- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.981
Yakın olsada ben de gitsem,inş.gidersin de istediklerini alırsın canım.Sonra da ekle biz de görelim:)))
Herkese selam;
Benim fena başım ağrıyor ve oda mideme vuruyor, mide bulantısı yapıyor... sabahtan beri napcamı şaşırdım
Herkese selam;
Benim fena başım ağrıyor ve oda mideme vuruyor, mide bulantısı yapıyor... sabahtan beri napcamı şaşırdım
Bu bebek şekeri çok hoşuma gitti kendim yapabilirim bunlardan
Eki Görüntüle 310473 Eki Görüntüle 310474
Herkese selam;
kzılar ya gecelerı uyuyamıyorum ben bı belım agrıyo bı karnım agrıyo saga dönüyorm olmuyo sola dönüyorum olmuyo her tarafım agrıo.cekyatta yatınca bişi olmuyo yatagımda yatamıyorum gecelerı sızınde öle agrılarınız oluyomu
nerden buldun cnm bunu bide nekadar ben şimdi gitti gidiyorda gördüm şimdi 1.10 tl
tşk ederm....canım ben beypazarlıyım, burada memleketimi okuyunca çok mutlu oldum nedense, gurbette olunca nsan memleketin adını bile duyunca seviniyorcanım meyveli sodanın asitli içeceklerden pek farkı yok maden suyu tavsiye ederim bende bütün sodaları beğenmem ama sana bey pazarı maden suyunu öneririm dene bence
Allahtanki her gün içmiyordum.... iki üç günde bir oda şişenin yarısını anca içiyorum.... normalde sodayla hi aram yok, ama bazen çok yiyince rahatsız oluyorum o zaman anca yarım şişe içiyorum..:44:Canım benim diyetisyen meyveli soda meyveli yoğurt tüketmemi yasakladı şekerden dolayı, sende öyle bi problem yok ama içinde tatlandırıcı katkı maddesi çok oluyo bence sade tüketsen daha iyi olur.. tatlandırmak için biraz limon bi nane yaprağı işe yarıyo
canım çok şükür o üzüldüğün günler geride kaldı, Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
masiva geçmiş olsun anneannen atlatmış ameliyatı çok sevindim..
ben de cuma günü gittim kontrole..ancak yazabiliyorum..işler biraz yoğundu kızımın kısmetine bir kaç iş görüşmemiz var inşallah olursa hayli güzel olucak..
gelelim kontolümüze..dotorumuz genel durumu iyi buldu çok şükür..1-2 dakika sussa lütfen konuşun artık korkuyorum buraya gelmeye dedim..o da anlayışla karşıladı sen de haklısın bir sürü şey yaşadınız ama bak tüm sonuçlar iyi dedi..kistlerimiz gitmiş..böbreğimizin durumu da iyi,çok bir büyüme yok..ense kalınlığına gelince değişme olmamış..3haftada aynı büyüklükte..bu da sevindirici..ama ihtiyaten bizi kalp uzmanına gönderdi..ufak bir stres yaşadık yine ama çok şükür kalbi de iyi..
ve ben de kızım için sonunda ciciler almaya başladım..hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler,tulumlar aldım..0-3 ay ve 3-6 ay arasına göre aldıklarım...mothercareden aldım ürünler çok güzel,biraz tuzlu ama içime çok sindi..giysi almam artık..beşik ve etejeri de mothercare den seçtim,bakalım bir sonraki alışverişte de onları almayı düşünüyorum kısmetse..
Canım evinizi güle güle oturun, darısı bizim gibi evi olmayanlaraSağol teyzesiev Beşevler'de canım yeni yapılan kapalı pazar yerinin orada beşevler metro istasyonunun üst tarafına denk geliyor. Hiç aklımızda yokken bir anda olunca tam bebeğin kısmeti oldu inşallah kredide bir teslik çıkmaz da hayırlısıyla olur
Herkese selam;
Kızlar merhaba hastane çıkışlarınızı nerden aldınız kaça aldınız kaçlı aldınız ?:))) sorular zinciri artı yumuşatıcı olarak ne aldınız bu hafta yıkamaya başlicamda
canım geçmiş olsun. bende geçen hafta bai ağrısı çektim sebebide tansiyon düşmesi... ben minoset içmiştim ama plus olmayanından...
özgecim çok hoş. bunun anahtarlığı bendede vardı bir ara...
arkasına mıknastısta yapıştırılırsa silikonlu tabancayla harika olur...
yazıda hazırlarsın world de bile yazsan çıkış alsan kesip eklersin...
canım 30 tl ye aldım... 11 li setti canım... yıkadım ütüledim... 3 aylık giyebileceği bişey sonuçta...
yumuşatıcı ve sıvı deterjan aldım. dalinin... e-bebek mağazasında geçen ay indirimdeydi... çok güzel kokuyor. memnun kaldım. tavsiye ederim...
kızlar eşimin iş yoğunluğu yüzünden haftaya gidiceğimiz doktor kontrolünü yarına aldık haftaya gidemeyiz dedi eşimmmmmm yaşasın kızımı görücem sonunda 1 ayı geçtiiiii
nerden buldun cnm bunu bide nekadar ben şimdi gitti gidiyorda gördüm şimdi 1.10 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?