- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.741
Bende çok istiyorum dokunmaaak.. Sadece poposu tam göbeğimin ortasında olduğu için bi o yana bi bu yana sallarken poposuna dokunabiliyorum şimdilik.. :))
Mobilyaları bugün öğleden sonra getirceklermiş.. Bende izin alcam işten 12-1 gibi bana kolay gelsin bugün o zaman :))
Bende çok istiyorum dokunmaaak.. Sadece poposu tam göbeğimin ortasında olduğu için bi o yana bi bu yana sallarken poposuna dokunabiliyorum şimdilik.. :))
ya ben hiç kestiremiyorum neresi baş, neresi popo,neresi ayaklar... kıyıl kıyıl göbeğin her bir tarafında bi hareket var :)
Gözün aydın canım maşallah kocaman olmuş
gözünaydın canım maşallahdarısı bizim başımıza daha 1 hafta var randevuya (
canım gözün aydınmaşallah güzel kızınada kocaman olmuş.
Gözün aydın canımmMaşallah bebişine dee
merhabalar güzel annişler
herkese hayırlı cumalar...keyifler yerindedir umarım..
berkerdem,uhdecim geçmiş olsun ağrılar artmış..biraz biraz bende ağrı hissediyorum artık..kolay gelsin hepimize
maşallah nevresimler,keçeden süsler hepsi çok şeker..güle güle kullanırlar inşallah
biz de şeker yüklememizi tamamladık..çok zorlanmadık kızımla amaiiçimin kıyılmış hali geçmedi hala:)öğleden sonra alıcam sonuçları,umarım iyi çıkar sonuçlar..eşim de yemek yemedi yazık benle gitti geldi..sonra birlikte kahvaltı yapıp geldik işimizin başına..:)
azericim sen ne yaptın aceba bugün senin de vardı...umarım çok zorlanmadan halletmişsindir tahlilleri..
bebek arabası ve oto koltuğunu alan arkadaşlar,hangi markayı kaça aldınız bilgi verebilir misiniz?
merhabalar güzel annişler
herkese hayırlı cumalar...keyifler yerindedir umarım..
berkerdem,uhdecim geçmiş olsun ağrılar artmış..biraz biraz bende ağrı hissediyorum artık..kolay gelsin hepimize
maşallah nevresimler,keçeden süsler hepsi çok şeker..güle güle kullanırlar inşallah
biz de şeker yüklememizi tamamladık..çok zorlanmadık kızımla ama içimin kıyılmış hali geçmedi hala:)öğleden sonra alıcam sonuçları,umarım iyi çıkar sonuçlar..eşim de yemek yemedi yazık benle gitti geldi..sonra birlikte kahvaltı yapıp geldik işimizin başına..:)
azericim sen ne yaptın aceba bugün senin de vardı...umarım çok zorlanmadan halletmişsindir tahlilleri..
bebek arabası ve oto koltuğunu alan arkadaşlar,hangi markayı kaça aldınız bilgi verebilir misiniz?
Akşam eşimin yengesi geldi geliş sebebine bakın göbeğim çıkmışmı diye görmeye gelmiş,kilo almışmıyım kontrol ediyo çok sinir oldum.Bi de bana bak ben söyleye söyleye çocuk erkek oldu gördün mü diyo.Bizim dediğimiz oldu işte daha bişeyler daha söyledi de sinirden hatırlamıyorum.İşleri güçleri beni incelemek koskoca kadın benle uğraşıyo
Akşam eşimin yengesi geldi geliş sebebine bakın göbeğim çıkmışmı diye görmeye gelmiş,kilo almışmıyım kontrol ediyo çok sinir oldum.Bi de bana bak ben söyleye söyleye çocuk erkek oldu gördün mü diyo.Bizim dediğimiz oldu işte daha bişeyler daha söyledi de sinirden hatırlamıyorum.İşleri güçleri beni incelemek koskoca kadın benle uğraşıyo
ya bi defol git desydinnn...
sorsaydın bu yaşta hala benimi kıskanıyosun yengehanım diye takma boşver.
Laftan anlamıyo ki hamileliğimin başında neler dedi,deli ediyodu yüzünü görmek istemiyodum.Zaten biz gitmiyoruz en son bayramda gittik,evi de çok yakın ama öyle görüşmeyiz.
melyy faceee bakkkkk
Ayy sinir ediyo yaa kilo alırsın ayrı laf almazsın ayrı laf,yok niye karnım çıkmıyo sanki benim elimde çarşaf mı dolayım kendime göbekli görünmek için...
kocana söylesenee..ya şu yengeni sustur yada ben susturucam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?