2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...
Bugün çooook uykum var gece hiç uyuyamadım 5ten beri gözüm açık ( Zaten rahat yatamıyodum bi de bebişi hıçkırık tuttu 4,30da tık tık tık karnım atıyo yazık yavrumda rahatsız olmuştur ama ( Eve gitmek istiorummmmm
hadi iyisin yemekten yırttın:))))
afiyet bal şeker olsun diycemde, yok demeyim.. sadece afiyet olsun:))))
sende iyi bak kızımıza ve kendine.. eşine de bak arada bi unutma:))))))))))
Yırttım valla güzel de yemekler yapmıştı pilavı falan yemedim ama diğerleri iyiydi sağolsun :))
Bal şeker olmasın bencede
KISKANDIIIIIIIIIMMMMMM...
biz 3 kişi buluşmuştuk, inşallah bi sonrakine 5 kişi oluruz:)
öhö öhö ANKARALILARA DUYRULUR
3 kişi değil 6 kişiydik tamam mı :)))
Gözün aydın canımmm kıyamam ben onaaa maşallah kuzucuğa
Sağol canımmmm

Günaydınn kızlar nasılsınız bu gün minişim daha hareketli dün yine kaynanam aradı yine doğuma 1 hafta kala gelicem diyorr eşimede söyleyemiyorum gelmesin diye çünkü o benim anneme çok fazla sevgi saygı gösteriyor bunun karşılığında çekiniyorum gelmesin demeye yalnış anlar diye ama hiç istemiyorum gelmesini en azından doğumdan 2 ay falan sonra gelse tam bebek yeni olacak daha ona alışmaya çalışırken birde kaynana nasıl olacak

kızlar günaydın benimde çok uykum var herkes gibi bizde 5 te uyandık ailece karnımız acıkmış biz oğlumla gidip bişeyler atıştırdık sonra tekrar yattık ama uyku bi kere kaçtı bölük pörçük uyudum

canım gerçekten çok komil bi video bizimkide arada bi gezmeye çıkıyo içerde ama bu kadar değil şimdilik.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi beslenmeye çalış oğluna yaptığın çorbalardan falan sende ye gzel sebze çorbaları yap kendine tarifleri hugocuktan alabilirsin :)

günaydın herkese ,cumartesi pazar ve dün ağlamaktan gözlerim şişti bari işe geleyim dedim kısaca özet geçeyim cuma günü bebişin hareketlerini pek hissetmedik cumarteside hiç hisstmedim ,abim dr onlardaydım steteskopla kalp atşı var dedi baktı sonra kadın doğumcuyu aradılar ,acile gidin nts ye bağlanın dedi gittik muayene ultrason güzel çıktı bide ntsye taktılar orda ağrı çıktı dr soruyo ağrın sancın varmı hayır yok hiçbişey yok yanlızca deli gibi kaşınıyorum uyuz olmuşum gibi.tam kan idrar tahlili istedi karaciğer enzimleri tavan yapmış önce hamileliğe bağlı olabilir dediler karaciğer ultrason pazartesi tekrar detaylı kan tahlili falan yapıldı 15 güne çıkıyomuş sonuçlar ama ilk çıkan sonuçlara göre %99 hepatit b imiş 32. haftada ancak ilaca başlanmıyomuş 32 haftada ilaca başlanıp doğuma kadar takip edicekmiş tedavi olmazsam %40-50 ilacı alırsam % 5 e kadar bebeğe geçme ihtimali varmış asprin bile içirmiyosunuz bu ilacın zararı yokmu diye sordum kar zarar hesabı diyo o daha çok moralimi bozdu böyle işte önce şeker sonra bu ,bebeğimi sağlıkla dünyaya getireceğime inancım kalmadı ,kafamdan milyon tane şey geçiyo.

sakın kendini bu şekilde cezalandırma cnm hastalıkta sağlıkta bizim için yeterki rabbim şifası olan dertler versin herşeyin en kötüsünü düşünme hemen iyi olucak herşey çok güzel olucak diye düşün ve dua etki rabbim iyi versin bizde senin ve bebeğinin sağlı için dua edicez rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah

