- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.301
bende geçen hafta patladım. sürekli uyku halindeyim e öyle oluncada eşimle iletişim kuramıyorum doğal olarak.. başladım söylenmeye. sen benimle hiç ilgilenmiyosun diye. iyide hep uyuyosun uyurken nasıl konuşayım senle dedi. haklı olarak. ama ben bi ağlamaya başladım hüngür hüngür. sonra tekrar uyudum.bende akşam biraz eşimle tartıştım öyle çok önemli bi konu değil işte bu dışarı çıktı pazar pazar ne gidiyosun falan diye aslında her hafta ben onu kovalardım temizlik yapcam git diye bu hafta işte bahane oldu neyse sonra eltimler geldi oturduk falan onlar gitti gece ben bir ağlamaya başladım ama sanki kırk yıl biriktirmişim gibi nasıl hüngür hüngür ağlıyorum 2 saat ağladım eşimde bi panik oldu nası özür diliyo büyütme nolur ağlama diyo ama hormonlardanmı neyse artık durduramadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım sonra bir yandanda bebişim etkilencek stresten diyorum ama içinden geliyo koptum resmen. bende çok şaşırdım sonra uyuya kalmışım öyle
hırsına hayranım..25 sayfa dile kolay:)) amma kaynatmışız yaww:))
çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. İnşallah sonuna kadar hepimiz güzel haberlerle devam ederiz.AMİN
birinci sayfada linkler var ordan girebilirsin canım
bende geçen hafta patladım. sürekli uyku halindeyim e öyle oluncada eşimle iletişim kuramıyorum doğal olarak.. başladım söylenmeye. sen benimle hiç ilgilenmiyosun diye. iyide hep uyuyosun uyurken nasıl konuşayım senle dedi. haklı olarak. ama ben bi ağlamaya başladım hüngür hüngür. sonra tekrar uyudum.
bende hırs yaptım tam 2 günü okudum valla. dün hiç girememiştim. iyi kaynatmışsınız maşllaah.
bu arada bugün dra gittik. dayanamadık bi ara kontrol yapalım dedik. kalbini dinledik. ben yine ağlamaya başladım tabi. ilk duyduğumdaki gibi.dr kocaman olmuş büyümüş bu annesi dedi. bol bol su iç meyve ye dedi. ben pek su tüketmiyodum ama dikkat edecem artık. sık sık az az ye dedi bide. zaten bulantım olmadığı için yemeyle sıkıntımız yok bizim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sonuna kadar sürdürsün inşallah...
bende geçen hafta patladım. sürekli uyku halindeyim e öyle oluncada eşimle iletişim kuramıyorum doğal olarak.. başladım söylenmeye. sen benimle hiç ilgilenmiyosun diye. iyide hep uyuyosun uyurken nasıl konuşayım senle dedi. haklı olarak. ama ben bi ağlamaya başladım hüngür hüngür. sonra tekrar uyudum.
bende hırs yaptım tam 2 günü okudum valla. dün hiç girememiştim. iyi kaynatmışsınız maşllaah.
bu arada bugün dra gittik. dayanamadık bi ara kontrol yapalım dedik. kalbini dinledik. ben yine ağlamaya başladım tabi. ilk duyduğumdaki gibi.dr kocaman olmuş büyümüş bu annesi dedi. bol bol su iç meyve ye dedi. ben pek su tüketmiyodum ama dikkat edecem artık. sık sık az az ye dedi bide. zaten bulantım olmadığı için yemeyle sıkıntımız yok bizim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sonuna kadar sürdürsün inşallah...
bende baya bi duygusallaştım
dikkatli ol ev taşırken...senin bebiş nekadarlık?
İyi akşamlar kızlar Hayırlı Ramazanlar..
Oruç tutanlara Allah yardım etsin ben çok fena açlık çekiyorum elim ayağım titriyor o yüzden cesaret edeemdim açıkçası.Geçen yazda hamileydim tutamamıştım seneye nasip olur inşallah :))
Amin canım.. Çok kötü olursan tutma yarın istersen...
Üst üste maşallah iyi cesaret canım ya
benimkide 5 gün büyük çıktı SATıma göre..
iyi geceler kızlar maşallah sayfalar hızla ilerlemişşş
bende kontrole gittim bu gün ilk ultrasona girdim:)
doktor kalp atışlarını duydu ama ben duymadımm 6 hafta sonra ikili test için gideceğim
inşallah o zaman duyar ve görebilirimmm
bu arada çok kansızmışımmm demir eksikliğimde fazlaymışşşciddi boyutlardaaa ilaç kullanıyorumm
akstradan doğal olarak nr yapabilirimmm en çok kan yapan gıdalar neler paylaşır mısınız
kuru üzüm ve pekmezin dışındaaa
pekmez hiç sevmem
ama kuru üzümü yiyorumm birde yeşil biber çok kan yaparmışşş onu da severimm
başka ne yapabilirim hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?