- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.321
kızlar benim mide bulantımda yok baş dönmesi de yok. kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorumm. kesemizi gördük dün gerçi ama.. ne bilim bulansa dert oluyor, bulanmasa gene dert oluyor...dengemiz bozuldu valllaha ne zormuşşş hamişlik.. başım dönmüyor diye dert edeceğimi hiç düşünmemiştim
bebeklerinize neler aaldnız yada almaya başladınızmı?? bana erken geliyor cinsiyetide belli değil bilmem doğrumu düşünğyorum
Hoşgeldin canım Hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin Allahım ......Merhaba 2012 mart anneleri.7+4 günlük hamileyim ve bende inşallah mart 2012 annesi adayıyım.tahmini doğum tarihi mart 10-15 arası.Nasılsınız mart hamişleri.biraz geç oldu fakat şehir dışından misafirlerim vardı bi türlü gelemedim bilgisayar başına artık burdayım
Hoşgeldin canım ne güzel topiğimiz baya kalabalıklaştı hayırlı uğurlu olsunnnnnmerhaba kızlar bende mart annesi olacağım 9 hafta 4 günlük oldu bebğim
cinsiyeti ne zmn belli olur acaba allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...hayırlı ramazanlar....
inş. sende duyarsın canım çok farklı bir duygu inş. sende yaşarsın... kan yapan kuru üzüm, pekmez diye biliyorum valla aklıma birşey gelmiyor canım inş. bir an evvel düzelir değerlerinnniyi geceler kızlar maşallah sayfalar hızla ilerlemişşş
bende kontrole gittim bu gün ilk ultrasona girdim:)
doktor kalp atışlarını duydu ama ben duymadımm 6 hafta sonra ikili test için gideceğim
inşallah o zaman duyar ve görebilirimmm
bu arada çok kansızmışımmm demir eksikliğimde fazlaymışşşciddi boyutlardaaa ilaç kullanıyorumm
akstradan doğal olarak nr yapabilirimmm en çok kan yapan gıdalar neler paylaşır mısınız
kuru üzüm ve pekmezin dışındaaa
pekmez hiç sevmem
ama kuru üzümü yiyorumm birde yeşil biber çok kan yaparmışşş onu da severimm
başka ne yapabilirim hanımlarr
maşallah canım o kadar hareketlenmiş demek ne güzel yaaaslm kızlar,
bugün bebişimi gördüm çok büyümüş o fasulye halinden eser kalmamış resmen insan tipine bürünmüş ve sürekli hareket ediyordu kolları bacakları, çok şaşırdım.. okadar duygulandım ki anlatamam. herşeyi gayet normal dedi dr. 3 hafta sonra ikili teste gidicez, o zamana kadar özliycem onu yaaa
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inş..selam bende martta anne olucam 2 .bebğimi bekliyorum şimdi 10. haftadayımm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.. aranıza yeni katıldım, hepinize sevgilerimi iletiyorum...
günaydın güzell anneler nasılsınız bakalımmm
Günaydın canım, ben işe geldim, bulantılarla kusmalarla uğraşıyorum, sen nasılsın, evdeysen uyu bu saatte niye kalktın dinlen:)
yok canım ne evii bende çalışanlardanım sabahın köründe dikiliyorum ayağa nerde yatmak bizeee
ayy şimdi evde olsak ne güzel yatardık dimi, ben hiç uykuya doyamıyorum
bebeklerinize neler aaldnız yada almaya başladınızmı?? bana erken geliyor cinsiyetide belli değil bilmem doğrumu düşünğyorum
günaydın güzeller,
yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum
günaydın güzeller,
yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum
günaydın güzeller,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?