2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saolcnm evet az olucak araları ailem ve eşimin ailesi yakında deil biz tayinle adıyamana geldik aslında izmirliyim.birileri olsa ne ii olurdu
senin ilk mi?
Benimde ikinci canım:) 11 gün sonra 2 yaşını bitirecek bi kızım var Allah bağışlasın.
benimde Annem burda Ankarada ama kayınvalidem şehirdışında.
kızlar meraba ben de 5+4 hamileyim 30mart tahmini doğum tarihim bu süreci sizinle geçirmek isterim

Hoşgeldin canım aramıza. Hayırlı olsun..
Maşallah kızlar yaa bereketliyiz bugün.. geçenlerde artık mart hamişleri bitti pek gelen olmaz diyordum 2 gündür oooo birsürü hamişimiz geldi

teşekkürler ben martı sonundan yakalıyacağım sanırım

merhabalar kızlar..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
umarım keyifler yerindedir..beni üzerimdeki ağırlık gitmiyor bir türlü yaa...bazen ne yerde ne gökte gibi hissediyorum kendimi:)
anneyim ben sen de dün oruçmuşsun ne yaptın zorlandın mı?
ben dün tutayım bi deneyim dedim..2 kez bi gözümün önü karardı gibi,bugün tutmuyorum..bakıcam artık ara ara tutayım diyorum zorlanmazsam.
bu arada bi yakınım da hamile,geçenlerde hamileler için beslenme uzmanı seminerine katılmış...dikkatimi çekenleri paylaşmak istiyorum...
bol yoğurtlu salata tüketilmesi
et,tavuk,balık haftada 3kez tüketilmesi
haftada mutlaka baklagillerden tüketilmesi gerektiği
iyotlu tuz tercih edilmeli(vücudun iyota ihtiyacı varmış)
tatlılar sütlü tercih edilmeli
sucuk ,salam ,pastırma mümkün olduğu kadar tüketilmemeli
hazı meyvesuyu,kutu dondurmaları,konserve ürünler tüketilmemeli
gibi tavsiyelerde bulunulmuş...

hayırlı günler herkese

evet ya ben geldiğimde demiştin benden sonra 13 kişi daha geldi. yeni öğrenenlerin bebişleri hayırlı olsun hoşgeldiniz

günaydın güzeller,

yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum

merhaba canım, bendede adet döngü tarihimde olmustu, adet tarihim kadar sürdü sonra durdu sonra yumurtlama günüme denk gelen günde oldu durdu, dr. progestan fitil verdi 1Xsabah onu kullanıyorum, dr. unu ara bence bilgilendir... kırmızıya dönmedikçe genelde sorun yok..

ay inanmıyorum bende bende dolanıyorum nette. tüllü tüllü sepet istioyodum şuanki araştırmalarım sonucu vazgeçtimm allahımm o günleride görcez inşallahh

GÖBÜŞLERİ yeni yeni belli olan hanımlar diğer topiğimize bekliyoruz ona göre. Fotosuz bırakmayın oraları
Ayrıca USg görüntüleri ve Kİlo takip topiğimizde hizmetinizde

Son düzenleme:
tünaydın tüm mart anneleri yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Kahverengi pıhtılar kesilmiş sanırım kızlar sabahtan beri düzenli kontrol ediyorum henüz görmedim hiç ama kasık ağrısı hafiften devam ediyo hep pozitif düşünmeye çalışıyorum sıkıntı yapmıyorum.Sigara geçmişi olan bir çok anne adayında görülüomuş bu gibi durumlar genetik müh. bir arkadaşım var o söyledi bende eski içicilerdenim hamile olduğumu öğrendim gün kestim elime almadım bi daha içilen ortamlardada durmamaya özen gösteriyorum.şimdi ne kadar aptalmışım diyorum kendikendime neden içmişim o kadar zaman bırakılabiliyormuş içmeden de oluyormuş boşyere zehirlemişim kendimi yıllarca ((

selam herkese, nasılsınız güzel annelerr ?
aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum
biz bugun güne bulantıyla başladık kahvaltı sonrasıda istifra ( allahım yardımcımız olsun bu sıcaklarda çok zorlanıyorum.
birde oğlum 2 gündür çok huysuzdu bugun biraz ateşi var inş. dahada çoğalmaz dua edin kızlar

günaydın kızlar ya şuan moralim çok bozuk bu akrabalara kıl oluyorum her işe burunlarını sokuyorlar neyse başka zaman anlatırım 2 saattir ağlıyorum ama hepsine allah gösterecek günlerini biliyorum..

bende saat15:30da doktora gideceğim benim günüm geldi sonunda inşallah sağlıklıdır bebeğim onu göreyim de moralim düzelsin

Ben oğluma çok isteyerek sallanan karyola aldım onu yatak odamıza koyduk birde sepet aldı ananemiz onuda salonda 8 aylık olana kadar kullandım.Gece karyolada gündüz sepette yani.Bu bebiş için sepetin tekstilini değiştireceğim yeni bişeyler yaptırcam 8 ayda kardeşi yatar.Bidahaki yaza evi değiştirmeyi düşünüyoruz o zaman ikisine uygun bi oda yapacağız.Sepettende karyolamızdanda memnunuz yani :))

Detayı bilmiyorum ama kimse için kendini ve bebişini üzme canım bu hayat bizim kimse karışamaz bunlara fırsat verme.Güzel haberlerini bekliyoruz bebişin

Canım merhaba, akrabayı akrep soksun diye boşa dememişler demekki. bizede hiç bi akrabadan hayır yokki. Ama sen yine de onlar için üzülüp ağlamayı bırak.. bak ne güzel 2 saat sonra bebişini göreceksin yine Allahın izniyle.

Anlatmak istediğin zaman dinlemeye hazırız canım. içine atıp kendini de bebişini de üzme

Oğluşun için çok geçmiş olsun canım. Bizim küçük hanımda akşam banyo sefasını uzattı biraz. bugünde yediğini çıkardı(

benim yarın dr. kontrolüm var kızlar dua edinnn, inşallah bebişin pıtpıtları duyarım. yarın 6+5 olacağım sizde abdominal usg mi yoksa vajinalmi gözükür?

Polyanna beni ne zaman listeye ekliycen bilgilerimi vermiştim ama 7 mart sezeryan pıtpıtarı duyduk.Liste işi biraz uğraş istiyor bende 2010 ekim bebekleri listesini yapıyordum sonra ordan face gruba geçtik o üyeliğimi kapamıştım bunu aldım.Bizide unutma

Bebişlerinize geçmiş olsun kızlar benimkide yeni düzeldi 1 hafta çekti kuzum onlar hasta olmasın.

benim yarın dr. kontrolüm var kızlar dua edinnn, inşallah bebişin pıtpıtları duyarım. yarın 6+5 olacağım sizde abdominal usg mi yoksa vajinalmi gözükür?

6+5 de abdominal olarak gördük ve duyduk biz.Vajinale gerek olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…