- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.781
niye hiç göbek görmedin mi deseydin valla bazen insanları anlamak ne kadar zor oluyor yaaa
özgecimm sen fıstık gibisin maşallah
gerile gerile gösterseydin göbüşünü meraklı yengeye
kanz marka bebek arabası oto koltuğuyla birlikte 330 tl ye aldım eminönü havuzlu handan canım
merhabalar güzel annişler
herkese hayırlı cumalar...keyifler yerindedir umarım..
berkerdem,uhdecim geçmiş olsun ağrılar artmış..biraz biraz bende ağrı hissediyorum artık..kolay gelsin hepimize
maşallah nevresimler,keçeden süsler hepsi çok şeker..güle güle kullanırlar inşallah
biz de şeker yüklememizi tamamladık..çok zorlanmadık kızımla ama içimin kıyılmış hali geçmedi hala:)öğleden sonra alıcam sonuçları,umarım iyi çıkar sonuçlar..eşim de yemek yemedi yazık benle gitti geldi..sonra birlikte kahvaltı yapıp geldik işimizin başına..:)
azericim sen ne yaptın aceba bugün senin de vardı...umarım çok zorlanmadan halletmişsindir tahlilleri..
bebek arabası ve oto koltuğunu alan arkadaşlar,hangi markayı kaça aldınız bilgi verebilir misiniz?
Akşam eşimin yengesi geldi geliş sebebine bakın göbeğim çıkmışmı diye görmeye gelmiş,kilo almışmıyım kontrol ediyo çok sinir oldum.Bi de bana bak ben söyleye söyleye çocuk erkek oldu gördün mü diyo.Bizim dediğimiz oldu işte daha bişeyler daha söyledi de sinirden hatırlamıyorum.İşleri güçleri beni incelemek koskoca kadın benle uğraşıyo
günaydın annişleerrr.....
bir kaç gündür giremedim, misafirlerim vardı ve inanılmaz yoruldum.. önümüzdeki hafta dr kontrolüm var ve artık 2 haftada bir kontrollerim başlıyor bakalım hayırlısı.. artık her geçen gün ağırlaştığımı hissediyorum, şubata ne kaldı şunun şurasında. drum sezeryan olursa şubatın 16-17si gibi yaparız dedi. şimdiden tırstım.:18:
bebişimin son eksiklerini de tamamladım bu hafta. sadece mevlüt haızrlıkları kaldı, onları da artık doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum artık enerjim kalmadı. bacaklarım ağrıyor ve belim.. yürüyemiyorum eskisi gibi.
bir kaç gündür giremedim, misafirlerim vardı ve inanılmaz yoruldum.. önümüzdeki hafta dr kontrolüm var ve artık 2 haftada bir kontrollerim başlıyor bakalım hayırlısı.. artık her geçen gün ağırlaştığımı hissediyorum, şubata ne kaldı şunun şurasında. drum sezeryan olursa şubatın 16-17si gibi yaparız dedi. şimdiden tırstım.:18:
bebişimin son eksiklerini de tamamladım bu hafta. sadece mevlüt haızrlıkları kaldı, onları da artık doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum artık enerjim kalmadı. bacaklarım ağrıyor ve belim.. yürüyemiyorum eskisi gibi.
çekemiyorlar güzelim...
canım ne güzel kontroller sıklaşmış. ben doğumu ve tarihi daha konuşmadım 1 ay sonraki randevuda konuşuruz artık. bende sezeryan istiyorum 22.02.2012 tarihi çok hoşuma gidiyor. eğer bir önceki hafta olacak derse doktor 16.02.2012 istiyorum çünkü perşembeden olsun ki hastaneden çıkışım cumartesiye gelsin pazar doktor hastanede olmaz...
günaydın cnm..
ben bebeconfort loola modelini ve creatis oto koltuğunu aldım. jokerde kampanya olduğu dönemde almıştım baya oluo.. birçok kişi gelmişti o gün aynı modeli almaya. herkesten çok olumlu şeyler duydum hakkında. çokta şık görünüyor tavsiye edebilirim. otokoltuğu alt kısımından bağlanıyor bebeişin üzerinden geçip rahatsz eden tiplerden değil. içi de yumuşacık, çok hoş. 900 gibi bişeydi biz aldığımızda. tekrar kampanya olur ama, takip edebilirsin
Az kalmış canım seninde,hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.Ben martı düşündükçe tırsıyorum şubat dese nolurum acaba:18:Bi de benim daha çok eksik var
16 şubat benim kardeşimin doğum günü,benim ki de 2 şubak o yüzden martta olsun şubat çok dolu bizde:))))
evet aileyi maddi açıdan düşünmek lazım ama bebiş gelince kardeşininde seninde papucun dama şekerim. herşey toruna...
16 şubat benim kardeşimin doğum günü,benim ki de 2 şubak o yüzden martta olsun şubat çok dolu bizde:))))
ben aslında erken başlamştm hazırlıklara ama nedense ıvır zıvırla oyalana oyalana ancak bu saate tamamlayabildim eksiklerimi.. çok stres olmaya başladım şubatı düşündükçe:18:
hımm ben de oto koltuğu arabaya bağlanır bişey istiyorum,güzeldir o zaman.. canım sağolasın bilgi için..
güle güle kullansın miniğin
özgecim,slnaras sağolun iyi dilekleriniz için
bu arada slnaras elbise çok güzel bişeymiş yahu..çok şık duruyor..hamilelere göre de yapmaları ne güzel
benim kocam 14 şubatta doğur diyo:)))) sevgililer günü hediyesi olcakmış ona:))) dedim bana ne hediye alcannn...
Öyle bi durumda sana çok özel bişey alması lazım sen en güzel hediyeyi verirken ona:)))Bizim ki de 1 nisanda doğar diyo
evet aileyi maddi açıdan düşünmek lazım ama bebiş gelince kardeşininde seninde papucun dama şekerim. herşey toruna...
cnm bende altınşehirde oturuyorum sen hangi sitedesin ben alpiş ilhandayım yoksa aynı binadamıyız....okulun yanında perşembe pazarı var onu biliyorum bi tek.3 yıldır ordayım ama:)altınşehirde oturuyorum ben..
Canım süper olmuş ellerine sağlık...
2 yastık kılıfı var canım.. Yastıklar 35x45 di sanırım, içlerinin yastığını e-bebekten 8tl filandı, ucuza almıştım 2 tane. Kumaşları güzel cotton box zaten iyi bi marka %100 pamuk. Daha yıkamadım ama renkleri çok canlı şu an.. 30 derecede filan yıkayıp sercem renkleri solmaz diye düşünüyorum inşallah öle olur :)
günaydın cnm bizde kahvaltı yapık oğluşumla şimdi yazışıyoruz...günaydın herkese...
hayırlı cumalar...
sabah yürüyüşümüzü ve kahvaltımızı yaptık... şimdi keyif zamanı...
yerim ben onun minnak ayağını cnmgünaydın kızlar,,bu sabah kızımın ayağını tuttum resmen Allahım ya ne kadar güzel bişe.yan yatıyodum yana düşüyo tabi oda ayağını topuğunu bi dayadı karnıma elimle tuttum ya yerim ben onu annesinin bitanesi..
en güzel gebişler günaydınn
ben bugün minik kızımı gördüm
çok şükür herşey yolundaymış
maşallah 936 gr. olmuş boyuda 34 cm. olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?