2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım pişik kremi fln da koymak gerekiyormu çantaya sen tecrübeli annesin herşeyi toplayıp gitmeyelim hastaneye :):):)

yooo pişik kremi almamıştım ben.. ama alabileceğiniz en iyi ıslak mendili alın ilk zamanlar için.
kendine mutlaka meme ucu için krem al canım, benim hastanede meme uçlarım yara olmuştu(

Bizim taşınma işimiz olduğu için oda yapmadık kuzum bi beşik alıcaz şimdilik bende bu tür hazırlıklara taktım işte ama doğru söylüyorsun yeterki zamanında gelsinler minişlerimiz:)

yooo pişik kremi almamıştım ben.. ama alabileceğiniz en iyi ıslak mendili alın ilk zamanlar için.
kendine mutlaka meme ucu için krem al canım, benim hastanede meme uçlarım yara olmuştu(

Sağol cnm not ediyorum bunları bi kağıda en son bakıcam eksik kalmasın diye tecrübeli annelerden duymak daha iyi internetteki listelerde çok fazla ıvır zıvır var o listeye kalsa 2-3 çantayla gitmek lazım hastaneye :)

Ay ne güzel ütü işinden kurtulmuşsun sende hem şubat artık son ay olacak sırt ağrısından zor olurdu senin yapman kuzum eşinin yapacak olması iyi şubat son ay heyecan basıyor yaa düşündükçe

Ben geçenlerde ütü yaptıktan sonra biraz rahatsızlandım eşimde bana ütüyü yasakladıBütün ütüleri o yapıyo sağolsunAyyy gerçekten çok az kalıyo:18::18:

Oyy canım benim ne güzel yazmışsın ya.. Şimdiden doğum günü kutlu olsun senin miniğin.. Benim kardeşim henüz bekar ama düşünüyorum da gerçekten onun bi bebeği olsa nasıl severdim diye inanılmaz bişey olsa gerek.. kardeş zaten çok başka bi de onun çocuğu... gerçekten eminim seveceklerine

Senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki.. en azından şu son iki üç ayımı orda geçirmeyi.. bi de tv telefon internet olmadan sadece eşim ve bebeişimle geçirmeyi çok isterdimmmm

evt listelere değil tecrübelere bakmak lazım benim ablam evinin karşısında doğurduğu için ona sormamak gerek ama göğüs için silikon gerekiyo sanırım ilk doğunca memeyi alamıyo bebek yada annenin acısınıda azaltıyo galiba ablama doğumdan sonra aldılar eczane aradılar gece yarısı sen listene onuda yaz hastane için :)

benim alacaklarım şunlar..

bebek için;
10-15 adet bebek bezi,
1 takım hastane çıkışı,
1 takım pijama
1 penye, 1 kalın battaniye,
hırka, patik,
1 paket ıslak mendil,
belki biberon alırım tam emin değilim,
ağız bezleri

kendime ;
1 gecelik
2 pijama takımı
hasta bezi veya bariyerleri çıkarılmış bebek bezi:)
memeucu için krem ve silikon
taç, toka, terlik, 2 çift kalın çorap,
göz kalemi, nemlendirici ve ruj

Son düzenleme:

3yaşında canım..çok tatlı oluyorlar..bizim ki kıskancak kesin aileye 2 bebek birden geliyor..bir kardeş bir kuzen yavrum nasıl kıskanmasın:)artık elimizden geleni yapıcaz üzmemek için..ama senin yeğen de düşkünmüş kaçınılmaz son kıskançlık..özellikle onlara bişeyler alındıkça deli oluyor..

liste çok güzel az ve öz olmuş bende bebek için bunları düşünüyorum bide meme ucu , humana mıdır nedir ondan da almak gerekir mi acaba bide emzik biberon kullanmak istemiyorum onları almasak olur heralde pişik kremide almak gerekir belki

bizimki şuan küçük bebekten falan haberi yok göbekten de anlamıyo allahtan benim yanımdayken herşeyi bende istiyo tabi bebek olunca dengeyi iyi kurmak lazım eniştesi varken benim yüzüme bile bakmıyo küçük hanım o arada bende oğlumla ilgilenirim artıkonun yanında sevmeyiz oğlumuzu belki o bizden daha çok sever :)

sağol canım fikir verdi..göz kalem inemlendirici ve ruja da bayıldım...gelenler oluyor dimi tabi paspal olmamak lazım iyi hatırlattın:)
bu arada teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..ayağına ayak bağı olcaklar gelmiycekmiş sevindim buna

zamanla mutlaka sever..ilk şoku atlatsınlar bir hele..dediğin yöntem işe yarar gibi..

evet canım az:)
meme ucu alabilirsin, ben hastanedeyken almadığıma pişman oldum.. hem krem hem meme ucu.. ne olur ne olmaz.
pişik kremi ben almamıştım, şükür gerekte olmadı.
emzik ve biberonu almamıştım, ama 3 gün sütüm gelmeyince hastanede 1 kez mama verdiler. o yüzden bu kezde öyle olursa diye biberon almayı düşünüyo gibiyim.

dimi ama:)) paspal olmayalım.. ben hastaneye kontrol için gidip aniden yattığım için makyajlıydım, tabi doğurana kadar makyaj neym kalmamıştı.çünkü 3 gün boşa yattım sonra doğurdum:)))))
bu kezde zorunlu sezaryen olacağı için hafif makyajlı giderim, orda tazelerim:))

Senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki.. en azından şu son iki üç ayımı orda geçirmeyi.. bi de tv telefon internet olmadan sadece eşim ve bebeişimle geçirmeyi çok isterdimmmm
biz öyleyiz sürekli birbirimizi görüyoruz eşimle tabii arkadaşlarımız falanda var yok değil ama hamile olunca ister istemez sürekli evde oluyosun, gerçekten iyi oluyor şimdi bebişlerde olunca şenlik olacak bizim lojmandaa herkes beni bekliyorrr way halimeee

ben annem burdayken hazırlamıştık çantamızı aynen bunları koyduk bizde fazla birşey yok zaten rujumu unutmuşum bak onu koymam lazım benim için çok gerekli birşeyyy

harika ne diyelim maşallah

Canım benim ne bebiş için tam nede kendim için.Kendime zaten hiççç bişey almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…