2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam;

Benim fena başım ağrıyor ve oda mideme vuruyor, mide bulantısı yapıyor... sabahtan beri napcamı şaşırdım

canım geçmiş olsun uyumaya çalış en iyisi belki faydası olur mide bulantısına naneli şeker falan iyi gelir ama baş ağrısını nasıl geçirirsin bilmiyorum patates falan bağlıyolar alna istersen dene

kzılar ya gecelerı uyuyamıyorum ben bı belım agrıyo bı karnım agrıyo saga dönüyorm olmuyo sola dönüyorum olmuyo her tarafım agrıo.cekyatta yatınca bişi olmuyo yatagımda yatamıyorum gecelerı sızınde öle agrılarınız oluyomu

cnm çoğumuzda var bu şikayetler ve artarak devam edicek doğuma kadar o yüzden rahat ettiğin yerde uyumaya çalış

kızlar eşimin iş yoğunluğu yüzünden haftaya gidiceğimiz doktor kontrolünü yarına aldık haftaya gidemeyiz dedi eşimmmmmm yaşasın kızımı görücem sonunda 1 ayı geçtiiiii

Tşk edereim arkadaşlar, sabahtan beri uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum, uyuyamayaınca daha kötü oluyor diye kalktım artık...

Bu arada anneannem için geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlar tşk ederim. MaşaAllah dünden beri yine ne çok yazmışsınız 30 sayfa oku oku bitmedi

canım meyveli sodanın asitli içeceklerden pek farkı yok maden suyu tavsiye ederim bende bütün sodaları beğenmem ama sana bey pazarı maden suyunu öneririm dene bence
tşk ederm....canım ben beypazarlıyım, burada memleketimi okuyunca çok mutlu oldum nedense, gurbette olunca nsan memleketin adını bile duyunca seviniyor bu arada oturduğum yerde beypazarı sodası yok

Allahtanki her gün içmiyordum.... iki üç günde bir oda şişenin yarısını anca içiyorum.... normalde sodayla hi aram yok, ama bazen çok yiyince rahatsız oluyorum o zaman anca yarım şişe içiyorum..:44:

canım çok şükür o üzüldüğün günler geride kaldı, Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Canım evinizi güle güle oturun, darısı bizim gibi evi olmayanlara

Herkese selam;

Benim fena başım ağrıyor ve oda mideme vuruyor, mide bulantısı yapıyor... sabahtan beri napcamı şaşırdım

canım geçmiş olsun. bende geçen hafta bai ağrısı çektim sebebide tansiyon düşmesi... ben minoset içmiştim ama plus olmayanından...

Bu bebek şekeri çok hoşuma gitti kendim yapabilirim bunlardan
Eki Görüntüle 310473 Eki Görüntüle 310474

özgecim çok hoş. bunun anahtarlığı bendede vardı bir ara...
arkasına mıknastısta yapıştırılırsa silikonlu tabancayla harika olur...
yazıda hazırlarsın world de bile yazsan çıkış alsan kesip eklersin...

Kızlar merhaba hastane çıkışlarınızı nerden aldınız kaça aldınız kaçlı aldınız ?:))) sorular zinciri artı yumuşatıcı olarak ne aldınız bu hafta yıkamaya başlicamda

canım 30 tl ye aldım... 11 li setti canım... yıkadım ütüledim... 3 aylık giyebileceği bişey sonuçta...
yumuşatıcı ve sıvı deterjan aldım. dalinin... e-bebek mağazasında geçen ay indirimdeydi... çok güzel kokuyor. memnun kaldım. tavsiye ederim...

bu arada arkadaşlar kapı süsünü kendiniz yapacasknız bir tiyo o yuvarlağın içinde denizde yada havuzda kullanılan sosislerdenmiş....üzrine kalın kurdela sarılıyormuş....

Ben de anahtarlık olandan yapıyım dedim zaten işe yarasın,dediğin gibi yazı ve mıknatısla tamamlayınca güzel olur,zaten çok yakınlarım için ayrı bişey yapmayı düşünüyorum.Bu da diğer gelenler için.

size birşey danışmak istiyorum kızlar...
bakım seti eksik benim...
sanırım nivea alacağım...
şampuanı aldım hem vücut hem saç şampuanı markası...(nivea)
bebek yağı, nemlendirici alacağım ama yanında pişik için krem var ve pudra...
bebek yağı, nemlendirici yanında pişik için ne tavsiye edersiniz. pudramı yoksa kremmi yoksa ikisidemi kullanılıyor bilmediğim için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…