2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim mide bulantımda yok baş dönmesi de yok. kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorumm. kesemizi gördük dün gerçi ama.. ne bilim bulansa dert oluyor, bulanmasa gene dert oluyor...dengemiz bozuldu valllaha ne zormuşşş hamişlik.. başım dönmüyor diye dert edeceğimi hiç düşünmemiştim

merhaba kızlar bende mart annesi olacağım 9 hafta 4 günlük oldu bebğim
cinsiyeti ne zmn belli olur acaba allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...hayırlı ramazanlar....

benimde başım dönmüyor ama ara ara midem bulanıyor sadece bulanıyor istifra etmiyorum özellikle acıkınca hemen bişeyler yemeliyim yoksa midem bulanıyor tansiyonum düşüyor fena oluyorum...

Merhaba 2012 mart anneleri.7+4 günlük hamileyim ve bende inşallah mart 2012 annesi adayıyım.tahmini doğum tarihi mart 10-15 arası.Nasılsınız mart hamişleri.biraz geç oldu fakat şehir dışından misafirlerim vardı bi türlü gelemedim bilgisayar başına artık burdayım

Hoşgeldin canım Hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin Allahım ......
merhaba kızlar bende mart annesi olacağım 9 hafta 4 günlük oldu bebğim
cinsiyeti ne zmn belli olur acaba allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...hayırlı ramazanlar....
Hoşgeldin canım ne güzel topiğimiz baya kalabalıklaştı hayırlı uğurlu olsunnnnn
inş. sende duyarsın canım çok farklı bir duygu inş. sende yaşarsın... kan yapan kuru üzüm, pekmez diye biliyorum valla aklıma birşey gelmiyor canım inş. bir an evvel düzelir değerlerinnn
maşallah canım o kadar hareketlenmiş demek ne güzel yaaa darısı bizlere olsun inş. bizlerde görürüz öyle,insan özlemezmi bebeişini bende çok özledimmm ama 2 hafta bekleyecegim işte...
selam bende martta anne olucam 2 .bebğimi bekliyorum şimdi 10. haftadayımm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.. aranıza yeni katıldım, hepinize sevgilerimi iletiyorum...
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inş..

günaydın güzeller,

yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum

bebeklerinize neler aaldnız yada almaya başladınızmı?? bana erken geliyor cinsiyetide belli değil bilmem doğrumu düşünğyorum

ben şuan sadece kardeşimin zoruyla bir tane alt açma aldım ayıcık şeklinde, onuda aşırı beğendik hadi al die tutturdu kardeşim. onun dışında kendime de bebeğe de başka bişey almadım. 1 ay fln geçsin kendime hamileliğimde rahat kullanabileceğim giysiler bakmaya başlıycam

günaydın güzeller,

yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum

geçmiş olsun canımm... canım geçen hafta bende koyu pembe şeklinde baya yogun gelmişti dr gittim çok şükür bir problem yoktu dr. korkmamam gerektiğini sadece yatıp dinenmem gerektiğini söylemişti istersen sende dr. ara sor yada git dr. kalp atışlarını dinle bebişinin için rahat etsin ben öyle yapmıştım.

Günaydın Mart annleri...

Kahverengi lekelenmem benim 3 haftadır var arada kırmızı kana dönüyor ama düşük tehlikem var ilk gebeliğimdede 2.5 ay gelmişti.Venüsten dr ile görüş yada gidebilirsen git ilaç verecektir korkma bebişine bişey olmaz inş

Bu bebek için daha hiç bişey almadım ama ilkinde daha hamile kalmadan bile bir sürü bişeyler almıştım hamileliği öğrenincede gerisi geldi tabi :)) bi yandan iyide oluyor yavaş yavaş eksikleri görmüştüm.Şimdi cinsiyet belli olduktan sonra başlıycam inş

bebişlerim için ben almadım ama teyzesi sağolsun şimdiden çoraplarımızı falan almış getirmiş

günaydın güzeller,

Günaydın tatlım, Geçmiş olsun canım, kahverengi akıntıda korkulacak birşey yok diye biliyorum ama sen yine de doktorunu ara sor mutlaka, ihmal etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…