- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.361
maşallah canım ne güzel gelmiş mucizen hiç korkma valla ikisi bir arada büyür gider inanki benim ikiz olacak ama ben hiç dertlenmiyorum çok hoşuma gidiyor bir çaresini buluruz elbet değilmi canım...herkese slm ben aralık 2009 annesiyken rabbimden gelen bi mucizeyle şimdide mart 2012 annesi olucam kısmetse...oğlum 20 aylık biraz plan dışı gelişti bu bebiş.. oğlumda 1.5 sene sonunda ilk aşılamamla hamile kalmıştım bu micizemse kendiliğinden geldi şükürler olsun rabbime
biraz korku var açıkcası ikisi nasıl olcak diye ama allahım kolaylığını verir inşallah:)
slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
venüs canım bendende yaklaşık 1 aydır geliyor sadece 10 gün hap kullandım sonrasında gerek yok dedi dk um ama halen geliyor kasıklarım ağrıyor yine dk umu bugün arayacam kasık ağrısı normalmi diye
bide benim kızım buaralar kardeşi olacağını anladımı ne hep bebek taklidi yapıp kucağıma atlıyor kasıklarıma baskı uyguluyor,kıyamadığımdan bırakamıyorum hemen Allah ım yavrularımızı sağa salim bize kavuştursun böyle olunca insan biraz dertleniyor iste
ama tek kavrengi akıntı az geldiyse korkma canım sadece dk unu ara o sana ya gel der yada yat dinlen....
buarada benim kaç gündür başım ağrıyordu bugün hamd olsun yok.
buarada kıyafet için evet erken ama bizim halamız rahat durmuyor kızımdada hep alış veriş yaptı,şimdi bu bebiştede başladı:))
ben kızıma sallanan bebek karyolası aldım ama kızım onda hiç yatmadı sayılır hep yanımda yattı genelde
şimdiki bebişime park yatak alacam herkes rahatlığını konuşuyor:)) inşallah uyur onda......
geçmiş olsun
bendemi park yatak alsam
hayırlı olsun allah kolaylık verir sana aralaında yaş farkı az olunca küçükken biaz zor oluyorda büyüyünce güzel oluyor
Ohhh bi hamişimiz daha geldi. Hoşgeldin canım aramıza.herkese slm ben aralık 2009 annesiyken rabbimden gelen bi mucizeyle şimdide mart 2012 annesi olucam kısmetse...oğlum 20 aylık biraz plan dışı gelişti bu bebiş.. oğlumda 1.5 sene sonunda ilk aşılamamla hamile kalmıştım bu micizemse kendiliğinden geldi şükürler olsun rabbime
biraz korku var açıkcası ikisi nasıl olcak diye ama allahım kolaylığını verir inşallah:)
kızlar benim ilk hamileliğim onun için pek bişey bilmiyorum hamileyken aşı yapıyorlarmı sağlık ocaklarına bilgi vermek lazımmış sanırım bilen varmı
kızlar, kraft marka hem beşik hemde mama sandalyesi olan beşikler varmış. kraft dondy adı. 15 kiloya gelene kadar bebek yatabiliyomuş. oturmaya başladığında ise 3 yaşına kadar mama sandalyesi olarak kullanılıyormuş. bana mantıklı geldi. beşiği en fazla 6 ay kullanıp atıyoruz kenara, bu ise en azından çok kullanışlı ve uzun süre kullanabiliyosun. benm aklımda böle bişey var. alırsam böle çok fonksiyonlu birşey almak istiyorum.
kızlar, kraft marka hem beşik hemde mama sandalyesi olan beşikler varmış. kraft dondy adı. 15 kiloya gelene kadar bebek yatabiliyomuş. oturmaya başladığında ise 3 yaşına kadar mama sandalyesi olarak kullanılıyormuş. bana mantıklı geldi. beşiği en fazla 6 ay kullanıp atıyoruz kenara, bu ise en azından çok kullanışlı ve uzun süre kullanabiliyosun. benm aklımda böle bişey var. alırsam böle çok fonksiyonlu birşey almak istiyorum.
ben de gördüm onu cnm dikkatimi çekmişti. çok mantıklı bişeye benziyor ama benim endişem bebek hareketlenip dönmeye başladığında sorun olumu. aklıma ilk bu geldi dondy'i gördüğümde
Ohhh bi hamişimiz daha geldi. Hoşgeldin canım aramıza.
ne güzel seninkilerin arasıda yakın olacak. Maşallah
Evet canım kayıt yaptırsan iyi olur. Hamilelikte tetanoz aşısı vurunuyoruz. ve genelde bunu aile hekimliği yapıyor, sonrasında da bebişimizin takipleri aşıları orda yapılıyor. Aşı yönünden en güvenilir yer sağlık ocakları. Çünkü sürekli aşı yapıldığı için aşının bayatlama gibi bi riski kalmıyor.
beno hataya düştüm aman sen düşme çok ağır hantal bişey taşımak imkansız istediğin odaya taşıyamıosun bende çok heves ederek aldım ama çok pişman oldum yinede sen bilirsin.çok güzel mama sandalyeleri var rahat hafif.
http://www.e-........../mama_sandalyeleri/kraft/kraft_dondy_besik_mama_sandalyesi/KRA-92423 link vereyim canım detayları burda yazıyo, ama dediğin gibi dönmeye başladığında nasıl olur bilemicem. almaya gittiğimizde yakından görüp değerlendirme yapmak gerekiyo.
ben aldım 4 ay kullanabildi ne rahat üstünü örtebildim nede tasıyabildim.tavsiyem bidaha gözden geçirin
kızlar meraba ben de 5+4 hamileyim 30mart tahmini doğum tarihim bu süreci sizinle geçirmek isterim
canım istersen kaşınmaa:)) bulanmıo die sevinmen lazım bak ben 9 haftalığım daha mide bulantısı görmedim elhamdülillahh baş dönemm çok arada şanslısın dua et ben nazar değcek die sölemiom bile beni dellendirme haline yat kalk şükret emii kuzucum keyfini çıkarmaşşallah
tekerlekli değilmi bu? diğer mama sandalyeleri tekerlekli olmuyo ama bunda tekerlek var. taşıma sorunu olmaz gibi duruyor.
yanılıosun canım chicconunda kraftında mama sandalyelerinin altında küçük tekerler var çok hafifler bundada tekerler var ama aşırı ağır 15 kilodan fazladır ağırlığı.bende ne diye bu kadar ısrar ediyosam al ve gör canım belki sen memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?