2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok istiyorum dokunmaaak.. Sadece poposu tam göbeğimin ortasında olduğu için bi o yana bi bu yana sallarken poposuna dokunabiliyorum şimdilik.. :))

denk gelcekki işte ayağını birden uzattı gerdi karnımın derisini elimi koydum küçücük topuk..denk gelirsin inşallah sende canım..

ya ben hiç kestiremiyorum neresi baş, neresi popo,neresi ayaklar... kıyıl kıyıl göbeğin her bir tarafında bi hareket var :)

bende hiç anlamadım sadece tahmin ediyorum eli ayağı diye bide bizimki elini ayağını dayamıyo vurup kaçıyo ama kıçını havaya mı dikiyo napıyosa arada bi geriliyorum içerde bi toparlanma oluyo

merhabalar güzel annişler
herkese hayırlı cumalar...keyifler yerindedir umarım..
berkerdem,uhdecim geçmiş olsun ağrılar artmış..biraz biraz bende ağrı hissediyorum artık..kolay gelsin hepimize

maşallah nevresimler,keçeden süsler hepsi çok şeker..güle güle kullanırlar inşallah

biz de şeker yüklememizi tamamladık..çok zorlanmadık kızımla ama içimin kıyılmış hali geçmedi hala:)öğleden sonra alıcam sonuçları,umarım iyi çıkar sonuçlar..eşim de yemek yemedi yazık benle gitti geldi..sonra birlikte kahvaltı yapıp geldik işimizin başına..:)

azericim sen ne yaptın aceba bugün senin de vardı...umarım çok zorlanmadan halletmişsindir tahlilleri..

bebek arabası ve oto koltuğunu alan arkadaşlar,hangi markayı kaça aldınız bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Akşam eşimin yengesi geldi geliş sebebine bakın göbeğim çıkmışmı diye görmeye gelmiş,kilo almışmıyım kontrol ediyo çok sinir oldum.Bi de bana bak ben söyleye söyleye çocuk erkek oldu gördün mü diyo.Bizim dediğimiz oldu işte daha bişeyler daha söyledi de sinirden hatırlamıyorum.İşleri güçleri beni incelemek koskoca kadın benle uğraşıyo

Gözün aydın canım maşallah kocaman olmuş

gözünaydın canım maşallah darısı bizim başımıza daha 1 hafta var randevuya(

canım gözün aydın maşallah güzel kızınada kocaman olmuş.

Gözün aydın canımm Maşallah bebişine dee

sağolunn güzel arkadaşlarım darısı yakın zamanda doktora gidecek olanlara
kızlar bu arada kötü olan bir durum benim bebiş daha dönmemiş
ayakları tam kasıklarımda başıda göğsümün altında duruyor
aşağıya vurdukça hemen wc ye kaçıyorumm

Sen de atlattın hadi gözün aydın,inş.sonuçların da güzel çıkar canım....

kanz marka bebek arabası oto koltuğuyla birlikte 330 tl ye aldım eminönü havuzlu handan canım

ya bi defol git desydinnn...

sorsaydın bu yaşta hala benimi kıskanıyosun yengehanım diye takma boşver.

allahım ya meraka bak anlamıyom ben bu insanları banada ay karnın ne kadar çıkmış diyolardı 9 aylık kocaman olcan..şimdide 7 aylık oldu karnın küçük aman herkes der bişeler hiçç bitmez en iyisi kaale almamak..

töbeee...ne alaka ya...böyle endamlı zarif gelin bulmuşlar daha ne istiyorlar..neyse ki kayınvaliden değlmiş..yenge uğrar gider,boşver sen takma gereksiz insanları kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…