2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lifeeee canım inşallah güzel haberler alırsın
genelde bir çok kişide çıkmıyor umarım sendede çıkmaz

töbeee...ne alaka ya...böyle endamlı zarif gelin bulmuşlar daha ne istiyorlar..neyse ki kayınvaliden değlmiş..yenge uğrar gider,boşver sen takma gereksiz insanları kafana

Yok kayınvalidem demez öyle şeyler,zaten bi deli o var.Allah'tan havalar soğukta görmüyorum yazın daha çok görüyodum.

Heee evet belim ince diye hamile olunca kalınlaşcak böyle kalmıycan diyodu zaten:))))

ne kadar kilo alırsan al hamişlikte özünde nasılsan yine eninde sonunda ona dönersin..herhangi bi hastalık olmazsa..eşimin akrabası hamileliğinde 20 kilo aldı incecikti önceden..6 ay oldu olmadı eski haline döndü..1 sene sonra tekrar hamile kaldı tekrar aynı kilolar şimdi yine aynı karnı görsen hiç hamile kalmamış gibi 2 kere sezeryan oldu bide ardarda

Kacamı dinelyen mi var ne dersen de bildiğini okuyo Allah'tan çok oturmadı hemen inceledi gitti

totonu kaşısaydın hemen..bide dua okusaydın..gözü çıksın... gel şekerim ekliim senide face:) limangoda confettinin halıları var..melikeyle dün konuşmuştuk ben ordan aldım oğlanınkini..gir bak dicektim...oda beğenmişti bitane..ben 120 ye aldım 89 bugün limangoda..

Tabiki öyle canım çocuk doğurduk diye eskisi gibi olmayız diye bişey yok bencede,hastalık olur o ayrı benim öyle bi endişem yokki zaten olsa çocuk yapmam.Eşim akrabaları nedense benim kiloma takmış durumda önceden sen bi hamile kal bak nasıl kilo alıcaksın diyolardı,şimdide doğumdan sonra çok kilo alırsın diyolarİstedikten sonra taş gibi oluruz valla yine nolmuş

Hemen dua okudum zaten:)))Ekle şekerim beni de.Evet ben de gördüm halıları çok güzeller.Seninki de hayırlı olsun.Melike izin alıcaktı galiba gitmiştir belki...

Hemen dua okudum zaten:)))Ekle şekerim beni de.Evet ben de gördüm halıları çok güzeller.Seninki de hayırlı olsun.Melike izin alıcaktı galiba gitmiştir belki...

ben o ay ın üstünde köpek yatan mavi var ya onu aldım...gayette güzel..altı kaydırmazlı falan...özelden at bakiim bilgilerini ekliimm.)))

aynen bende zayıftım ya hamile olmadan önce..yaw zayıf olsan bişe kilolu olsan bişe hepsine bi kup buluyo bu millet..banada sen hamile olda görürsün diyolardı ben aldım ama ama ne kadar alsamda yine göstermiyom o yüzden bişe diyemiyolar..yani canım yeterki isteyelim bi hastalık olmadığı sürece istedimiz gibi oluruz sağlık olsunda..kıskançlar nolcak çekemeyen anten taksın

:))) canım sana kesinlikle katılıyorum bende 42 kilo ile hamile kaldım 19 kilo aldım 61 kiloyum boyumda 170 tamm taş gibi oldum banada ne diceklerini şaşırıyolar( ben senlerdir kilo almaya çalışıodum yaniii çok mutluyum) sen 80i bulursun kolay kolay veremezsin karnın çok aşırı büyüdü çok yukarda duruyo aaa karnın yamuk solunda duruo normalmii ayhhh baştada midem bulanmıo die taktılardı bi bulandıramadılar ama 3. ay başlarr saç çıkınca görcem ben seni tey tey tey

canım inş. sonuçların iyi çıkar .

yok canım kötü bişey deil bu ablamında son haftalarda döndü bebeği bizim daha erken merak etme döner inş.

Ayy sinir ediyo yaa kilo alırsın ayrı laf almazsın ayrı laf,yok niye karnım çıkmıyo sanki benim elimde çarşaf mı dolayım kendime göbekli görünmek için...

kıskançlıklarından ne diceklerini şaşırmışlar onlar sende bi tane mankenlerin taktığı şeylerden alda tak bari göbeğine o zaman ne dicekler acaba

günaydın annişleerrr.....

bir kaç gündür giremedim, misafirlerim vardı ve inanılmaz yoruldum.. önümüzdeki hafta dr kontrolüm var ve artık 2 haftada bir kontrollerim başlıyor bakalım hayırlısı.. artık her geçen gün ağırlaştığımı hissediyorum, şubata ne kaldı şunun şurasında. drum sezeryan olursa şubatın 16-17si gibi yaparız dedi. şimdiden tırstım.:18:

bebişimin son eksiklerini de tamamladım bu hafta. sadece mevlüt haızrlıkları kaldı, onları da artık doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum artık enerjim kalmadı. bacaklarım ağrıyor ve belim.. yürüyemiyorum eskisi gibi.

Ayy evet ne diyceklerini şaşırıyolar valla insanlar ne kadar kıskanç

niye hiç göbek görmedin mi deseydin valla bazen insanları anlamak ne kadar zor oluyor yaaa

özgecimm sen fıstık gibisin maşallah
gerile gerile gösterseydin göbüşünü meraklı yengeye

Son düzenleme:

Ben de hiç bakmam öyle şeylere herkesin bünyesi farklı ama işte kıskançlar illa diycek bişey buluyolar,çatlasınlar patlasınlar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…