2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyosun canım yaa bizim evde düşünüyorum da sırtımı yaslamak için bebeği salona yada oturma odasına taşımam lazım.. ben bi koltuk alıyım yaa küçük falan..

güzelim ben ikea dan aldım 129 tl ye yaylanan koltuk :)) bi de puf aldım ayak uzatmak için o da 59 tl ama 79 luk koltuk da war. bide onun üzerine örtü yaptırıyorum polardan,çoook rahat walla tam emzirmelik,benim alanım orası :) yerin warsa tawsiye ederim.

bizim bir komşu vardıda annemlerin orda doğuma gitmeden birkaç gün önce saçlarını röfle yaptırmış makyajda tabiikii full öyle doğuma gitmiştii öyle birşeymi yapsak ne yapsak acepp bebişlerimiz bizi güzel görsünlerrr

Bizim tanıdıklarda hep makyajlı falndı,bi de doğum fotoğrafçısı girince işin içine bende makyajlı fönlü falan giderim heraldeTabii gece yarısı sancılanıp paspal paspal gitmekte varBakalım kısmet işyerinden direk doğum gidersem sorun olmaz

neyseki benim günüm saatim belli olacak onuın için bende muhtemelen fönlü falan giderim doğuma

ben bi de mobilyada çalışıyorum :)) terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali bizim koltuklardan bakcam da küçük ölçülerden alırım belki ama işte yere bağlı bebek mobilyası yerleşsin de kalan yere göre ayarlıcam artık..

polly cnm cocuklar düşe kalka büyüyecek bizde alışsak iyi olucak geçmiş olsun defneye...bu arada gözün aydın eltin gelmiyomuş..

birde akrabalardan bahsedilmiş ben koyayım ben hamile kaldığımda benim ailem ve eşimin ailesi mutluluktan hüngür hüngür ağladılar kaynanama gittik hamil haberini alınca kayınvalidem eltim şükür namazı kılıyolardı arkasından görümcelerim hıçkırıklra boğularak aradılar ve kurban kesilip fakirlere dağıtıldı.....şimdide aldığım kıyafetleri oturup seviyolar usg resmini göstermiyorum nazar değmesin diye düşünün artık sizinkiler akraba değil akbaba sanırım.....

Ohhh maşallah Allah bozmasın ne güzelGerçi bizimkilerde çok sevindi ama kaynanam en çok erkek diye sevindiği için kırıldım.Ayrım yaptı yani.

maşallahh canımm bizim iki tarafta çok istiyodu bebek öğrenince hepsi sevindilerr annemler ne kadar bebeişler için birşeyler alıp getirdiyse kayınvalidemde bir o kadar hazırlamış doğuma getirecek ben çok mutlu oldummm açıkcasıı.. eltim için aynı şeyi söyleyemeyecegim çünki halen hayırlı olsun diye aramadı bile bizi olsun canı sağolsunn o kadarda dert değil yanii kendi bilir.......

Son düzenleme:

ayy benim görümcem de tam bir mal yaa öle gelmiş öle gitcek bunlar galiba benim salak da sormasına sorar alışveriş falan yapar ama daha önce anlatmıştım görmüşsündür belki bebeğime böle pulla taşlı seyler almış getirmiş kolları tüylü tüylü bi bülent ersoy kürkü almış en son aldıgı tam bombaydı dansöz kemeri!!! ayyy illallah ettim resmen mal yaa hiç düşünmesin aramasın sormasın daha ii boşver oturdugu yerde hasetinden catlasın iice şişsin şişsin de patlasın:)))

aman en iisi güzelim yaa boşver naapcak halayı ona en gerekli olanı varmış işte teyzesi hemde cocuk gelişimci bence sen onu direk al yanına ve maaşa bağla melikecim:))benim de var 2 tane kız kardesim ama ikisi de uzakta üniversite öğrencisi ikisi de ingilizce öğretmeni olucak insallah yani bizimkilerin işe yaraması için en az 2 sene var daha :))

canım öncelikle defneye gecmiş olsun nazar cıkmış kuzucuktan...bide gözün aydın kurtulmuşsun gezgiç eltinden otursun oturdugu yerde kaynanan da idare edilebilir birisidir insallah da cok basın agrımaz ...

selam kızlar bilginize ihtiyacım var doğum iznine 31+1 olduğunuz damı çıkabiliyoruz yoksa 32+1 vs olunca mı başlıyor ????????
32 haftan dolunca cıkabiliyosun güzelim yani 32+1 gibi olunca...

ay ne şirinmiş bu yaa bebeğin tipe bak nasıl tatlı orjinal fikirmiş aslında valla...

amannn ben eşin elti kısmında hiç değilim benimde bitane küçük elticim var sağolsun daha evine bile çağırmadı sadece 1 kez iftara gittik okadar biraz odunda kendisi ama kaynım sağolsun bana saygıda asla kusur etmezler hatta tek başına gitmiş bebeğe pantolon mont almış elti faktörü sorun değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…