2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun,aklına kötü şeyler getirme....

canım çok geçmiş olsun..inşallah hayırlıca atlatırsın rahatsızlığını...bebeklerimiz için de yanılmıyorsam ilaç konusu ilk zamanlarda daha tehlikeliydi..Rabbim isterse herşeyden korur yavrunu...inşallah dua edelim..kendini ve bebeğini üzmemeye çalış..

günaydın kızlar
şekerimizden dolayı az yediklerime dikkat ettim hemen yarım kilo gitmiş
işler biraz yoğun dünü de okuyamadım..ona da bir göz atayım..inşallah herkes iyidir

yaa inşallah gelmezler kıçımı kaldıramıyorum bide hizmet edicem onlara sadece yapılacak bişey varmı diye
sorar e doğal olarak bende sağolun siz zahmet etmeyin derim çekilir köşesine
aaaaa benim kaynanamın kopyası galiba bu

benim kaynana kızımın doğumu yaza geldiği için 15 gün kalıp gitmişti, köyde iş çok diye.. bu kezde doğum yapacağın günden bi gün önce gelirim 1 ay dururum diyo geçermi vakit yaaaaaa..

canım sakın moralini fazla bozma, bebeğini düşün nolur. O Rabbimize emanet, sen de iyi olki bebeişinde iyi olsun. kar-zarar hesabı diyo diyosun, bende gebelerin içmemesi gerekn ilaçları mecburen içmiştim, şükürler olsun kızım sağlıkla geldi dünyaya.içini ferah tut..
ooooo şanslısın maşallah.. hadi yine iyisin 1 taşla 2 kuş:)))

Son düzenleme:

Sağol canım,ben de niye gelmedi hala diye düşünüyodum ama daha önce hiç internetten bişey almadığım için normal sandım.Dün akşam mesaj göndermişler ama ben bu sabah gördüm.Seninki de hayırlı olsun canım...

Aynen öyle oldu canım yaa ben de zaten 2 tane alcaktım biri hediye oldu

şanslısınız kızlar valla.. bizdemi ordan sipariş verseydik ki, onlarda geciktirseydi:))

Son düzenleme:

canım güle güle kullansın minişin hediyesini de..ne güzel olmuş:)

EVEEEET Benim doktor bu :)) adam normal doğuma zorladıkça ben sezeryana zorluyorum ama olsun :))

canım dr güveniyosan çok zorlama bence hakkımızda hayırlısı bende 2 doğumdan da korkuyorum keşke leyleklerden isteseydim benim bebiş ilerki haftalarda dönmezse sezeryan dönerse çatıdan sonra belli olucak bakalım hayırlısı artık ama böyle planlı olmasın birden sancı geliversin gidip doğuralım yoksa gidip orda saatlerce beklemek çok sinir bozucu olur.

ilk alışverişin şanslı geldi bak sana güzel günlerde uyusun bebeklerimiz inşallah

Kuzum valla bende ilk aylar cengaver gibi normal doğurcam diyodum :)) sonra korkudan vazgeçtim.. üstüne şeker çıkınca doktor bebeğin gelişimi ileri olursa mecbur sezeryan yapcaz dedi, maşallah bebiş ilerde gitmiyo normal kilosu :) sonra ters duruyo düzelmezse sezeryan yaparız dedi, düzeldi baş aşağı duruyo şimdiden :)) bebek de doktor da normal istiyolar anlayacağın.. Ben de bilmiyorum artık naapcamı cmtsi kontrolde konuşcaz bakalım doktorla.. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…