2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim aldığım bakım çantasının içerisinde pudra var fakat bildiğim kadarıyla ilk 3 ay bebişin gözeneklerini kapadığı için kullanılmaması gerekiyormuş pudranın

Canım ben bakım setini komple almayı düşünmüyorum, sadece bebek şampuanı (dalin) ve pişik kremi (popolin) alacağım.... Pudrayı tavsiye etmiyorlar, hatta bir yerde okumuştum, mantıklıydı ama şimdi aklımda kalmadı, ya bende bu ara unutkanlıkta var bebe yağınıda,nemlendiricisini de ilk aşamada tavsiye etmiyorlar, onun yerine doktorum bana küçük bir kavanoz alacak kadar saf zeytin yağını kaynatmamı(içindeki asiti gidiyormuş) ve soğutmamı ,cam kavanoza koyup onu bebe yağı gibi kullanmamı söyledi...

Son düzenleme:

Canım ben sebamed alıcam,bebek için iyiymiş,pudra kullanmayın diyolar krem daha iyiymiş.

çok güzel ama bunun aynısı 1 mlyoncularda anahtarlık olarak satılıyo hatta ben geçen sene aynısın anahtarlığını almıştımm yinede siz bilirsiniz

Ben de anahtarlık olarak yamayı düşünüyorum zaten canım,pazarda bile satılıyo kayınvalidem bir sürü almıştı yazın.Bakalım inş.yapabilirim.

bende nivea düşünüorum set fiyatları nette 39 a buldum bizim orda bi kozmetikçi var ordanda fiyat alcam ona göre

Yaf bugünn benim pıtırcık çok az oynuyor telaş yaptım :2:Kalkmadan önce bi tepikledi kahvaltı ettik sona bi kıpırdadı.Dün bi dk yerinde durmuodu ben azcık daha uyuayım bari:2:

anladım canım kaç tane yapcaksın belki bende alırım aMA DOLAP SÜSÜ OLARAK

25-30 tane falan canım arkasına mıkmatıs yapıcam ama isteyen anahtarlık olarak kullanabilsin sökmeden yapıcam,ben çok yakınlarıma daha özel bişey yapmayı planlıyorum.Hatta bursadan alıcam,küçük kesenin içinde havlu,sabun değişik hediye ve kartlar olacak.Birisi yaptırdı da nerde yaptırdı bilmiyorum gelince öğrenicem.Sizde resmini eklerim.Çok güzel olur canım sen de alıp yapabilirsin.

Son düzenleme:
Yaf bugünn benim pıtırcık çok az oynuyor telaş yaptım :2:Kalkmadan önce bi tepikledi kahvaltı ettik sona bi kıpırdadı.Dün bi dk yerinde durmuodu ben azcık daha uyuayım bari:2:

korkma cnm uyuyodur içerde cok telaş yaparsan ye biraz çikeleta... sırt üstü yat 15 dk bak nasıl pıtır pıtır oluyo....

merak ettim şimdi resim koyarsın yapınca bende yakınlara renkli kağıtlara sarılmış kurdeleli çikolata almak istiyorum bakalım

arkadaşlar bende netten bunları buldum, burada ayrı ayrı yapılmış ama ben leyleğin altından da oğluşumun ismini buradaki gibi yaparak,renklerini birbiriyle uyumlu halde birleştireyim diyorum nasıl olur sizce:44:

Son düzenleme:

güzel fikir mert görünce duygulandım benim oğluşumun adı mert ali olacak...
kapı süsünde çiçekçiler çelenklere yazılan uzun yazılar oluyor ya onun gibi bi süs hazırlıyorlar. örnek hoşgeldin mert ali bebek gibi... ama bu şekil değil tabiki...
dediğim gibi çelenk tarzı yazı şekli kağıdın üstüne tek tek etiket harften...

bu arada bakım seti için fikir veren herkese teşekkürler...
evet pişik kremi almak daha mantıklı...

merak ettim şimdi resim koyarsın yapınca bende yakınlara renkli kağıtlara sarılmış kurdeleli çikolata almak istiyorum bakalım

Tamam canım eklerim resmini,tam olarak nasıl ben de bilimyorum görümcem bebek görmeye gitmiş orda vermişler o söylemişti,gidince bakıyım.Çikolata iyi olur canım,alırsın.Ben bide şu bebek kurabiyelerinden yapıcam.Karşı komşumun yardımıyla:))Bu kadar şeyi hangi arada yapıcam acabaHem iş hem ev bi de bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…