- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.961
Kızlar merhaba hastane çıkışlarınızı nerden aldınız kaça aldınız kaçlı aldınız ?:))) sorular zinciri artı yumuşatıcı olarak ne aldınız bu hafta yıkamaya başlicamda
hepiniz sağolun kızlar..
aradı şimdi geliyoruz yarım saate dedi.. o yüzden hiiiiççç yormuycam kendimi, süpürmiycem evi, yarın eşim izinli o süpürsün:)))
ben şimdi bi çorba salata yapayım..
haydi by by...
aldım cnm ben bebek odasıyla takımdı onu aldım caploonba marka 190 tlkızlar uyku seti aldınız mı yaa marka söyler misiniz?
cok sağol cnm evet tam bitmedi simli gri kurdla aldım onları henüz eklemedim birde kapıya tülü sarılmadı ..:)Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Daha bitmedi demişsin ama süper görünüyo bu haliyle bitince nasıl olcak çok merak ediyorum..
cok sağol cnmçok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık
sağol cnmbayıldım yaa çok güzel olmuşşşş
ben bir tane coklu set aldım 10 lu galiba ama içime sinmedi cok parçalı 5 li olanlardan aldım 2 taneKızlar merhaba hastane çıkışlarınızı nerden aldınız kaça aldınız kaçlı aldınız ?:))) sorular zinciri artı yumuşatıcı olarak ne aldınız bu hafta yıkamaya başlicamda
inan istediğin zaman yatıp kalkmakk ayaklarını uzatıp tv. zaping ypmak bile muhteşem birşeymişş sizede tavsiye edeerimmm çok rahatt vallaaaAmin cnm çok sağol sen artık evdesin dimi keyfini çıkar yat yuvarlanşuan benim canım onu istiyor valla dışarda yağmur eve gideyim pufidik terliklerimi giyip battaniyemi örtip kedi gibi yatayım istiyorum
uhdecım evet canım aman ıyı olsunlarda 2 ayımız kaldı surda onuda cekerız :)))
semracımmm kolay gelsın datlum yoırma kendını cok
benimde sınırda çıktı,(sınırım 140 dı benimde 140 çıktı) ama ben gitmedim diyetisyene filan. iç güdülerim gidipte moralini bozma dedi:))
burda MElike sağolsun listesini paylaşmıştı, ona baktım neler yeniyo,yenmiyo diye.. 10 gündür bende kısıyorum yemeklerden. ve iyi de oldu.. şeker çıkmasaydı ben kendimi kısamazdım. şimdi midemi doldurmamaya çalışıyorum.
Ayhh gittkçe ağırlaşıyorum her hafta eminönüne gidcem diyorum ya bişey çıkıyor yada haftaya gideriz deyip erteliyorum kapı süsü bebek şekeri malzemesi fln ordan alıcam herkes orda çok çeşit var ve uygun diyorda ben totomu kaldırıp gidene kadar kızım gelcek galiba :) orası pazar günleri açıkmı birde bilginiz varmı :44::44:
Ayhh gittkçe ağırlaşıyorum her hafta eminönüne gidcem diyorum ya bişey çıkıyor yada haftaya gideriz deyip erteliyorum kapı süsü bebek şekeri malzemesi fln ordan alıcam herkes orda çok çeşit var ve uygun diyorda ben totomu kaldırıp gidene kadar kızım gelcek galiba :) orası pazar günleri açıkmı birde bilginiz varmı :44::44:
maalesef kapalı cnm henüz bende gidemedim o yüzden:)
Malesef kapalıymış canım...
Canım kıyafet işi tmm alınacak birşey kalmadı artık biz oda yapmayacaz beşik de beğendik önümüzde ki ay da onu alıcaz nevresimi uyku seti fln kaldı onları alırsam tmm da süs fln almak istiyorum yarın tam gün izinliyim şeker yüklmesinden sonra gitsemmi acaba annemlegidip alınacak birşeyleriniz varsa hemen çıkıp alın derim yoksa ilerki günlerde daha çok ağırlaşıyosunuz ve hiççç haliniz kalmıyoorrr
Hadi yaaa c.tesi de taa 5 te işten çıkıyorum hava kararmış oluyor yoksa işyerini önünden otobüs geçiyor eminönüne eee izne çıkınca da iyice ağırlaşmış olucamm içimde kalıcak şu havuzlu han
Canım kıyafet işi tmm alınacak birşey kalmadı artık biz oda yapmayacaz beşik de beğendik önümüzde ki ay da onu alıcaz nevresimi uyku seti fln kaldı onları alırsam tmm da süs fln almak istiyorum yarın tam gün izinliyim şeker yüklmesinden sonra gitsemmi acaba annemle
Evet bende çok ağırlaştığımı hissediyorum. Üstüne bir de kaban giyince hiç çekilmez oluyor dışarısı
bence git zaten izinliymişinde annende yanında hem gezmiş oursun hemde işlerini halledersin canımmm
Eveeett yarın gidiyorum o zaman bi aksilik çıkmazsa inş. :))))[/QUOTE
hadi bakalım inş. bir aksilik çıkmazda istediklerini alırsın cnımm
Eveeett yarın gidiyorum o zaman bi aksilik çıkmazsa inş. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?