2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerim için ben almadım ama teyzesi sağolsun şimdiden çoraplarımızı falan almış getirmiş

bende sabırsızlanıyorum kıyafet almak için ama daha çok erken geliyor...birde beşik konusunda kararsızım sallanan ,ses çıkarmayan bir beşik istiyorum park yataklar güzel dediler ama çok ses çıkarıyormuş,şimdilik yatak odama koyabileceğim bir beşik almak istiyorum...

günaydın güzeller,

yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum

günaydın canımm,,,,
leke az az geliyorsa,yat dinlen,bu normal bi durum,,,ama artarsa hemen dr ye git,,,benim ablamdan da gelmişti ama geçti onun çok şükürr,,,inşlh seninde geçer canım ,korkma,,,panik yapma tatlım,

henüz onlara falan bakmadım ben canım daha çok erken biraz daha beklemek istiyorum açıkcası, benimde düşüncem ikiz olacakları için bu park yataklardan almak istiyorum en azından ikisinide birlikte yatırabilirim sadece düşünce buda bakacagım artık

ayy şimdi evde olsak ne güzel yatardık dimi, ben hiç uykuya doyamıyorum

valla çok güzel olurdu bende isterdim yatagımda geç saate kadar yatmayı keyif yapmayı ama maalesef olmuyor

herkesciklere günaydın kızlar siz çalışıyosunuz erkenden kalkıyosunuz bana ne oluyor böyle erkenden ayaktayım fazla yatmaya kalkışırsam müthiş bir baş ağrısı tutuyor yakamdan.. eşim de hala yatıo tek başıma saatlerce evin içinde dolan dolan sıkılıyorum.. sizin yerinize işe ben mi gitsem acaba siz de istediğiniz keyfi yaparsınız
bebişlere bişey almak için çok erken değil mi gerçi benimde içim içimi yiyor daha hamile kalmadan önce bile çarşıya çıkınca çocuk mağazalarının önünde durup kıyafet beğenirdim ama henüz bişey almadım..

işte aksi olurya herşey bizler uyumak isteriz sizlerde rahatsızın ama erkenden kalkıyosunuz belki bir gün bizlerde yatıp keyif yapabiliriz canım inş...

Canım dana ciğeri, böbrek ve yeşil mercimek.. bunlarda kan yapan demiri yüksek gıdalar.

merhaba kızlar bende mart annesi olacağım 9 hafta 4 günlük oldu bebğim
cinsiyeti ne zmn belli olur acaba allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...hayırlı ramazanlar....
Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı ramazanlar. cinsiyet en erken 12 hafta diye biliyorum. Hoş ben kızımı 5 ayda öğrenmiştim:)))

bebeklerinize neler aaldnız yada almaya başladınızmı?? bana erken geliyor cinsiyetide belli değil bilmem doğrumu düşünğyorum
yok canım henüz bişey almadık ve uzunca bi sürede almayı düşünmüyoruz. hele bi 6-7 ay dolsun öle. benim fikrim bu.
sende hoşgeldin canım aramıza.. misafirlerinde gitmiş ne güzel artık sık sık görüşürüz inşallah. Muhtemelen kalp atışlarını da duymuşsundur.
günaydın güzell anneler nasılsınız bakalımmm
Günaydın tatlım. Çok şükür Rabbime iyiyiz. sende iyisin inşallah minik mucizelerinle
günaydın güzeller,

yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum
Canım kahverengi akıntı korkulacak bişey değilmiş. İnşallah seninde öyledir. İçini ferah tut ama rahatlamak istersen bi doktoruna da görün.

