- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.981
kız halaya oğlan dayıya derler ama umarım benzemezzzz...sende tepinseydin tepelerinde..anlarlardı belki..bizimde üst kattakiler öyle..karı koca bide oğulları var..allahım bi kavga ediyolar peeehhh..adam zaten karısını gerizekalı diye çağırıyo:)))))))) ama kadın da tam bi şirret..bizde kapıştık bikaç kere..
anacım kaç kere uyardık dedin gibi tepindim ama yok sen k...nı yırt gene aynı evin içinde sanki fil yürüyo görümcem enine boyuna olunca bide mal olunca merdivende kapıda falan karşılaşıyoz napıyosun demiyo bile bebişi hiç sormuyo başkada yeğeni yok eşim hariç hiç birisini sevmiyorum benim anacım bile karnımdaki doğmamış bebeğe bayramda harçlık veriyoo elalem işte ne beklersinki
anacım kaç kere uyardık dedin gibi tepindim ama yok sen k...nı yırt gene aynı evin içinde sanki fil yürüyo görümcem enine boyuna olunca bide mal olunca merdivende kapıda falan karşılaşıyoz napıyosun demiyo bile bebişi hiç sormuyo başkada yeğeni yok eşim hariç hiç birisini sevmiyorum benim anacım bile karnımdaki doğmamış bebeğe bayramda harçlık veriyoo elalem işte ne beklersinki
Ayyy cnm o halde onları hiç düşünme bile boşver gitsin benimkilerden bi farkı yok ama senin ki tam dibinde benim görümce kaynana fln sınır ötesinde taaaa Azerbyacanda çok şanslıyım aramıyom etmiyom kafam rahat
Günaydın kızlarrr
kendime kızıyorum niye bunların üst katına ev yaptıkki yA SABIR son pişmanlık fayda etmiyooooooo
hasetinden yapıyodur...amaann çokta tınnn..o sorsa noolur sormasa noolur..aslında elalem diill kendi kanından canından ama insan domuz olunca böyle oluyo işte..bizimkilerde öyle..amcamlar bayramda hediye almışlardı oğlana:) annemler zaten sürekli alıyo..zaten öbür taraftan gelen hediyeyide istemiyorum ben..onların olsun herşeyleri ben alırım oğluma en güzelini
Benim kızın halası da yok dayısı da yok.. şanslı mı şanssız mı bilemedim :)) bi tane amcası var bi tane teyzesi var sadece.. onlarda bekar olduklarından benimde ne elti var ne enişte aman bölesi çok rahat bana ama kızın sınırlı sayıda akrabası olcak bi de hala ve dayı kavramlarını anlaması zaman alcak galiba :))
Benim kızın halası da yok dayısı da yok.. şanslı mı şanssız mı bilemedim :)) bi tane amcası var bi tane teyzesi var sadece.. onlarda bekar olduklarından benimde ne elti var ne enişte aman bölesi çok rahat bana ama kızın sınırlı sayıda akrabası olcak bi de hala ve dayı kavramlarını anlaması zaman alcak galiba :))
Günaydın fıstıklar..
dün eşim izinliydi giremedim topişimize..
aklımda kalanlar: LİFE84 gözün aydın amniyosentez sonuçları güzel çıkmış..
GAMZE kızının odası muhteşem olmuş. güle güle yatsın oynasın içinde.
MELİKE raf arıyormuşsun, hatırlarsan koçtaşa bakmıştık ve fiyatı 29.90 tl idi.. ordakileri beğendiysen alabilirsin.. ben ordan alıcam beyazından.
BERKERDEM dün gece bizimde sinirler hoplıycaktı ya neyse dedik. benimde üstümde birileri varki düşman başına!! dün gece saat 23:30 da elektrik süpürgesini açmıştı.. düşünün artık!!zaten kavgalıyız, bide böyle olunca sinirlerim geriliyo.
heee unutuyordum bakın, eltim GELMİYOOOORRRR
eşime söylemiştim geçen hafta annesini aramış söylemiş, Semra zaten karnı burnunda Defneyle zor ilgileniyo diye:)
kaynanamın gelmesine bu kadar sevineceğimi bilmezdim:)))))
Günaydın fıstıklar..
MELİKE raf arıyormuşsun, hatırlarsan koçtaşa bakmıştık ve fiyatı 29.90 tl idi.. ordakileri beğendiysen alabilirsin.. ben ordan alıcam beyazından.
BERKERDEM dün gece bizimde sinirler hoplıycaktı ya neyse dedik. benimde üstümde birileri varki düşman başına!! dün gece saat 23:30 da elektrik süpürgesini açmıştı.. düşünün artık!!zaten kavgalıyız, bide böyle olunca sinirlerim geriliyo.
eşime söylemiştim geçen hafta annesini aramış söylemiş, Semra zaten karnı burnunda defneyle zor ilgileniyo diye:)
canım gözün aydın bi dertten daha kurtuldun :)
Günaydın fıstıklar..
eşime söylemiştim geçen hafta annesini aramış söylemiş, Semra zaten karnı burnunda Defneyle zor ilgileniyo diye:)
amaaaannn canım, bizde hepsinden varda ne oluyo sanki.. özellikle küçük hala ve amca ne işe yarıyosa sanki!! ancak dedikodu işleri.
Bizim kızın da bi teyzesi var ama iki hala 2 amca çarp topla yine onun kadar ilglilenmiyorlar kuzum tebrik için bile geçen ay aradılar halaları düşün bi tane olsun ama tam olsun :)
Doğru diyosun canım yaa orda görmüştük dimi bak orası hiç aklıma gelmedi direk ikeaya şartlanmışım bencede ordan alıyım beyazından.. bi tek mobilyada raf yok şifonyerin üstü boş kalcak yoksa diye bi raf alcam.. odada yer olsa bi de koltuk alcam aslında şu ahşaptan hafif sallananlar var ya.. emzirme için iyi olurdu sanki ama oda küçük iyice daraltır diye vazgeçtim..
amaaaannn canım, bizde hepsinden varda ne oluyo sanki.. özellikle küçük hala ve amca ne işe yarıyosa sanki!! ancak dedikodu işleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?