- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.601
bişey daha sorsam size26.haftamdayım ben yalancı doğum kasılmaları olur yazıodu nette ve 4-5 gündür klitoris bölgemde sanırım öyle gibime gelio ara ara kasılma gibi küçük bişey hissediorum.Sizde de olmuşmuydu ilk gebeliğim olduğu içinde kasılmanın yalancısını sahicisini bilmiyorum :)) idrarda mikrop olsa orda hissedilmez diye düşünüyorum.İdrar testimde bakteri çıkmıştı ama dr plastik kaptan kaynaklanıodur demişti.
endişelenmene gerek yok bence. birde ilk hamileliğinse zaten onun hareketlerini hissetmen geç olabilir. bi kaç hafta sonra çok rahat hissedersin...
tünaydınn bayanlar muhabbetinizi bölücem ama içimi rahatlatın ne olur.Akrabam aradı az önce beni kaç gündür rüyasında görüomuş ablasıda görmüş üstüne basa basa sen iyimisin bebek iyimi kendine dikkat et diyip durdu.Israr edince hasta gördüm dedi sadece anlatmadı rüyasını.Bende çok hassasım bu konularda zaten rüyalara inanırım.Böle olunca da ister istemez endişeleniyorum.Durup dururken strese soktular beni :18: rüya tabiri yapabileniiz varmı? Korkuyorum çünki
Aminnn canım inşallah..ayyy ne güzel, ne tatlı heyecanlar dimi:))
Allah'ın izniyle yakında bebişlerimizin doğumunu paylaşıcaz inşallah
Geçer kuzum merak etme resimler doğumlar derken hepimize kolay geçer inşallah.. Zaten birimiz bi doğursa gerisi çorap söküğü gibi gelcek eminim :)) İlk olarak ikizlerimizi bekliyoruz tabiki :))Hı ondann demek ki sevindi kuzuuu:))
Ya hepiniz bebişlerei kucağınıza alcaksınız biz martın sonuna kadar beklices oyoyoyoy du bakalım son günler nasıl geçecek
Evet canım senle aynı gidiyoruz aynı gün doğurursak şaşırma yani :)) 70 gün kaldı ama bana hala uzun geliyomelikecim senin gözün aydın olsun benimkide yarın olacak :) en fazla 70 gün kaldı bebişlerimizi kucağımıza almamıza :)
Benim ki de tekmeledi canım sağol
:))Bana çok oldu milupa kargoyu göndereli olmadı bir daha başvur canım.yav bu milupa niye bana göndermiyor yawbende o çıkan bezi kızıma verirdim bebeğine bağlar ve öğrenirdi alt değiştirmeyi:)))))))
ilerde de kardşinin altını değiştirir:)))))))))
hani sen yazmışsın ya komşunun aspiratör hakkındaki söylemini, onu ben ben kırmızıyla renklendirip altına da bu işaretleri koydum:))) yani bunlar o komşuna tatlım
Bizim de az kaldı canım
Aminnn canım inşallah..
Geçer kuzum merak etme resimler doğumlar derken hepimize kolay geçer inşallah.. Zaten birimiz bi doğursa gerisi çorap söküğü gibi gelcek eminim :)) İlk olarak ikizlerimizi bekliyoruz tabiki :))
Evet canım senle aynı gidiyoruz aynı gün doğurursak şaşırma yani :)) 70 gün kaldı ama bana hala uzun geliyoİnşallah benim kızda benim gibi sabırsız dfeğildir zamanında gelir :))
Kizlar ben su yalanci dogum kasilmalari denilen, braxton hicks kasilmalarini yasadim, rahim buzulup karin sertlesiyor, agrisiz ama rahatsiz edici bisey
kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
BAHAR (En güzel bu oldu galiba hem de baharda geliyo hem de size bahar getirsin inşallah)
ASYA (bunu sevdim)
DOĞA (bu da güzel ama ğ harfi var bilmem sorun çıkarır mı? :))
ADA - DURU - IRMAK - BERRA - DERİN (yeter nolur bu sene herkes bu isimleri kullandı :))
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
Asya duru isimleri güzel.... ama sen kendine hangisine yakın hissediyorsan o olsun canımkızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?