- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.021
günaydın güzel anneler...
güneşcim ben de senin gibi aşımı oldum bugün..2.dozu da yemiş bulunuyorum..şimdilik ağrı yok bakalım akşama akıbetimiz ne olcak..cumartesi randevum da yarına alında..sabahın nurunda ankara yolcusuyum Allah nasip ederse...
hala,amca teyze kavramları konuşulmuş..
bizde de bir dayı,bir amca,bir hala ve abimin eşi yenge var ama teyzesi sayılabilir..
hemen hemen her kontrolde dayımız yengemiz bize eşlik ediyor..onlar da bebiş bekliyor ocakta gelcek 2. yeğenim inşallah..
amcamız ve halamız da her kontrolde ilgileniyorlar arayıp sağolsunlar..
yani ben genel olarak hepsinden memnunum..biraz insan olmakla alakalı sanırım..hepsi sağ duyulu insanlar...bir kız yeğenim var..o doğduktan sonra ben de çocuk kavramı tamamen değişti..daha hassaslaştım..ilişkimiz çok iyi hanfendiyle...biraz bizim kızı kıskanmaya başladı..sen benimsin yapıyor ama idare edicez artık onu üzmeden halledicez herşeyi..
Kampanya yapmıştı bende dün gördüm alıyım bari.İşte biz böyle sallana sallana alınca ne nerde ne kadar öğreniyoruz.Ben bu ağırlıkla hiçbişeyi yetiştiremiycem:))))3-5kıyafet bide battaniye dışında hiiiiçç bişey yok:)))))
canım yeğenin kaç yaşında benim yeğenim 2 yaşında bana ve özellikte enişteye çok düşkün şuan bebeğin farkında değil bizde bişey söylemiyoruz ama şimdiden kara kara düşünüyoruz kıskanmaz inş. bebişi :)
Sen fazla kilo fln almadığın için çok zor olmaz ama yinede vücut ağırlaşıyor kuzum yavaş yavaş bitir hazırlıkları aralıktan sonra bişey kalmıyor artık yokuş aşağı inmeye başlıyoruz bitiş çizgisine doğru :):)
kızlar yaa E-5 aziz bebenin yerini tam bilen var mı????
Haklısın canım,ben hala koşturmaya devam.Ama dediğin gibi bitirmem lazımda bi de diğim gibi yapsam çok iyi olacakDaha bide bunların yıkanıp ütülanmasi var,çanta hazırlamak lazım bizde daha çanta bile yok Yapcaz bakalım bizde
kozyatağı köprüsünde..carrefour sırasında hemen
Evet cnm aralık bitsin iyice bakayım eksik birşey kalmadıysa başlayacam bende yıkamaya da ütü işini kardeşim yapacak pek hevesli birde çanta işi var nasıl bir çanta alalım yanımıza hiç bilmiyorum benim 3lü tekerlekli bavul setinden var en küçüğüne hazırlasam abes mi olur bebeğin kıyafetleri var beim gecelik pijama alıcam yanıma hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı da alıcam doğumdan sonra rahat olmak en iyisi olur herhalde en küçük boyu olur dimi anneme söyledim garip garip baktı bana seyahete mi çıkcanda tekerlekli bavul alıyon diye ama zaten küçük boy öyle kocaman değil abartıyormuyummm
Evet cnm aralık bitsin iyice bakayım eksik birşey kalmadıysa başlayacam bende yıkamaya da ütü işini kardeşim yapacak pek hevesli birde çanta işi var nasıl bir çanta alalım yanımıza hiç bilmiyorum benim 3lü tekerlekli bavul setinden var en küçüğüne hazırlasam abes mi olur bebeğin kıyafetleri var beim gecelik pijama alıcam yanıma hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı da alıcam doğumdan sonra rahat olmak en iyisi olur herhalde en küçük boyu olur dimi anneme söyledim garip garip baktı bana seyahete mi çıkcanda tekerlekli bavul alıyon diye ama zaten küçük boy öyle kocaman değil abartıyormuyummm
ay kızlar gün geçtikçe beni bir heyecan alıyor ya sanki hazırlıksız yakalanıcakmışım gibi geliyor çok korkuyorum yaww:18:
valla cnm hiç garip değil ben de tekerlekli küçük bavul alıcam kızımda da öyle almıştım hatta yetmemişti bile bi sürü eksik çıkmıştı hastanede mesela hasta bezi lazım oluyor sonra hemen sütüm olmadığı için kızım durmadan ağlıyordu mama bulundurmak(yeni doğan için) ve biberon bulundurmak lazım oluyor mama için sıcak suyu hastanede vermişlerdi ama kendin hazırlamak istersen su ısıtıcı ve su bulundurman lazım tabi benim bahsettiğim sezeryan doğum için bunlar yoksa normal doğumda hemen eve yolluyorlar o yüzden çok eşya almana gerek yok
ay kıyamam ya bişey olmamıştır inş. onun yatağa heralde bi bariyer lazım
Minik Defne'ye geçmiş olsun canım.Korkmuştur o da nasıl kıyamam....
canım geçmiş olsunnnn neyseki birşeyi yokmuş defnenin korkmuştur canım benimmmm
Küçükse bence olur neden olmasın.Benim de küçük bi tane var eşimle ikimiz için kullanıyodum 1-2günlük geziler için onu hazırlarım bende.Ben yıkama ve ütü işini şubatta yapmayı düşünüyodum zaten ütüyü eşim yapıcak
Doğum çantasını kızımda tek çanta yapmıştım, ıvır zıvır çok olunca karışık oluyo..
ama aldıklarımın yarısını kullanmadan geri getirdik.
bu kez kızıma ayrı kendime ayrı hazırlıycam.
kendime bi sırt çantamız var küçük o yeter..
ufaklığa da ablasına kullandığım çantasını kullanıcam :)
Bana da öyle geliyo kabuslar görüyorum ama hala daha alışverişi bitirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?