- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.581
Tamam kuzum o zamanbenimde 10 ocak randevum Güneşcim.. daha erken giden arkadaşlar doktorlarına sorsa çok iyi olur
aman selencim sakın melisa neym içme, zaten içmemek gerektiğini de biliyormuşsun.. yüzdük kuyruğuna geldik, bişey olmasın kimseciklere
Bak gördün müü,no panic,dün gece de benimki ne yapıyora artık baya karnım sertleşti gidince doktoruma da sorucam hemen magnezyumu içtim sonra rahatladım.Erken gelmeye mi niyetlenio bunlar napıoHareket etti tekme değil ama hareketlendi yumak oldu resmen birazcıkda gıdıklama hiss ettim elleri ve ayakları sağ tarafımda birşeyler yaptıı yani çok şükürrrr
Oooo ben ne rüyalar görüyorum hiçç ne tabir ne birşey bakarım ,dün de benim gelen komşum evin dört bir yanını inceledi çok garip insanlar var yaf ben başkasının evine gidince niyeyse öyle detaylı vs bakamam baksam da görmem yani.O en son aspiratörün üstündeki koruyucu bandı neden çıkarmadığımı sordu ağzım açık kaldı:) alemsin güldürdün beni canım.Rüyalar tersine çıkar diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.Gerçi rüya konusunda kaynanamın eline kimse su dökemez kötü bişe olsa anlatırdı
zaten gece yemiyorum belirli bir saatten sonra ama benim genelde sabah ağrı yapıyor soğuk süt iyi geliyor diye duymuştum ama bu havadada boğazlarımız şişer napalım bebişler için dayanıcağız.
Sonunda tekmeledi oğluşum yemekteyken
Tamam kuzum o zaman
Bak gördün müü,no panic,dün gece de benimki ne yapıyora artık baya karnım sertleşti gidince doktoruma da sorucam hemen magnezyumu içtim sonra rahatladım.Erken gelmeye mi niyetlenio bunlar napıo
Oooo ben ne rüyalar görüyorum hiçç ne tabir ne birşey bakarım ,dün de benim gelen komşum evin dört bir yanını inceledi çok garip insanlar var yaf ben başkasının evine gidince niyeyse öyle detaylı vs bakamam baksam da görmem yani.O en son aspiratörün üstündeki koruyucu bandı neden çıkarmadığımı sordu ağzım açık kaldı
Ama demek ki bu senin kalbinle alakalı bir durum değil süt içip düzeliyorsa midenle ilgili bir problem var demek ki.Çok fazla takmamaya çalışıyorun ben de hepimiz değişik sıkıntılar yaşıyoruz doktora gidiyoruz şükür sorun yok bebişlerde az kaldı dişimizi sıkıcaz napalım.
gözün aydın canımm
Hareket etti tekme değil ama hareketlendi yumak oldu resmen birazcıkda gıdıklama hiss ettim elleri ve ayakları sağ tarafımda birşeyler yaptıı yani çok şükürrrr
Al işteeeeOleyyyyyyyyyyyy oley oleyy diye bağırsaydın sen deee
MELİKE bugün çok yoğun galiba.. haftalardır 30.haftayı görmeyi istiyordu ve yazıyordu bugün şu haftadayım diye:)), ticker 30 haftayı gösteriyor ama o unuttu galiba..
demiştim...
darısı özgenin göbüşüne...
Unutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye
Allah sonunda bugünleri de gösterdi çok şükür teyzesi
Hı ondann demek ki sevindi kuzuuu:))BağıramadımAma eşim de gelmiş yemeğe bana sürpriz yapıp babasının da geldiğini anlayınca tekmeledi oğlum.
Unutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye
Allah sonunda bugünleri de gösterdi çok şükür teyzesi
Sağol canım,senin de gözün aydın 30.hafta da bitti.....70 gün kalmış..
Hı ondann demek ki sevindi kuzuuu:))
Ya hepiniz bebişlerei kucağınıza alcaksınız biz martın sonuna kadar beklices oyoyoyoy du bakalım son günler nasıl geçecek
Biz de doğum yapanların yazdıklarını okur bilgileniriz beklerken
Evettt doğum öykülerini kuzuların fotolarını görür daha da sabırsızlanır heyecanlanırız artık ayyyy az kaldııı
yav bu milupa niye bana göndermiyor yawkızlar benım tekmeler artık canımı yakmaya basladı cok sert tepınıyor benım oglan yarın doktor kontrolum var soylıcem bakalım gece yatınca ben hele hıc durmuyor :))))
dunde mılupadan hamıle setı geldı ıcıne 2500 kglık bebek bezı koymuslar mınnacıkk :)) ablamın kızıda bebegı ıcın ıcın aldı ona takıyo oyun oynarken
Noldu pollycim yaf algılayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?