- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.021
kızlar bebişlerin kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz?
Tamam canım eklerim resmini,tam olarak nasıl ben de bilimyorum görümcem bebek görmeye gitmiş orda vermişler o söylemişti,gidince bakıyım.Çikolata iyi olur canım,alırsın.Ben bide şu bebek kurabiyelerinden yapıcam.Karşı komşumun yardımıyla:))Bu kadar şeyi hangi arada yapıcam acabaHem iş hem ev bi de bunlar
size birşey danışmak istiyorum kızlar...
bakım seti eksik benim...
sanırım nivea alacağım...
şampuanı aldım hem vücut hem saç şampuanı markası...(nivea)
bebek yağı, nemlendirici alacağım ama yanında pişik için krem var ve pudra...
bebek yağı, nemlendirici yanında pişik için ne tavsiye edersiniz. pudramı yoksa kremmi yoksa ikisidemi kullanılıyor bilmediğim için?
ben şuan yıkıyorum cnm ama deterjan kalıyor tekrar durulama yaptırıyorum neden böle oldu anlamadım
hangi deterjanı kullanıyorsun?[/QU
..................... dalan roxy............
Canım telaşlanma,bazen öyle az hareket ediyolar normal.
korkma cnm uyuyodur içerde cok telaş yaparsan ye biraz çikeleta...sırt üstü yat 15 dk bak nasıl pıtır pıtır oluyo....
Benim biraz geç olucak galiba ama şubat başı yıkamayı düşünüyorum....
ben yıkadım ütüledim canım. sadece çanta hazırlamak kaldı...
kurabiyede iyi fikir hayvan figürlümü yoksa kalpli falanmı valla bebişin eşyalarını nasıl hazırlıcam diyo kara kara düşünüyorm
sağol canım, ya özellikle baktığım site yok, googleye bebek kapı süsü yazdım, görselleri tıkladım, oradan ilgimi çekenleri kaydediyorum.... sende öyle yaparsan benim eklediklerimi görürsün ordaçok güzel canım nerden bakıyorsun
tşk ederim canım, evet istediğim renklerde keçe alıp kendim yapacağım,Çok güzel canım özellikle isim yazana bayıldım.Harika olur bence.İsim yazanı kendin mi yapıcaksın?
tşk ederim canım, evet istediğim renklerde keçe alıp kendim yapacağım,
Bunlarda çok güzel altın yastığı ile birlikte 45tlymiş.ama güvenilir mi bilmem.Yeşilli olanlar tam bizim odamıza göre.
Eki Görüntüle 310548 Eki Görüntüle 310549 Eki Görüntüle 310550 Eki Görüntüle 310551
valla bende bilmiyorum, ilk kez yapacam, yapacaz görecez, zormu kolay mıKeçe yapımı zor mu canım,bende denesem yapabilir miyim acaba?
canım bunlarda çok şirin, bunlar keçeden yapılmış işte, inşaAllah yapımı kolaydır, bu altın yasığına gelince ben bilmiyordum altın yastığını, annemden duydum geçen haftaBunlarda çok güzel altın yastığı ile birlikte 45tlymiş.ama güvenilir mi bilmem.Yeşilli olanlar tam bizim odamıza göre.
Eki Görüntüle 310548 Eki Görüntüle 310549 Eki Görüntüle 310550 Eki Görüntüle 310551
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?