Canım geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme ve olumlu düşün.. Stres tüm hastalıklardan daha zararlı bebeğin için.. O yüzden onun iyi olacağına kendini inandır ve dualarını eksik etme.. Bizimde dualarımız seninle.. Allah şifa versin hem bebişine hem sana.. Ve unutma sen çok sağlıklı bi bebek dünyaya getireceksin

geçmiş olsun, ama üzülme bişi olmaz inşallah bebeğine... onlar sandığımızdan çok daha güçlüler, doktoruna güven, istersen başka bi doktora da danış hemen... ama gebelikte bazen ilaç kullanmak falan zorunda kalınabiliyo, röntgen çektirmek zorunda kalan insanlar oluyor, "kar zarar hesabı" doktorların sıkça kullandığı bi deyim galiba, ben de kendi doktorumdan sıkça duydum, gebeliğin ilk dönemlerinde ilaç kullanırken...

canım çok geçmiş olsun kötü şeyler getirme aklına inş. tedaviyle bebeğine geçmeden atlatırsın dularımız seninle Allah acil şifalar versin bebeğinide korusun inş.

Günaydın güzel anneler
İnternetten sipariş verdiğim nevresim takımı hala gelmedi,mesaj göndermişler gecikmeden dolayı özür dileriz diye bi tanede hediye nevresim takımı gönderiyolar,hemde benim istediğim model.Çok mutlu oldum sabah sabah

canım çok geçmiş olsun. bunu erken fark etmeleride büyük başarı. ilaç tedavisi ile inşallah atlatırsınız... sağlıkla bebeğini kucağına alırsın... hepatit b sana nasıl geçmiş. yani buna nasıl yakalanmışsın...

Son düzenleme:
iyigeceler herkese kızlar..
ben 2012 nisan annesiyim 22+3 olduk oğlumla ama ben hala hareketlerini hissedemiyorum ve çok endişeleniyorum bu durum beni korkutmaya başladı
sizdede benim haftalarımdayken hissedemeyenler oldumu ??

endişelenmene gerek yok bence. birde ilk hamileliğinse zaten onun hareketlerini hissetmen geç olabilir. bi kaç hafta sonra çok rahat hissedersin...

o tam muamma belki daha önce bile var olmuş olabilirmiş çünkü vücudumda en ufak bişey yok muhtemelen önceden beri varmış ben hayatımda ilaç içmem ağrı kesici bile zorla dr gitmekten nefret ederim.ama hamilelikle beraber vitamin demir magnezyum bide balık hapı kullanıyorum karaciğeri yormuş olabilirmiş bunlar ve hastalığın tekrar ortaya çıkmasına sebep olabilirmiş.çünkü gittiğim kuaförden çok eminim çok steril hep aletten çıkarıyolar fırçaarı falan ,manikür pedikür pek yaptırmam hamilelikte hiç yaptırmadım ,bilmiyorumki hastanelerde sık sık kan alıyolar ama hatırladığım en son şekerde almışlardı oda poşeti zaten gözünün önünde yırtıyolar.kan ve kuaför dışında bulaşma ihtimali yokmuş,eşimde aşılı zaten ondan geçme ihtimalide sıfır.

canım çok geçmiş olsunnn acil şifalar versin rabbimm bbebişlerimişze ve bizlere bişicik olmadan doğuruversek:))

canım sıkma canını Allah başka kötü şeyler göstermesin. inşallah ilaçlarla geçecek... Bak doğuma az kaldı sakın üzülüp bebeğine yansıtma bunu...

canım bebeğin güle güle uyusun içinde ne şanslı bi bebek daha doğmadan belli oldu o takım onun kısmetiymiş demekki :)

bende seni bekliyordum yazıcaktım sana bende seninle aynı gün almıştım dün akşam aradım henüz göndermediniz ve geri dönüş sağlamadınız ilk alışverişimiz hiçde memnun kalmadım o yüzden bi dahaki alışverişte bunu düşünücem dedim onlarda bana özür için nevresim takımı hediye ettiler bende seni bekliyordum sanada yollamadılarsa mesaj at kız diycektim neyse gerek kalmadı hayırlı olsun oğluşun ikinci nevresimi

canım bana ense testiyle birlikte bu testler yapılmıştı hepatit b , kızamıkçık falan hatta bebek doğduktan sonra aşı yaptırmalısın demişti. sana yapmamışlar mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…