2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende geçen hafta patladım. sürekli uyku halindeyim e öyle oluncada eşimle iletişim kuramıyorum doğal olarak.. başladım söylenmeye. sen benimle hiç ilgilenmiyosun diye. iyide hep uyuyosun uyurken nasıl konuşayım senle dedi. haklı olarak. ama ben bi ağlamaya başladım hüngür hüngür. sonra tekrar uyudum.
hırsına hayranım.. 25 sayfa dile kolay:)) amma kaynatmışız yaww:))

çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. İnşallah sonuna kadar hepimiz güzel haberlerle devam ederiz.AMİN

bende hırs yaptım tam 2 günü okudum valla. dün hiç girememiştim. iyi kaynatmışsınız maşllaah.

bu arada bugün dra gittik. dayanamadık bi ara kontrol yapalım dedik. kalbini dinledik. ben yine ağlamaya başladım tabi. ilk duyduğumdaki gibi. dr kocaman olmuş büyümüş bu annesi dedi. bol bol su iç meyve ye dedi. ben pek su tüketmiyodum ama dikkat edecem artık. sık sık az az ye dedi bide. zaten bulantım olmadığı için yemeyle sıkıntımız yok bizim. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sonuna kadar sürdürsün inşallah...

bende baya bi duygusallaştım

bende baya bi duygusallaştım

bende aşırı tepkiler vermeye başladım normalde böcek gördüğüm zaman çığlık atmam, heyecanla tuhaf sesler çıkarmam şimdi bunlar olmaya basladı kocamda noluyoo diyo:):)

selam bende martta anne olucam 2 .bebğimi bekliyorum şimdi 10. haftadayımm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.. aranıza yeni katıldım, hepinize sevgilerimi iletiyorum...

slm kızlar,
bugün bebişimi gördüm çok büyümüş o fasulye halinden eser kalmamış resmen insan tipine bürünmüş ve sürekli hareket ediyordu kolları bacakları, çok şaşırdım.. okadar duygulandım ki anlatamam. herşeyi gayet normal dedi dr. 3 hafta sonra ikili teste gidicez, o zamana kadar özliycem onu yaaa

İyi akşamlar kızlar Hayırlı Ramazanlar..

Oruç tutanlara Allah yardım etsin ben çok fena açlık çekiyorum elim ayağım titriyor o yüzden cesaret edeemdim açıkçası.Geçen yazda hamileydim tutamamıştım seneye nasip olur inşallah :))

Bebeğin sata göre erken yada ileri çıkması döllenmeye bağlı canlar ,2 haftadan fazla küçükse o zaman dr takibi gerekiyor 3-5 gün normal yani

Amin canım.. Çok kötü olursan tutma yarın istersen...
Üst üste maşallah iyi cesaret canım ya

arkadaşlar sadece 3kez kullandığım medela elektrikli süt sağma cihazımı satıyorum eğer düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

hayırlı geceler kızlarr. sabahları 16 kişiyi bulan topikimizde şimdi 3 kişi var. bahar anneleri teravih namazındalar herhaldeee

iyi geceler kızlar maşallah sayfalar hızla ilerlemişşş
bende kontrole gittim bu gün ilk ultrasona girdim:)
doktor kalp atışlarını duydu ama ben duymadımm 6 hafta sonra ikili test için gideceğim
inşallah o zaman duyar ve görebilirimmm
bu arada çok kansızmışımmm demir eksikliğimde fazlaymışşşciddi boyutlardaaa ilaç kullanıyorumm
akstradan doğal olarak nr yapabilirimmm en çok kan yapan gıdalar neler paylaşır mısınız
kuru üzüm ve pekmezin dışındaaa
pekmez hiç sevmem
ama kuru üzümü yiyorumm birde yeşil biber çok kan yaparmışşş onu da severimm
başka ne yapabilirim hanımlarr

geçmiş olsun cnm ne kadar doğru bilmiyorum ama dalak da iyi geliyo diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…