- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.041
Canım pişik kremi fln da koymak gerekiyormu çantaya sen tecrübeli annesin herşeyi toplayıp gitmeyelim hastaneye :):):)
benim daha çok eksiiğğim var oda mobilyaları tamam ama önce biraz duvara dekor yapılcak sonra temizlik ütü sonra diğer eksikler tamamlanıcak zaten 1 ay sonra sınavım var şimdi ona çalışmaya başladım bu 1 ay hiçbişey yapmicam anca sınavdan sonra başlarım bu dediklerime yani ocağın ortasından sonra.....ama daha 1 ay kalmış oluyor geriye 1 ayda tamamlarım cnm o kadar da acele etmeye gerek yok önemli olan erken doğmasın da...
tmm cnm sğl yaa hastane çıkışı beğendim daha doğrusu bayıldım ama çok pahalı bide canlısını göreyim dedim o yüzden sordummmm
yooo pişik kremi almamıştım ben.. ama alabileceğiniz en iyi ıslak mendili alın ilk zamanlar için.
kendine mutlaka meme ucu için krem al canım, benim hastanede meme uçlarım yara olmuştu(
Ay ne güzel ütü işinden kurtulmuşsun sende hem şubat artık son ay olacak sırt ağrısından zor olurdu senin yapman kuzum eşinin yapacak olması iyi şubat son ay heyecan basıyor yaa düşündükçe
canım varya teyzelik çok güzel bi duygu halalık flan hikaye bi kere annesine gıcık olup yeğenini sevmeyen halalar varya teyzede öyle bişey mümkün değil olmaz vede teyze gerçekten anne yarısı ben iyiki anne olmadan teyze oldum diyorum sanki annesiyim onun. ablam anne olduğu için teyzeliği pek anlayamaz gibi geliyo bana oda aynı şekilde düşünüyo aslında. senin kızında şanslı olucak onu çok seven bi teyzesi olucak çocuk gelişimci olmasa bile ilgilenir senden bi farkı olmaz hatta iyi bakar .
Bak şimdi çok duygulandım pazar yeğenimin d.günü özledim minnoşumu valla onu görüceğim zaman çocuk gibi seviniyorum günleri iple çekiyorum
köydeyiz zatenn gerçekten insan sakinliğe alışınca kalabalıktan korkuyor tatile gittiğimizde sanki insanlar üstüme geliyor gibi hissediyorum ürküyorum kalabalıktan alışmışız sakin hayata inan çok güzel
sağol cnm not ediyorum bunları bi kağıda en son bakıcam eksik kalmasın diye tecrübeli annelerden duymak daha iyi internetteki listelerde çok fazla ıvır zıvır var o listeye kalsa 2-3 çantayla gitmek lazım hastaneye :)
canım yeğenin kaç yaşında benim yeğenim 2 yaşında bana ve özellikte enişteye çok düşkün şuan bebeğin farkında değil bizde bişey söylemiyoruz ama şimdiden kara kara düşünüyoruz kıskanmaz inş. bebişi :)
benim alacaklarım şunlar..
bebek için;
10-15 adet bebek bezi,
1 takım hastane çıkışı,
1 takım pijama
1 penye, 1 kalın battaniye,
hırka, patik,
1 paket ıslak mendil,
belki biberon alırım tam emin değilim,
ağız bezleri
kendime ;
1 gecelik
2 pijama takımı
hasta bezi veya bariyerleri çıkarılmış bebek bezi:)
memeucu için krem
taç, toka, terlik, 2 çift kalın çorap,
göz kalemi, nemlendirici ve ruj
3yaşında canım..çok tatlı oluyorlar..bizim ki kıskancak kesin aileye 2 bebek birden geliyor..bir kardeş bir kuzen yavrum nasıl kıskanmasın:)artık elimizden geleni yapıcaz üzmemek için..ama senin yeğen de düşkünmüş kaçınılmaz son kıskançlık..özellikle onlara bişeyler alındıkça deli oluyor..
bebek için;
10-15 adet bebek bezi,
1 takım hastane çıkışı,
1 takım pijama
hırka, patik,
1 paket ıslak mendil,
ağız bezleri
kendime ;
1 gecelik
2 pijama takımı
memeucu için krem ve silikon
bizimki şuan küçük bebekten falan haberi yok göbekten de anlamıyo allahtan benim yanımdayken herşeyi bende istiyo tabi bebek olunca dengeyi iyi kurmak lazım eniştesi varken benim yüzüme bile bakmıyo küçük hanım o arada bende oğlumla ilgilenirim artıkonun yanında sevmeyiz oğlumuzu belki o bizden daha çok sever :)
evet canım az:)liste çok güzel az ve öz olmuş bende bebek için bunları düşünüyorum bide meme ucu , humana mıdır nedir ondan da almak gerekir mi acaba bide emzik biberon kullanmak istemiyorum onları almasak olur heralde pişik kremide almak gerekir belki
sağol canım fikir verdi..göz kalem inemlendirici ve ruja da bayıldım...gelenler oluyor dimi tabi paspal olmamak lazım iyi hatırlattın:)
bu arada teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..ayağına ayak bağı olcaklar gelmiycekmiş sevindim buna
biz öyleyiz sürekli birbirimizi görüyoruz eşimle tabii arkadaşlarımız falanda var yok değil ama hamile olunca ister istemez sürekli evde oluyosun, gerçekten iyi oluyor şimdi bebişlerde olunca şenlik olacak bizim lojmandaa herkes beni bekliyorrr way halimeeeSenin yerinde olmayı o kadar isterdim ki.. en azından şu son iki üç ayımı orda geçirmeyi.. bi de tv telefon internet olmadan sadece eşim ve bebeişimle geçirmeyi çok isterdimmmm
bebek için;
10-15 adet bebek bezi,
1 takım hastane çıkışı,
1 takım pijama
hırka, patik,
1 paket ıslak mendil,
ağız bezleri
kendime ;
1 gecelik
2 pijama takımı
memeucu için krem ve silikon
dimi ama:)) paspal olmayalım.. ben hastaneye kontrol için gidip aniden yattığım için makyajlıydım, tabi doğurana kadar makyaj neym kalmamıştı.çünkü 3 gün boşa yattım sonra doğurdum:)))))
bu kezde zorunlu sezaryen olacağı için hafif makyajlı giderim, orda tazelerim:))
ay bu alışverişler bitmez zaten cnm ya şu an bebiş için önemli herşey var giysi ve biberon flnn başka acil lazım olacak bişey yok onlar tamam ama benim kendim için ne pijama ne bişey hiiiç bişey yok bundan sonra kendime yatırım yapayım barii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?