2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyosun canım yaa bizim evde düşünüyorum da sırtımı yaslamak için bebeği salona yada oturma odasına taşımam lazım.. ben bi koltuk alıyım yaa küçük falan..

ii işte sana yardımcı ne güzel..bizim sülalede nedense 2.çocuklar hep kımıl zararlısı:) onun için annemler yapmamış bidaha hiç:))

Gözün aydın cnm eltin gelmiyor anlaşılan dün bütün komşuların gıcıklığı üstündeymiş 23:30 yine bi derece bizimkiler saat 3 te basbas bağırdılar apatmanın içinde yaa

sağol canım, kış kışladık eltiyi:))))
sizin komşularda yani

dün gece birde saat 4 gibi kızım yatakta nasıl yattıysa artık, kendini yerde bulmuş(
onun ağlamasına eşimle fırladık yataktan.. hamileliğimi filan unuttum o an sonra dua ede ede yattım, bebeğime bişey olmasın diye. şükür kıpırdadı da içim rahatladı.

aynen canım benim kızımında 3 tane teyzesi bide gencecik ananesi var hala mala lazım değil eski ev sahibim bile deli oluyo bebiş gelcek diye kanamam olunca kadın hemen meyvesini neyini almış geldi altkattaki fil görümcem gelmedi pöfffffffffffff

kıyamam yaaa:)) ama çocukları melekler korur merak etme..düzgün düşmüştür o..korktuğu için ağlamıştır..

Geçmiş olsun cnmm Defneye minik prenseslerin ikiside iyi şükür

kıyamam yaaa:)) ama çocukları melekler korur merak etme..düzgün düşmüştür o..korktuğu için ağlamıştır..

yüz üstü düşmüş Ayçacım, ama şükür sert bi düşüş olmamış. her yerini kontrol ettim, konuşturduk filan, çok şükür sağlam. neren acıyor dedim ayak dedi, ovdum biraz geçtimi dedim geçti dedi:)
sabahta yine her zamanki gibi geldi bizi uyandırdı.. iyikide uyandırmış yoksa kahvaltı neym geç kalıcaktı.. eşim alelacele yedi gitti hemen:))

Geçmiş olsun cnmm Defneye minik prenseslerin ikiside iyi şükür
sağol canım, şükürler olsun Yaradana iyiler.

Son düzenleme:
hadi gözün aydınnn canımmm duaların kabul olduuuu
imkanım olsa varya dağevi yapardım yada köye giderdim orada ohh mis temiz hava sakin kafa ünlüler bile dağa çıkıyo artık
valla benim oturduğum yer tam dağın ortası etrafımızdada bol bol yeşillik ağaçlarr varrr köydeyiz zatenn gerçekten insan sakinliğe alışınca kalabalıktan korkuyor tatile gittiğimizde sanki insanlar üstüme geliyor gibi hissediyorum ürküyorum kalabalıktan alışmışız sakin hayata inan çok güzel

canım varya teyzelik çok güzel bi duygu halalık flan hikaye bi kere annesine gıcık olup yeğenini sevmeyen halalar varya teyzede öyle bişey mümkün değil olmaz vede teyze gerçekten anne yarısı ben iyiki anne olmadan teyze oldum diyorum sanki annesiyim onun. ablam anne olduğu için teyzeliği pek anlayamaz gibi geliyo bana oda aynı şekilde düşünüyo aslında. senin kızında şanslı olucak onu çok seven bi teyzesi olucak çocuk gelişimci olmasa bile ilgilenir senden bi farkı olmaz hatta iyi bakar .

Bak şimdi çok duygulandım pazar yeğenimin d.günü özledim minnoşumu valla onu görüceğim zaman çocuk gibi seviniyorum günleri iple çekiyorum

ay kıyamam ya bişey olmamıştır inş. onun yatağa heralde bi bariyer lazım

ay kıskandım kızken babamlarla köye gidip kalıyoduk ama şimdi gidemiyorm orda tarlam var belki ilerde ev yaparım kendime bizim köyde avukatlar drlar oturuyo villalarda havuzundan çiftliğine herşeyleri var paranın gözü kör olsunnnnnnn

Minik Defne'ye geçmiş olsun canım.Korkmuştur o da nasıl kıyamam....

canım geçmiş olsunnnn neyseki birşeyi yokmuş defnenin korkmuştur canım benimmmm

artık köylerde modernleşti inanki dediğin gibi artık eski köy halkından pek kimse kalmadı gibi valla paran varsa herşey yapılıyor iştee Allah bizlerede nasip etsinn

günaydın güzel anneler...
güneşcim ben de senin gibi aşımı oldum bugün..2.dozu da yemiş bulunuyorum..şimdilik ağrı yok bakalım akşama akıbetimiz ne olcak..cumartesi randevum da yarına alında..sabahın nurunda ankara yolcusuyum Allah nasip ederse...
hala,amca teyze kavramları konuşulmuş..
bizde de bir dayı,bir amca,bir hala ve abimin eşi yenge var ama teyzesi sayılabilir..
hemen hemen her kontrolde dayımız yengemiz bize eşlik ediyor..onlar da bebiş bekliyor ocakta gelcek 2. yeğenim inşallah..
amcamız ve halamız da her kontrolde ilgileniyorlar arayıp sağolsunlar..
yani ben genel olarak hepsinden memnunum..biraz insan olmakla alakalı sanırım..hepsi sağ duyulu insanlar...bir kız yeğenim var..o doğduktan sonra ben de çocuk kavramı tamamen değişti..daha hassaslaştım..ilişkimiz çok iyi hanfendiyle...biraz bizim kızı kıskanmaya başladı..sen benimsin yapıyor ama idare edicez artık onu üzmeden halledicez herşeyi..

Ben aldım cnm bebedor 60 lı bebişe alışveriş yaparken kasadaki kız indirime girdi dedi 9 tl aldım da normalde fiyatı nedir bilmiyorum tabi :):)

Ben de dün gördün bebedorun 60lı 5.90,kraftın jelli 50li 7.90 dı.Karar veremedim hangisini alsam diye ama bebedor alcam sanırım.E-bebekte 30lu 8tl.

5.90 mı kız ben 9 tl ödedim bide indirimde dedi fiyatını bilmeyince böyle oluyor işte

Kampanya yapmıştı bende dün gördüm alıyım bari.İşte biz böyle sallana sallana alınca ne nerde ne kadar öğreniyoruz.Ben bu ağırlıkla hiçbişeyi yetiştiremiycem:))))3-5kıyafet bide battaniye dışında hiiiiçç bişey yok:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…