl rahat edilir bilmem..ben öyle don giymiyorum yaaa..aldım bitane rahat edemedim..ağları çok geniş bacaklarımın arasını pişirdi..normal don giyiyorum..göbeğin altında gözükmüyo işte daha güzel:)))
Bana hiç sormayın ben evlenmeden önce kist tedavisi görüyodum ve doktor evlendikten sonra çocuk için tedavi uygulayacağız çünkü çocuğun olmaz dedi.. yani biz korunmaya bile gerek duymadık ama Allah çok büyük işte.. Doktora tedaviye başlamak için gittik, hamilesin dedi :) Allah'ın mucizesi diyorum ben o yüzden bebişim iyice kıymetleniyo bizim için
Bende eskı norml kulotlrımı kullanıorum hattaaa ınatlaa kenarlardn yuruken tassada aynı sutynlrımı gıyorum:))))) hamıleler ıcın hıc ozel bısey almadm ıc camasrı olrk lakın eskısı gıbı o suslu dantellı seylerı gıyemıorum ıcıme fenalk gelıoo backlrım bırbınemı surtuodur nedr onlrla rahat edemıorum ısım varsa yatarken gıyıorum:)))))
Bende ısrarla hala eskileri giyiniyorum kilotlarda problem yok da sütyenler artıkın sıkıyor yavaş yavaş vedalaşmam lazım galiba onlarla :) penyeler iyi de kıyafetler hiç güzel durmuyor onlarla yaa
Bende ısrarla hala eskileri giyiniyorum kilotlarda problem yok da sütyenler artıkın sıkıyor yavaş yavaş vedalaşmam lazım galiba onlarla :) penyeler iyi de kıyafetler hiç güzel durmuyor onlarla yaa
Kızlar merhaba dün kontrole gittik. Ama giremedim dün internete. Allahıma şükürler olsun bebişlerim gayet iyiymiş kızım 900 oğlum 1000gr olmuş. Doktor dediki şubatın 15 den sonra hazırlıklı ol doğum için dedi. Korktum açıkçası. Allahım sağlıkla bebklerimizi vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
Kızlar merhaba dün kontrole gittik. Ama giremedim dün internete. Allahıma şükürler olsun bebişlerim gayet iyiymiş kızım 900 oğlum 1000gr olmuş. Doktor dediki şubatın 15 den sonra hazırlıklı ol doğum için dedi. Korktum açıkçası. Allahım sağlıkla bebklerimizi vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
Ohhhh maşallahh kuzucuklarına ne guzel.. Demek subt 15 tn sonra hazırlklı ol dedıler aslnda sevnmelısın benı dusun martn sonunu beklıorum muhtemelen topıktekı en son doguran bn olabılrm erken dogm olmazsa tabıı:) Her gece yatarken nezmn nekdr kaldı dıye gun sayıyıoruz ALLAH saglkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemıze
Senle haftamız ve kalan günümz aynı cnm 27 mart dedi bana doktor senin doğum tarihi için ne dedi
Canım maşallah bebişlerineİkizler biraz erken gelebilir canım,Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..
Ohhhh maşallahh kuzucuklarına ne guzel.. Demek subt 15 tn sonra hazırlklı ol dedıler aslnda sevnmelısın benı dusun martn sonunu beklıorum muhtemelen topıktekı en son doguran bn olabılrm erken dogm olmazsa tabıı:) Her gece yatarken nezmn nekdr kaldı dıye gun sayıyıoruz ALLAH saglkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemıze
canım maşallah kocaman olmuşlar kilolarıda uyumlu bazı ikizlerde arada kilo farkı oluyomuş sanırım seninkiler paylaşımcı anlaşılan :) sende hülya gibi erkencilerden olucan anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?