- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.381
Benimde ikinci canım:) 11 gün sonra 2 yaşını bitirecek bi kızım var Allah bağışlasın.saolcnm evet az olucak araları ailem ve eşimin ailesi yakında deil biz tayinle adıyamana geldik aslında izmirliyim.birileri olsa ne ii olurdu
senin ilk mi?
kızlar meraba ben de 5+4 hamileyim 30mart tahmini doğum tarihim bu süreci sizinle geçirmek isterim
Benimde ikinci canım:) 11 gün sonra 2 yaşını bitirecek bi kızım var Allah bağışlasın.
benimde Annem burda Ankarada ama kayınvalidem şehirdışında.
Hoşgeldin canım aramıza. Hayırlı olsun..
Maşallah kızlar yaa bereketliyiz bugün.. geçenlerde artık mart hamişleri bitti pek gelen olmaz diyordum 2 gündür oooo birsürü hamişimiz geldi
Benimde ikinci canım:) 11 gün sonra 2 yaşını bitirecek bi kızım var Allah bağışlasın.
benimde Annem burda Ankarada ama kayınvalidem şehirdışında.
Hoşgeldin canım aramıza. Hayırlı olsun..
Maşallah kızlar yaa bereketliyiz bugün.. geçenlerde artık mart hamişleri bitti pek gelen olmaz diyordum 2 gündür oooo birsürü hamişimiz geldi
günaydın güzeller,
yaaaa benden sabah beri k.rengi bi şey geliyo sizdede geldimi noluyo anlmadım adet döngüsünde gelir diyo nette ama elim ayağım boşaldı sanki korkuyorum
kızlar daha çok erken valla bu konulara girmeyin meraktan çatladım şimdi açıp yatak modellerine daldım nette yapmayın zaten kendimi zor tutuyorum bişeyler almamak için bide ben hiç bilmiyorum daha yatak kıyafet gerekli eşyalar nasıl oluyo bebek için ilk olduğu için bunları mümkünse 7. aydan sonra bol bol anlatın zaten alırken hep size sorucam ama şimdiden meraklandırmayın daha bir sürü alıncak şey var eminim. hayırlısıyla o günler gelsin inşallah
GÖBÜŞLERİ yeni yeni belli olan hanımlar diğer topiğimize bekliyoruz ona göre. Fotosuz bırakmayın oraları
Ayrıca USg görüntüleri ve Kİlo takip topiğimizde hizmetinizde
o topikler harika olmuş canım valla bayıldım çok keyifli ellerine sağlık
günaydın kızlar ya şuan moralim çok bozuk bu akrabalara kıl oluyorum her işe burunlarını sokuyorlar neyse başka zaman anlatırım 2 saattir ağlıyorum ama hepsine allah gösterecek günlerini biliyorum..
bende saat15:30da doktora gideceğim benim günüm geldi sonunda inşallah sağlıklıdır bebeğim onu göreyim de moralim düzelsin
günaydın kızlar ya şuan moralim çok bozuk bu akrabalara kıl oluyorum her işe burunlarını sokuyorlar neyse başka zaman anlatırım 2 saattir ağlıyorum ama hepsine allah gösterecek günlerini biliyorum..
bende saat15:30da doktora gideceğim benim günüm geldi sonunda inşallah sağlıklıdır bebeğim onu göreyim de moralim düzelsin
selam herkese, nasılsınız güzel annelerr ?
aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum
biz bugun güne bulantıyla başladık kahvaltı sonrasıda istifra( allahım yardımcımız olsun bu sıcaklarda çok zorlanıyorum.
birde oğlum 2 gündür çok huysuzdu bugun biraz ateşi var inş. dahada çoğalmaz dua edin kızlar
benim yarın dr. kontrolüm var kızlar dua edinnn, inşallah bebişin pıtpıtları duyarım. yarın 6+5 olacağım sizde abdominal usg mi yoksa vajinalmi gözükür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?