- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.061
Doğru diyosun canım yaa bizim evde düşünüyorum da sırtımı yaslamak için bebeği salona yada oturma odasına taşımam lazım.. ben bi koltuk alıyım yaa küçük falan..
dimi ama:)) paspal olmayalım.. ben hastaneye kontrol için gidip aniden yattığım için makyajlıydım, tabi doğurana kadar makyaj neym kalmamıştı.çünkü 3 gün boşa yattım sonra doğurdum:)))))
bu kezde zorunlu sezaryen olacağı için hafif makyajlı giderim, orda tazelerim:))
bizim bir komşu vardıda annemlerin orda doğuma gitmeden birkaç gün önce saçlarını röfle yaptırmış makyajda tabiikii full öyle doğuma gitmiştii öyle birşeymi yapsak ne yapsak acepp bebişlerimiz bizi güzel görsünlerrr
Bizim tanıdıklarda hep makyajlı falndı,bi de doğum fotoğrafçısı girince işin içine bende makyajlı fönlü falan giderim heraldeTabii gece yarısı sancılanıp paspal paspal gitmekte var Bakalım kısmet işyerinden direk doğum gidersem sorun olmaz
neyseki benim günüm saatim belli olacak onuın için bende muhtemelen fönlü falan giderim doğuma
güzelim ben ikea dan aldım 129 tl ye yaylanan koltuk :)) bi de puf aldım ayak uzatmak için o da 59 tl ama 79 luk koltuk da war. bide onun üzerine örtü yaptırıyorum polardan,çoook rahat walla tam emzirmelik,benim alanım orası :) yerin warsa tawsiye ederim.
şeyyy bunun ikili olanı yokmuuu çok hoşuma gittiiii yahuuuu
bebek tulumuda çok güzel sen 2 tane al bundan sonra hiç yer silmezsin ikisi birden hemencecik bitirirler işleri
bebek tulumuda çok güzel sen 2 tane al bundan sonra hiç yer silmezsin ikisi birden hemencecik bitirirler işleri
yürüyüşten geldim şimdi 45 dk yürudüm leşim çıktı koltuğa yapıştım..kalkıp duşa gircek halim kalmadı..az dinlenim girerim artık..ne kadar ağırlaştımı anladım( ama yürümekte iyi geldi bol oksijen deniz havası..
şeyyy bunun ikili olanı yokmuuu çok hoşuma gittiiii yahuuuu
aziz bebenin ürünler çok kaliteli ama pahalı dediğin gibi ikitelli tarafına yolun düşerse orda fabrika satış mağazası var.
polly cnm cocuklar düşe kalka büyüyecek bizde alışsak iyi olucak geçmiş olsun defneye...bu arada gözün aydın eltin gelmiyomuş..
birde akrabalardan bahsedilmiş benkoyayım ben hamile kaldığımda benim ailem ve eşimin ailesi mutluluktan hüngür hüngür ağladılar kaynanama gittik hamil haberini alınca kayınvalidem eltim şükür namazı kılıyolardı arkasından görümcelerim hıçkırıklra boğularak aradılar ve kurban kesilip fakirlere dağıtıldı.....şimdide aldığım kıyafetleri oturup seviyolar usg resmini göstermiyorum nazar değmesin diye düşünün artık sizinkiler akraba değil akbaba sanırım.....
maşallahh canımmpolly cnm cocuklar düşe kalka büyüyecek bizde alışsak iyi olucak geçmiş olsun defneye...bu arada gözün aydın eltin gelmiyomuş..
birde akrabalardan bahsedilmiş benkoyayım ben hamile kaldığımda benim ailem ve eşimin ailesi mutluluktan hüngür hüngür ağladılar kaynanama gittik hamil haberini alınca kayınvalidem eltim şükür namazı kılıyolardı arkasından görümcelerim hıçkırıklra boğularak aradılar ve kurban kesilip fakirlere dağıtıldı.....şimdide aldığım kıyafetleri oturup seviyolar usg resmini göstermiyorum nazar değmesin diye düşünün artık sizinkiler akraba değil akbaba sanırım.....
anacım kaç kere uyardık dedin gibi tepindim ama yok sen k...nı yırt gene aynı evin içinde sanki fil yürüyo görümcem enine boyuna olunca bide mal olunca merdivende kapıda falan karşılaşıyoz napıyosun demiyo bile bebişi hiç sormuyo başkada yeğeni yok eşim hariç hiç birisini sevmiyorum benim anacım bile karnımdaki doğmamış bebeğe bayramda harçlık veriyoo elalem işte ne beklersinki
Benim kızın halası da yok dayısı da yok.. şanslı mı şanssız mı bilemedim :)) bi tane amcası var bi tane teyzesi var sadece.. onlarda bekar olduklarından benimde ne elti var ne enişte aman bölesi çok rahat bana ama kızın sınırlı sayıda akrabası olcak bi de hala ve dayı kavramlarını anlaması zaman alcak galiba :))
Günaydın fıstıklar..
dün eşim izinliydi giremedim topişimize..
aklımda kalanlar: LİFE84 gözün aydın amniyosentez sonuçları güzel çıkmış..
GAMZE kızının odası muhteşem olmuş. güle güle yatsın oynasın içinde.
MELİKE raf arıyormuşsun, hatırlarsan koçtaşa bakmıştık ve fiyatı 29.90 tl idi.. ordakileri beğendiysen alabilirsin.. ben ordan alıcam beyazından.
BERKERDEM dün gece bizimde sinirler hoplıycaktı ya neyse dedik. benimde üstümde birileri varki düşman başına!! dün gece saat 23:30 da elektrik süpürgesini açmıştı.. düşünün artık!!zaten kavgalıyız, bide böyle olunca sinirlerim geriliyo.
heee unutuyordum bakın, eltim GELMİYOOOORRRR
eşime söylemiştim geçen hafta annesini aramış söylemiş, Semra zaten karnı burnunda Defneyle zor ilgileniyo diye:)
kaynanamın gelmesine bu kadar sevineceğimi bilmezdim:)))))
32 haftan dolunca cıkabiliyosun güzelim yani 32+1 gibi olunca...selam kızlar bilginize ihtiyacım var doğum iznine 31+1 olduğunuz damı çıkabiliyoruz yoksa 32+1 vs olunca mı başlıyor ????????
ay ne şirinmiş bu yaa bebeğin tipe bak nasıl tatlı orjinal fikirmiş aslında valla...
maşallahh canımmbizim iki tarafta çok istiyodu bebek öğrenince hepsi sevindilerr annemler ne kadar bebeişler için birşeyler alıp getirdiyse kayınvalidemde bir o kadar hazırlamış doğuma getirecek ben çok mutlu oldummm açıkcasıı.. eltim için aynı şeyi söyleyemeyecegim çünki halen hayırlı olsun diye aramadı bile bizi olsun canı sağolsunn o kadarda dert değil yanii kendi bilir.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?