hayırlı olsun ikiz bebek negüzelevet bencede daha erken sadece fikir ediniyorum bakıyorum:)

ben park yataklara bakmıştım arkadaşımın bebek alışverişi sırasında. kullanımları nasıldr bilemiorum rahat olduğu söyleniyor ama bana çok hantal geldiler açıkçası. estetik olarakta pek beğenmedim sepet beşikler gibi cicili bicili değiller. ben de düşünüyorum yatak odama bir beşik almayı, bi de oda yapmaya karar verdik. büyük ihtimal ben de park yatak almak zorunda kalıcam odama, kullanışlı olsun istiyorum mecburen

arkadaşım 3 beşikten sonra park yatağa döndü en rahat onda uyudu bebişi..süslü küçük beşiklerde 1 ay yatabiliyor sonra sığmıyor gereksiz bence.. evt biraz hantal ama baya uzun zaman yatabilir..birde gıcırrr gıcırrr ses geliyormuş salalrken:):)ona çözüm bulmak lazım...

herkese slm ben aralık 2009 annesiyken rabbimden gelen bi mucizeyle şimdide mart 2012 annesi olucam kısmetse...oğlum 20 aylık biraz plan dışı gelişti bu bebiş.. oğlumda 1.5 sene sonunda ilk aşılamamla hamile kalmıştım bu micizemse kendiliğinden geldi şükürler olsun rabbime
biraz korku var açıkcası ikisi nasıl olcak diye ama allahım kolaylığını verir inşallah:)

erken değilmi gerçi sen 9 haftalık olmusun ama genede sen bilirsin... biz hünüz 5 hafta 5 günlüğüz

banada erken geliyorda hem daha cinsiyeti bile belli değil ama görünce almak istiyorum çok güzel cicleri var ya

haklısın o küçücük beşikle çok güzelle ama kısa süre kullanılabilir anca benim evim çok küçük bebeğime ne alacam ben çok kararsızım

Son düzenleme:

canım istersen kaşınmaa:)) bulanmıo die sevinmen lazım bak ben 9 haftalığım daha mide bulantısı görmedim elhamdülillahh baş dönemm çok arada şanslısın dua et ben nazar değcek die sölemiom bile beni dellendirme haline yat kalk şükret emii kuzucum keyfini çıkar maşşallah

hayırlı olsun allah kolaylık verir sana aralaında yaş farkı az olunca küçükken biaz zor oluyorda büyüyünce güzel oluyor

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
venüs canım bendende yaklaşık 1 aydır geliyor sadece 10 gün hap kullandım sonrasında gerek yok dedi dk um ama halen geliyor kasıklarım ağrıyor yine dk umu bugün arayacam kasık ağrısı normalmi diye
bide benim kızım buaralar kardeşi olacağını anladımı ne hep bebek taklidi yapıp kucağıma atlıyor kasıklarıma baskı uyguluyor,kıyamadığımdan bırakamıyorum hemen Allah ım yavrularımızı sağa salim bize kavuştursun böyle olunca insan biraz dertleniyor iste
ama tek kavrengi akıntı az geldiyse korkma canım sadece dk unu ara o sana ya gel der yada yat dinlen....

buarada benim kaç gündür başım ağrıyordu bugün hamd olsun yok.

buarada kıyafet için evet erken ama bizim halamız rahat durmuyor kızımdada hep alış veriş yaptı,şimdi bu bebiştede başladı:))
ben kızıma sallanan bebek karyolası aldım ama kızım onda hiç yatmadı sayılır hep yanımda yattı genelde
şimdiki bebişime park yatak alacam herkes rahatlığını konuşuyor:)) inşallah uyur onda......

kızlar benim ilk hamileliğim onun için pek bişey bilmiyorum hamileyken aşı yapıyorlarmı sağlık ocaklarına bilgi vermek lazımmış sanırım bilen varmı

geçmiş olsun
bendemi park yatak alsam

kızlar benim ilk hamileliğim onun için pek bişey bilmiyorum hamileyken aşı yapıyorlarmı sağlık ocaklarına bilgi vermek lazımmış sanırım bilen varmı

sağlık ocağına gitmek iyi orda seni takip ediyorlar kilo tansiyon falan kan testi yapıyorlar bide doğumdan sonra bebeğin tüm aşıları ve tetkikleri yapılıyor hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…