2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zaten almıycam altın yastığı falan,altın tavan yapmış kim takar bu zamanda.Ben onu fiyata dahilmişde ondan yazdım.

hiç kendini üzme canım bunun için düşüncesiz insan çok yok mu arkadaşın filan yanında olucak biri

Canım yaa üzme kendini,sinir bi durum ama bebişi düşün.Bir gün için o kadar yol mu gidilir,düşünmüyolar işte.Deseymiş keşke eşin seni bırakamıycağını.

Çok güzel canım bol bol oynasın oğlun odasında Bitince nasıl olcak merak ettim?...
Odayı alice harikalar diyarına çevirmeyi düşünüyorum oğlumla orda güzel güzel oyunlar oynayacağız
Babam terzi yerlere rengarenk minderler diktiriyorum
Arkadaşım oyuncakçı bütün oyuncaklarını o getirecek rengarenk çeşit çeşit oyuncaklarla süsleyeceğim
Oyun kitapları, oyun halısı, peluşlarını hepsini dolduruyorum odaya
İnşallah çok güzel olacak şu izne bir çıkayım o zaman tam anlamıyla bitirip resmini eklerim

selam arkadaşlar..ben de 27 haftalık hamileyim...diğer topiğe yazıyorum..ama bizim topiği bi ara kapattılar, sonra yeniden açtılar ama o arada millet kayboldu filan, sayımız azaldı epey...bayadır sizi de okuyodum ama sanki bizim topiğe ihanet olcakmış gibi geldiğinden yazmıyodum :) :) ama çok ıssızlaşınca yazıyım artık dedim....alışverişler konuşulmuş.ben pek bişey almadım.30. haftayı görmeyi bekliyorum.....

O zaman çok güzel bir oda olacak,

hiç kendini üzme canım bunun için düşüncesiz insan çok yok mu arkadaşın filan yanında olucak biri

Canım yaa üzme kendini,sinir bi durum ama bebişi düşün.Bir gün için o kadar yol mu gidilir,düşünmüyolar işte.Deseymiş keşke eşin seni bırakamıycağını.

2 sene diyarbakırda eşimden ayrı kaldım;1 defa aramadılar..hamileliğim boyunca 1 defa arayıp nasıl olduğumu sormadılar..ben yine de aman uzaktalar yaşlılar deyip aramışımdır.dün aramışlar afra tafra yapıyolar eşime.o da yazık bişey diyemiyo..gitmem gerek ama seni düşünüyorum diyo sadece bana da..
yanımda kalacak birini mutlaka bulurum ama en az 3 gece olmayacak eşim giderse,izin alacak.beni okula eşim bırakıp alıyo..trafikte tecrübem yok diye sürmeme de izin vermiyo hamileyim diye..kendim gitsem 3 aktarma yapıyorum okula..
istersem kötü gelin olayım gitmesine razı olmuycam herhalde.taktım zaten kafama,Alya da karnımda geriliyo yavrum(

cnm hiç üzme kendini çok özledilerse oğullarını görmek istiyolarsa onlar buyursunlar :)hem gelinlerinide görmüş olurlar .

O kadar anlayışsızlarsa sen de gitmesine izin verme o zaman sana da yazık.Hamile hamile seni bırakmasın eşin.Sıkma canını bebeğini düşün....

cnm sen kendini de bebeğide üzme olur muhele bide başkaları yüzünden

canım sıkma tatlı canını eşinede söyle ağırlığını koysun sonuçta 6-7 aylık hamileyiz biz evde tek bırakılır mı hiç eşini merak edenler kendileri gelsin madem öyle.

daha doğmadan oyun odası bile hazır ne güzel günlerde oynasın orda inş. çok renkli güzel bi oda olucak bitmiş halini merakla bekliyoruz

sağolun kızlar..çocuklar sınav oluyo onlarla ilgileneyim biraz.ilk defa okuldan aranıza katıldım ama kafam çok dolu bu gün..Akşam konuşucam eşimle,beklemesinler boşuna oğullarını.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…