2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yeğenin kaç yaşında benim yeğenim 2 yaşında bana ve özellikte enişteye çok düşkün şuan bebeğin farkında değil bizde bişey söylemiyoruz ama şimdiden kara kara düşünüyoruz kıskanmaz inş. bebişi :)

Sen fazla kilo fln almadığın için çok zor olmaz ama yinede vücut ağırlaşıyor kuzum yavaş yavaş bitir hazırlıkları aralıktan sonra bişey kalmıyor artık yokuş aşağı inmeye başlıyoruz bitiş çizgisine doğru :):)

İnş.kıskanmaz canım,benim görümcemin kızı var 4 yaşında felakat derecede kıskanç.Nolcak bilimiyorum:18:

Haklısın canım,ben hala koşturmaya devam.Ama dediğin gibi bitirmem lazımda bi de diğim gibi yapsam çok iyi olacakDaha bide bunların yıkanıp ütülanmasi var,çanta hazırlamak lazım bizde daha çanta bile yokYapcaz bakalım bizde

Evet cnm aralık bitsin iyice bakayım eksik birşey kalmadıysa başlayacam bende yıkamaya da ütü işini kardeşim yapacak pek hevesli birde çanta işi var nasıl bir çanta alalım yanımıza hiç bilmiyorum benim 3lü tekerlekli bavul setinden var en küçüğüne hazırlasam abes mi olur bebeğin kıyafetleri var beim gecelik pijama alıcam yanıma hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı da alıcam doğumdan sonra rahat olmak en iyisi olur herhalde en küçük boyu olur dimi anneme söyledim garip garip baktı bana seyahete mi çıkcanda tekerlekli bavul alıyon diye ama zaten küçük boy öyle kocaman değil abartıyormuyummm

ay kızlar gün geçtikçe beni bir heyecan alıyor ya sanki hazırlıksız yakalanıcakmışım gibi geliyor çok korkuyorum yaww:18:

Son düzenleme:

valla cnm hiç garip değil ben de tekerlekli küçük bavul alıcam kızımda da öyle almıştım hatta yetmemişti bile bi sürü eksik çıkmıştı hastanede mesela hasta bezi lazım oluyor sonra hemen sütüm olmadığı için kızım durmadan ağlıyordu mama bulundurmak(yeni doğan için) ve biberon bulundurmak lazım oluyor mama için sıcak suyu hastanede vermişlerdi ama kendin hazırlamak istersen su ısıtıcı ve su bulundurman lazım tabi benim bahsettiğim sezeryan doğum için bunlar yoksa normal doğumda hemen eve yolluyorlar o yüzden çok eşya almana gerek yok

yürüyüşten geldim şimdi 45 dk yürudüm leşim çıktı koltuğa yapıştım..kalkıp duşa gircek halim kalmadı..az dinlenim girerim artık..ne kadar ağırlaştımı anladım( ama yürümekte iyi geldi bol oksijen deniz havası..

Küçükse bence olur neden olmasın.Benim de küçük bi tane var eşimle ikimiz için kullanıyodum 1-2günlük geziler için onu hazırlarım bende.Ben yıkama ve ütü işini şubatta yapmayı düşünüyodum zaten ütüyü eşim yapıcak

Normal düşünüyorum tabi o zaman geldiğinde şartlar nasıl olur bilmiyorum cnm inş.hiç bir sorun çıkmaz normal için hasta bezi almak istedim ama bazı hastaneler veriyorlarmış öyle söylediler c.tesi randevumuz var öğrenip ona göre alıcam veriyorlarsa boşuna almayım hem tecrübeli birinden bunu duymak iyi oldu çanta işini de böylece hall etmiş oldum :):):)

ay kıyamam ya bişey olmamıştır inş. onun yatağa heralde bi bariyer lazım

Minik Defne'ye geçmiş olsun canım.Korkmuştur o da nasıl kıyamam....

canım geçmiş olsunnnn neyseki birşeyi yokmuş defnenin korkmuştur canım benimmmm

CANLARIM ÇOK SAĞOLUN..

selencim bariyeri bende düşünüyorum ama bi yandan da artık büyüyo normal yatağa alışsın diyorum. şimdi zaten bazanın yanına sandalye koydum 2 tane:))) ama dün onlara bile çarpmadan inmiş aşağı nasıl olduysa(

Özgecim korkmuş yavrum, biz onu konuştururken o anne pişşşş diyodu:)) yani hemen geri yatmak istiyodu:)

Hülcacım çokşükür bişeyi yok canım

benim daha çok eksiiğğim var oda mobilyaları tamam ama önce biraz duvara dekor yapılcak sonra temizlik ütü sonra diğer eksikler tamamlanıcak zaten 1 ay sonra sınavım var şimdi ona çalışmaya başladım bu 1 ay hiçbişey yapmicam anca sınavdan sonra başlarım bu dediklerime yani ocağın ortasından sonra.....ama daha 1 ay kalmış oluyor geriye 1 ayda tamamlarım cnm o kadar da acele etmeye gerek yok önemli olan erken doğmasın da...

Doğum çantasını kızımda tek çanta yapmıştım, ıvır zıvır çok olunca karışık oluyo..
ama aldıklarımın yarısını kullanmadan geri getirdik.

bu kez kızıma ayrı kendime ayrı hazırlıycam.
kendime bi sırt çantamız var küçük o yeter..
ufaklığa da ablasına kullandığım çantasını kullanıcam :)

Ay ne güzel ütü işinden kurtulmuşsun sende hem şubat artık son ay olacak sırt ağrısından zor olurdu senin yapman kuzum eşinin yapacak olması iyi şubat son ay heyecan basıyor yaa düşündükçe

Canım pişik kremi fln da koymak gerekiyormu çantaya sen tecrübeli annesin herşeyi toplayıp gitmeyelim hastaneye :):):)

Bana da öyle geliyo kabuslar görüyorum ama hala daha alışverişi bitirmiyorum

ay bu alışverişler bitmez zaten cnm ya şu an bebiş için önemli herşey var giysi ve biberon flnn başka acil lazım olacak bişey yok onlar tamam ama benim kendim için ne pijama ne bişey hiiiç bişey yok bundan sonra kendime yatırım yapayım barii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…