2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ne güzel gelmiş mucizen hiç korkma valla ikisi bir arada büyür gider inanki benim ikiz olacak ama ben hiç dertlenmiyorum çok hoşuma gidiyor bir çaresini buluruz elbet değilmi canım...

bende park yataktan yanayım şöylee büyükce birşey alacam atacam ikisinide içine uyusun dursun sıpalarrr

kızlar, kraft marka hem beşik hemde mama sandalyesi olan beşikler varmış. kraft dondy adı. 15 kiloya gelene kadar bebek yatabiliyomuş. oturmaya başladığında ise 3 yaşına kadar mama sandalyesi olarak kullanılıyormuş. bana mantıklı geldi. beşiği en fazla 6 ay kullanıp atıyoruz kenara, bu ise en azından çok kullanışlı ve uzun süre kullanabiliyosun. benm aklımda böle bişey var. alırsam böle çok fonksiyonlu birşey almak istiyorum.

geçmiş olsun
bendemi park yatak alsam

kızlar daha çok erken valla bu konulara girmeyin meraktan çatladım şimdi açıp yatak modellerine daldım nette yapmayın zaten kendimi zor tutuyorum bişeyler almamak için bide ben hiç bilmiyorum daha yatak kıyafet gerekli eşyalar nasıl oluyo bebek için ilk olduğu için bunları mümkünse 7. aydan sonra bol bol anlatın zaten alırken hep size sorucam ama şimdiden meraklandırmayın daha bir sürü alıncak şey var eminim. hayırlısıyla o günler gelsin inşallah

hayırlı olsun allah kolaylık verir sana aralaında yaş farkı az olunca küçükken biaz zor oluyorda büyüyünce güzel oluyor

evet canım oğlum için seviniyorum tek büyümücek ama kendi kendimede düşünmüyo değilim bakımını.oğlum çok ilgi istiyo onu kaldırmak bile sorun kucak istiyo buaralarda.doktor kaldırma dedi oğlum birazda iri bi çocuk belim falan çok ağrıo nasıl olcak bakalım...
buarada ben park yatak aldım çokta memnun kaldım oğlumun odası var ama hala orda yatmıo park yatağında yatagında yatıo.ama kardesi gelince odasına taşıncak mecburen

Ohhh bi hamişimiz daha geldi. Hoşgeldin canım aramıza.
ne güzel seninkilerin arasıda yakın olacak. Maşallah
kızlar benim ilk hamileliğim onun için pek bişey bilmiyorum hamileyken aşı yapıyorlarmı sağlık ocaklarına bilgi vermek lazımmış sanırım bilen varmı

Evet canım kayıt yaptırsan iyi olur. Hamilelikte tetanoz aşısı vurunuyoruz. ve genelde bunu aile hekimliği yapıyor, sonrasında da bebişimizin takipleri aşıları orda yapılıyor. Aşı yönünden en güvenilir yer sağlık ocakları. Çünkü sürekli aşı yapıldığı için aşının bayatlama gibi bi riski kalmıyor.

ben de gördüm onu cnm dikkatimi çekmişti. çok mantıklı bişeye benziyor ama benim endişem bebek hareketlenip dönmeye başladığında sorun olumu. aklıma ilk bu geldi dondy'i gördüğümde

Bebek odası konusunda biz kızıma beşik aldık sadece yani aslında Dayısı aldı sağolsun.
Kızım şimdi hala onda yatıyo ama bi kaç ay sonra bebek odası değilde ileride kardeşiylede kullanabileceği bi oda almayı düşünüyoruz. Allah'ın izniyle kardeşi gelmeden önce de yeni alınan yatağına alışmasını sağlamalıyız. kardeşi de şimdiki kızımın beşiğinde yatar tabi bizim odamızda. kızımı 8 aylıkken ayırmıştım odamızdan.

beno hataya düştüm aman sen düşme çok ağır hantal bişey taşımak imkansız istediğin odaya taşıyamıosun bende çok heves ederek aldım ama çok pişman oldum yinede sen bilirsin.çok güzel mama sandalyeleri var rahat hafif.

ben de gördüm onu cnm dikkatimi çekmişti. çok mantıklı bişeye benziyor ama benim endişem bebek hareketlenip dönmeye başladığında sorun olumu. aklıma ilk bu geldi dondy'i gördüğümde

http://www.e-........../mama_sandalyeleri/kraft/kraft_dondy_besik_mama_sandalyesi/KRA-92423 link vereyim canım detayları burda yazıyo, ama dediğin gibi dönmeye başladığında nasıl olur bilemicem. almaya gittiğimizde yakından görüp değerlendirme yapmak gerekiyo.

saolcnm evet az olucak araları ailem ve eşimin ailesi yakında deil biz tayinle adıyamana geldik aslında izmirliyim.birileri olsa ne ii olurdu
senin ilk mi?

hmm anladm canım. burdaki çoğu kişi beşik konusunda bunu tavsiye etmişlerde o yüzden bende merak etmiştim sizle paylaşayım istedim.

Polyannacığım, daha önce tam belli değildi ama dün doktorum beklenen doğum tarihimin 2 mart olduğunu söyledi. listeye ekleyebilirsin artık doğum tarihimi:) şimdiden tşkler cnm

bende orda burda dedim ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bişi yok sanki hamile değilim gibi söledim sonra iki gün önce teşrif ettiler demekki insanın kendi kendine nazarı böyle oluo

tekerlekli değilmi bu? diğer mama sandalyeleri tekerlekli olmuyo ama bunda tekerlek var. taşıma sorunu olmaz gibi duruyor.

yanılıosun canım chicconunda kraftında mama sandalyelerinin altında küçük tekerler var çok hafifler bundada tekerler var ama aşırı ağır 15 kilodan fazladır ağırlığı.bende ne diye bu kadar ısrar ediyosam al ve gör canım belki sen memnun kalırsın

yok kız ne bileyim ben ondan bundan duyuyoz işte. daha çok var hem o zamana kadar 50 kere fikir değişir diye düşünüyorum. saol yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…