- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.001
sallansın yada sallanmasın sırtını dayayıp oturacak bi yer şart!
ben ilk zamanlar kendi yatağımıza oturup emziriyordum sırtımı yaslamadan, sonra bi baktım sırtımda bi ağrı bi acı.. soluğu doktorda aldım.. omurga kemiğim kırılmış gibi acıyordudoktor mutlaka yaslanarak emzir dedi, ve sonra yavaş yavaş kayboldu ağrı acı..
kızımın yatağını 8 aylıkken ayrı odaya götürdüm, bide odaya fazla gelen koltuğu koydum öyle emzirdim.
bebeklerin işi hiç belli olmuyor.. bazen oluyor 2 dk emip çekiliyor, bazen oluyor 15 dk mıy mıy emiyor:))
Doğru diyosunuz valla.. teyze bi tane tabi her zamanda en çok ilgilenen o oluyo :) amcamızda çok sever çocukları ama kıbrısta okuyo inşallah doğuma kadar okulu biter..
Kız kardeşim geçen hafta bizdeydi ya, abla bazen kendimi çok güçsüz hissederdim ama şimdi yeğenim olcak ya onun için hep güçlü durmam gerekiyo gibi hissediyorum dedi anam ağlıycaktım valla. bi de çocuk gelişimci şansımıza, inşallah hep o ilgilenebilir bebişle..
Gözün aydın cnm eltin gelmiyor anlaşılan dün bütün komşuların gıcıklığı üstündeymiş 23:30 yine bi derece bizimkiler saat 3 te basbas bağırdılar apatmanın içinde yaa
Doğru diyosunuz valla.. teyze bi tane tabi her zamanda en çok ilgilenen o oluyo :) amcamızda çok sever çocukları ama kıbrısta okuyo inşallah doğuma kadar okulu biter..
Kız kardeşim geçen hafta bizdeydi ya, abla bazen kendimi çok güçsüz hissederdim ama şimdi yeğenim olcak ya onun için hep güçlü durmam gerekiyo gibi hissediyorum dedi anam ağlıycaktım valla. bi de çocuk gelişimci şansımıza, inşallah hep o ilgilenebilir bebişle..
sağol canım, kış kışladık eltiyi:))))
sizin komşularda yani
dün gece birde saat 4 gibi kızım yatakta nasıl yattıysa artık, kendini yerde bulmuş(
onun ağlamasına eşimle fırladık yataktan.. hamileliğimi filan unuttum o ansonra dua ede ede yattım, bebeğime bişey olmasın diye. şükür kıpırdadı da içim rahatladı.
sizin komşularda yani
dün gece birde saat 4 gibi kızım yatakta nasıl yattıysa artık, kendini yerde bulmuş(
onun ağlamasına eşimle fırladık yataktan.. hamileliğimi filan unuttum o ansonra dua ede ede yattım, bebeğime bişey olmasın diye. şükür kıpırdadı da içim rahatladı.
kıyamam yaaa:)) ama çocukları melekler korur merak etme..düzgün düşmüştür o..korktuğu için ağlamıştır..
sağol canım, şükürler olsun Yaradana iyiler.Geçmiş olsun cnmm Defneye minik prenseslerin ikiside iyi şükür
hadi gözün aydınnn canımmm duaların kabul olduuuuGünaydın fıstıklar..
dün eşim izinliydi giremedim topişimize..
aklımda kalanlar: LİFE84 gözün aydın amniyosentez sonuçları güzel çıkmış..
GAMZE kızının odası muhteşem olmuş. güle güle yatsın oynasın içinde.
MELİKE raf arıyormuşsun, hatırlarsan koçtaşa bakmıştık ve fiyatı 29.90 tl idi.. ordakileri beğendiysen alabilirsin.. ben ordan alıcam beyazından.
BERKERDEM dün gece bizimde sinirler hoplıycaktı ya neyse dedik. benimde üstümde birileri varki düşman başına!! dün gece saat 23:30 da elektrik süpürgesini açmıştı.. düşünün artık!!zaten kavgalıyız, bide böyle olunca sinirlerim geriliyo.
heee unutuyordum bakın, eltim GELMİYOOOORRRR
eşime söylemiştim geçen hafta annesini aramış söylemiş, Semra zaten karnı burnunda Defneyle zor ilgileniyo diye:)
kaynanamın gelmesine bu kadar sevineceğimi bilmezdim:)))))
valla benim oturduğum yer tam dağın ortası etrafımızdada bol bol yeşillik ağaçlarr varrr köydeyiz zatenn gerçekten insan sakinliğe alışınca kalabalıktan korkuyor tatile gittiğimizde sanki insanlar üstüme geliyor gibi hissediyorum ürküyorum kalabalıktan alışmışız sakin hayata inan çok güzelimkanım olsa varya dağevi yapardım yada köye giderdim orada ohh mis temiz hava sakin kafa ünlüler bile dağa çıkıyo artık
sizin komşularda yani
hadi gözün aydınnn canımmm duaların kabul olduuuu
valla benim oturduğum yer tam dağın ortası etrafımızdada bol bol yeşillik ağaçlarr varrr köydeyiz zatenn gerçekten insan sakinliğe alışınca kalabalıktan korkuyor tatile gittiğimizde sanki insanlar üstüme geliyor gibi hissediyorum ürküyorum kalabalıktan alışmışız sakin hayata inan çok güzel
sizin komşularda yani
yüz üstü düşmüş Ayçacım, ama şükür sert bi düşüş olmamış. her yerini kontrol ettim, konuşturduk filan, çok şükür sağlam. neren acıyor dedim ayak dedi, ovdum biraz geçtimi dedim geçti dedi:)
sabahta yine her zamanki gibi geldi bizi uyandırdı.. iyikide uyandırmışyoksa kahvaltı neym geç kalıcaktı.. eşim alelacele yedi gitti hemen:))
sağol canım, şükürler olsun Yaradana iyiler.
ay kıskandım kızken babamlarla köye gidip kalıyoduk ama şimdi gidemiyorm orda tarlam var belki ilerde ev yaparım kendime bizim köyde avukatlar drlar oturuyo villalarda havuzundan çiftliğine herşeyleri var paranın gözü kör olsunnnnnnn
Kızlar şu göğüs pedlerinden alan var mı?Marka fark ediyo mu acaba?bilgisi olan var mı tek eksiğim o kaldı yaaa onuda alıyım:)))))))))))))))
Ben aldım cnm bebedor 60 lı bebişe alışveriş yaparken kasadaki kız indirime girdi dedi 9 tl aldım da normalde fiyatı nedir bilmiyorum tabi :):)
Ben de dün gördün bebedorun 60lı 5.90,kraftın jelli 50li 7.90 dı.Karar veremedim hangisini alsam diye ama bebedor alcam sanırım.E-bebekte 30lu 8tl.
5.90 mı kız ben 9 tl ödedim bide indirimde dedi fiyatını bilmeyince böyle oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?