- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.001
size birşey danışmak istiyorum kızlar...
bakım seti eksik benim...
sanırım nivea alacağım...
şampuanı aldım hem vücut hem saç şampuanı markası...(nivea)
bebek yağı, nemlendirici alacağım ama yanında pişik için krem var ve pudra...
bebek yağı, nemlendirici yanında pişik için ne tavsiye edersiniz. pudramı yoksa kremmi yoksa ikisidemi kullanılıyor bilmediğim için?
bebek yağı, nemlendirici yanında pişik için ne tavsiye edersiniz. pudramı yoksa kremmi yoksa ikisidemi kullanılıyor bilmediğim için?
Hadi gözün aydın canım o zaman:)))
çok güzel ama bunun aynısı 1 mlyoncularda anahtarlık olarak satılıyo hatta ben geçen sene aynısın anahtarlığını almıştımm yinede siz bilirsiniz
çok güzel ama bunun aynısı 1 mlyoncularda anahtarlık olarak satılıyo hatta ben geçen sene aynısın anahtarlığını almıştımm yinede siz bilirsiniz
Bakım seti eksik benim...
Sanırım nivea alacağım...
Bebek yağı, nemlendirici yanında pişik için ne tavsiye edersiniz. Pudramı yoksa kremmi yoksa ikisidemi kullanılıyor bilmediğim için?
cnm karıştırdın galiba bunu ben değil özgeeen istiyo...
Ben de anahtarlık olarak yamayı düşünüyorum zaten canım,pazarda bile satılıyo kayınvalidem bir sürü almıştı yazın.Bakalım inş.yapabilirim.
anladım canım kaç tane yapcaksın belki bende alırım aMA DOLAP SÜSÜ OLARAK
Yaf bugünn benim pıtırcık çok az oynuyor telaş yaptım :2:Kalkmadan önce bi tepikledi kahvaltı ettik sona bi kıpırdadı.Dün bi dk yerinde durmuodu ben azcık daha uyuayım bari:2:
Yaf bugünn benim pıtırcık çok az oynuyor telaş yaptım :2:Kalkmadan önce bi tepikledi kahvaltı ettik sona bi kıpırdadı.Dün bi dk yerinde durmuodu ben azcık daha uyuayım bari:2:
25-30 tane falan canım arkasına mıkmatıs yapıcam ama isteyen anahtarlık olarak kullanabilsin sökmeden yapıcam,ben çok yakınlarıma daha özel bişey yapmayı planlıyorum.Hatta bursadan alıcam,küçük kesenin içinde havlu,sabun değişik hediye ve kartlar olacak.Birisi yaptırdı da nerde yaptırdı bilmiyorum gelince öğrenicem.Sizde resmini eklerim.Çok güzel olur canım sen de alıp yapabilirsin.
Eki Görüntüle 310520
Eki Görüntüle 310521
arkadaşlar bende netten bunları buldum, burada ayrı ayrı yapılmış ama ben leyleğin altından da oğluşumun ismini buradaki gibi yaparak,renklerini birbiriyle uyumlu halde birleştireyim diyorum nasıl olur sizce:44:
Eki Görüntüle 310520
Eki Görüntüle 310521
arkadaşlar bende netten bunları buldum, burada ayrı ayrı yapılmış ama ben leyleğin altından da oğluşumun ismini buradaki gibi yaparak birleştireyim diyorum nasıl olur sizce:44:
merak ettim şimdi resim koyarsın yapınca bende yakınlara renkli kağıtlara sarılmış kurdeleli çikolata almak istiyorum bakalım
Eki Görüntüle 310520
Eki Görüntüle 310521
arkadaşlar bende netten bunları buldum, burada ayrı ayrı yapılmış ama ben leyleğin altından da oğluşumun ismini buradaki gibi yaparak,renklerini birbiriyle uyumlu halde birleştireyim diyorum nasıl olur sizce:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?