2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kurabiyede iyi fikir hayvan figürlümü yoksa kalpli falanmı valla bebişin eşyalarını nasıl hazırlıcam diyo kara kara düşünüyorm

cnm pudrayı tavsiye etmiyorlar krem alsan daha ii olur ben pudra almadım

kızlar dalan roxy aldım yıkıyorum kıyafetleri ama deterjan kalıyor sizler nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz

Canım telaşlanma,bazen öyle az hareket ediyolar normal.

korkma cnm uyuyodur içerde cok telaş yaparsan ye biraz çikeleta... sırt üstü yat 15 dk bak nasıl pıtır pıtır oluyo....

Teşekkür ederim Özge'cim,Işıl'cım uyuyormuş sanırım:)Yatağımıza yattık sağa dönünce başladı pıtırdamaya Allahıma şükürler olsun korktum baya yaf

Benim biraz geç olucak galiba ama şubat başı yıkamayı düşünüyorum....

bende ocak ortasında yıkamayı düşünüyorum ama elimde gidiyor bi taraftan biran önce yıkayıp yerleştirmek istiyorum.

ben yıkadım ütüledim canım. sadece çanta hazırlamak kaldı...

ooohhh sen hamaratsın maaşallah. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

kurabiyede iyi fikir hayvan figürlümü yoksa kalpli falanmı valla bebişin eşyalarını nasıl hazırlıcam diyo kara kara düşünüyorm

Evde kalıp vardı zaten canım hayvan figürlü falan onları kullanırım heralde,kalpde olabilir.Valla bende senden farklı sayılmam.İşte haftaya kısmet olurda Bursaya gidebilirsek eksiklerini alıcam,daha beşiği falan var en sonda yıkama işi kalır ütüyü saymıyorum eşim yapıcakBi de bunları hazırlıycam bakalım inş..yapabilirim.

canım bunlarda çok şirin, bunlar keçeden yapılmış işte, inşaAllah yapımı kolaydır, bu altın yasığına gelince ben bilmiyordum altın yastığını, annemden duydum geçen hafta aman alsakta sanki ne kadar altın gelecek ki

hepinize merhaba kızlar..
baş ağrısından çatlıyorum bu gün.tabi dün akşam yaşadığım kayınvalide stresinden olduğunu tahmin ediyorum.görümcem Almanya'dan geldi dün Samsun'a,hoşgeldi...ama eşime de Bursa'dan kalkıp gitmesi için baskı yapıyorlar.o da zor durumda kaldı,gelirim falan gibi bişeyler dedi dün akşam telde.bi tek pazar tatili var zaten.hepsini geçtim hamile gelinleri var,o noolcak tek başına diye düşünmüyolar.benim ailem erdek'te yanıma gelme durumu da yok çalışıyo.ben öğretmenim,onlar oğullarını görcek diye rapor alıp ailemin yanına da gidemem.sinirlerim tepemde yani,sabahtan beri hiç halim yok,eşim de moarlini bozuyosun sonra hasta oluyosun diyo.gel de sinirlenme ama...
içimi döküp rahatladım ama kafanızı da şişirdim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…