2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm..
ben bebeconfort loola modelini ve creatis oto koltuğunu aldım. jokerde kampanya olduğu dönemde almıştım baya oluo.. birçok kişi gelmişti o gün aynı modeli almaya. herkesten çok olumlu şeyler duydum hakkında. çokta şık görünüyor tavsiye edebilirim. otokoltuğu alt kısımından bağlanıyor bebeişin üzerinden geçip rahatsz eden tiplerden değil. içi de yumuşacık, çok hoş. 900 gibi bişeydi biz aldığımızda. tekrar kampanya olur ama, takip edebilirsin

çekemiyorlar güzelim...

canım ne güzel kontroller sıklaşmış. ben doğumu ve tarihi daha konuşmadım 1 ay sonraki randevuda konuşuruz artık. bende sezeryan istiyorum 22.02.2012 tarihi çok hoşuma gidiyor. eğer bir önceki hafta olacak derse doktor 16.02.2012 istiyorum çünkü perşembeden olsun ki hastaneden çıkışım cumartesiye gelsin pazar doktor hastanede olmaz...

Son düzenleme:

Az kalmış canım seninde,hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.Ben martı düşündükçe tırsıyorum şubat dese nolurum acaba:18:Bi de benim daha çok eksik var

16 şubat benim kardeşimin doğum günü,benim ki de 2 şubak o yüzden martta olsun şubat çok dolu bizde:))))

hımm ben de oto koltuğu arabaya bağlanır bişey istiyorum,güzeldir o zaman.. canım sağolasın bilgi için..

güle güle kullansın miniğin

özgecim,slnaras sağolun iyi dilekleriniz için

bu arada slnaras elbise çok güzel bişeymiş yahu..çok şık duruyor..hamilelere göre de yapmaları ne güzel

Son düzenleme:
Az kalmış canım seninde,hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.Ben martı düşündükçe tırsıyorum şubat dese nolurum acaba:18:Bi de benim daha çok eksik var

ben aslında erken başlamştm hazırlıklara ama nedense ıvır zıvırla oyalana oyalana ancak bu saate tamamlayabildim eksiklerimi.. çok stres olmaya başladım şubatı düşündükçe:18:

çok istiyoruz gelmeleriini evt ama geçen doğum yapan bir arkadaşımı ziyaret ettim çok duygulandım keşke hep içimde kalsaydı dedi bana gittiğim her yere ne güzel onu götürüyordum hep benimleydi hiç hastalnmıyordu ama şimdi öyle mi dedi dondum kaldım(

ben aslında erken başlamştm hazırlıklara ama nedense ıvır zıvırla oyalana oyalana ancak bu saate tamamlayabildim eksiklerimi.. çok stres olmaya başladım şubatı düşündükçe:18:

Ben zaten geç başladım daha da çok var ama en kısa zamanda tamamlıycam inş.bende...Haklısın insan düşününce stres oluyo gerçekten,ama artık yanımızda olsunlar:)))

evt artık hamileleride düşünüyolar güzel elbiseler var bide lord hamile giyim var orda çok güzel elbiseler var ama bende şöyle bi durum var ben kapalıyım elbisenin altına gömlek giyicem zaten havada soğuk muhtemelen de elbise bana uzun gelir boydan yarım elbise şeklinde giyebilirim heralde diye düşünüyorum etek elbise giymeye hiç alışık değilim ben ama bakalım nasıl olur :)

okulun yanında perşembe pazarı var onu biliyorum bi tek.3 yıldır ordayım ama:)altınşehirde oturuyorum ben..
cnm bende altınşehirde oturuyorum sen hangi sitedesin ben alpiş ilhandayım yoksa aynı binadamıyız....
Canım süper olmuş ellerine sağlık...

yok cnm solmuyolar ben yıkadım astım ütüledim ohhhh mis.

günaydın herkese...
hayırlı cumalar...

sabah yürüyüşümüzü ve kahvaltımızı yaptık... şimdi keyif zamanı...
günaydın cnm bizde kahvaltı yapık oğluşumla şimdi yazışıyoruz...

yerim ben onun minnak ayağını cnm

en güzel gebişler günaydınn
ben bugün minik kızımı gördüm
çok şükür herşey yolundaymış
maşallah 936 gr. olmuş boyuda 34 cm. olmuşş

cok sevindim cnm bayağıdır akşamları bize eşlik etmiyorsun ....

maşallah bitirmişsin herşeyi darısı başımıza daha bizm mobilyalar 28 inde gelcekte ondan sonrayıkanıcak ütülecek herşey oooof of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…