- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.701
Siparişi verdim bakalım:18::18::18:
Ondan korktum kaz tüyü ve yün hayvansal ürünler alerji yapabilir en iyisi microfiber galiba:
• Yıkanabilir
• Microfiber olduğundan bakteri barındırmaz
• Bakteri barındırmayan microfiber kumaşı ile bebeğiniz için ideal
Siparişi verdim bakalım:18::18::18:
olmas bişeycik içini ferah tut :)
Olmaz canım sonuçta herkes alıyo da ben işte pimpirikliyim biraz:)))
Mobilyaları bugün öğleden sonra getirceklermiş.. Bende izin alcam işten 12-1 gibi bana kolay gelsin bugün o zaman :))
kızlar ebruda çılgın cumada bunu buldum çok hoşuma gitti düğün için olur heralde içine bi gömlek giymek lazım tabi bide ölçüler muamma o yüzden 30 tl fazla verip mağazada bakmak en iyisi heraldebilemedim ne yapsam acaba
Askılı Hamile Elbise | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Sağol canım nası olcak bakalım..hadi hayırlısı cnm güle güle kullanın inşallah
hadi yerleş bakalım nasıl olucak..benimde akşam misafirim varmış..hemde yemeğe..kocam arkadaşını çağırdı..ufff naapcam ben şimdi yaaa..zaten sabahta çok kötü kalktım..gece uyuyamadım sabah dalmışım..gözümü bi açtım tıkıt tıkır bi ses..biri kapıyı zorluyo..nasıl fırladım bilemedim...gittim delikten baktım bide ne göriim bizim salak üst kattakinin temizlikçisi..ulan her hafta geliyo her haftada ya yanlış zile basıyo ya bişey yapıyo..bi bağırdım içerden..kapıyıda açmadım..dedim polis çağırıyorum görüceksin sen...hala diyoki 10 numara diil..dedim gözüne sı..imm senin allahın salağı ..ne yazıyo kapıda..7..ee dedim daha ne zorluyosun...ama kalbim nasıl çarptı anlatamam yaaaa...şimdi oğlanı dinliyorum daha kıpırdamadı..aklım çıktı...
Mobilyaları bugün öğleden sonra getirceklermiş.. Bende izin alcam işten 12-1 gibi bana kolay gelsin bugün o zaman :))
Hadi hayırlı olsun canım,bugün yorucu geçer dikkat et kendine koly gelsin...
Sağol canım nası olcak bakalım..
Geçmiş olsun kuzum yaa sıkma canını geçen günde ben evde yalnızken kapı çaldı.. delikten baktım bi adam, kimsiniz dedim biber istemiştiniz onu getirdim dedi, ben bişey istemedim dedim, gitmiyo kapıda duruyo bi de konuşuyo yanlışmı geldim burda kim oturuyo filan diye.. yanlış kardeşim git başkasına sor dedim ama aklım çıktı :)) yok yaw bu hamilelik bizi iyice tırsak yaptı.. eşim mutfağa naber diye girse ödüm patlıyo gelirken haber versene diye kızıyorum :))) şu bebeleri hayırlısıyla bi doğursaydıkBu arada yemekte usta olan sensin yap diyet menüleri daya önlerine karnı yarmayık güzeldi onu yap benceee ben ertesi gün işe bile getirdim var ya.. üstelik tokluk 145 çıktı sonrasında düşün ne kadar sağlıklı olmuş
canım çok şık gerçekten. bu rengide çok severim benim nişan kıyafetimin rengiydi.
hamileler için bu tarz bişey bulmak zor olur gerçeğini beğenmezsen büyük beden bir abiye alıp terzide daraltma fln yaparsın olmazsa. düğün çok yakınınızınmı. benim haberim yokta...
hadi yerleş bakalım nasıl olucak..benimde akşam misafirim varmış..hemde yemeğe..kocam arkadaşını çağırdı..ufff naapcam ben şimdi yaaa..zaten sabahta çok kötü kalktım..gece uyuyamadım sabah dalmışım..gözümü bi açtım tıkıt tıkır bi ses..biri kapıyı zorluyo..nasıl fırladım bilemedim...gittim delikten baktım bide ne göriim bizim salak üst kattakinin temizlikçisi..ulan her hafta geliyo her haftada ya yanlış zile basıyo ya bişey yapıyo..bi bağırdım içerden..kapıyıda açmadım..dedim polis çağırıyorum görüceksin sen...hala diyoki 10 numara diil..dedim gözüne sı..imm senin allahın salağı ..ne yazıyo kapıda..7..ee dedim daha ne zorluyosun...ama kalbim nasıl çarptı anlatamam yaaaa...şimdi oğlanı dinliyorum daha kıpırdamadı..aklım çıktı...
bende int alışveriş yaparım ama giyim konusunda bende güvenemem gidip bakmam lazım kumaşa boyuna duruşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?