- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.641
Tüh keşke geç gelseymişBen cuma sabah verdim ama gelmedi daha yarın gelir heralde...Güle güle kullansın canım...
Neva güzell.. Ben sana Kumsal ismini uygun gördüm bil bakalım niyeee :))ben de isim bulamadım yahu... doktor her gittiğimde soruyo ne olacak falan die... her defasında farklı bişi söylüyorum, o da hepsine ondan ççok var, boşver diyor...
peki,sizce neva ismi nasıl?
Evet bana da öle dediler hani bugün hızlı geçmedi? :)))) çok mu acele ediyorumMaşallah kuzum artık yokuş aşağı gidiyorsun bende 30.haftayı baraj olarak görüyorum bi gelse sonrası hemencecik geçecekmiş gibi
Güzel canım,anlamı ne?
Neva güzell.. Ben sana Kumsal ismini uygun gördüm bil bakalım niyeee :))
P
canım bitki çayları içerken çok dikkatliyim onu ıhlamur niyetine içtim ama allahtan bişey olmadı k.peder biraz geçte olsa uyardı , hamileliğin başından beri yeşilçay ve ada çayı içmiyorum bende.tünaydın herkese.
nasılsınız annişler?
özgecim nevresım takımını güle güle kullansın oglusun. coton box almıstın sanırım. forumda cogu anne bundan aldık gibi. :) ben pike takımını da aldım yaz ıcın denizliye gitmiştik orda ındırımlıydı yıne. bı de bebettonun uyku setini aldım. bebettonun penyesı cotondan daha iyi gibi geldi bana da biraz pahalı.
slnaras bitki cayını dıkkatlı iç canım. ben hamılelıkten once yeşil cay ve adacayı ıcerdım. sımdı denemedım. bı defa ıhlamur ıctım mıktar olarak azdı.
polly cım senın epey olmus gormeyeli. kuzuucunu ozlemişsindir. ama en saglıklısı aslında. sureklı gorunce bız rahatlıyoruz ama ses dalgası da olsa cok rahatsız olmasınlar.
kızlar bu arada onlıne alısverıs yapanlara tavsıyem. unnado da cok cici anne bebek cantaları var. fiyatları da iyi. almayanlar düşünebilir.
canım gözün aydın ...Sonunda tekmeledi oğluşum yemekteyken
melikecim seninde gözün aydın 30. haftan kutlu olsunUnutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye
Allah sonunda bugünleri de gösterdi çok şükür teyzesi
kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram
ada,duru ırmak doğa... ıııhh ben sevmiyorum bunlarıkızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
hadi hayırlısı bakalım canım, ikizler erken gelecekler, sende artık yorma kendini.Kızlar selam bende artık bol bol yatıcam dün doktorum baktı bir sorun yokmuş şükür ama artık vaktini yatarak geçirmelisin dedi. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben de isim bulamadım yahu... doktor her gittiğimde soruyo ne olacak falan die... her defasında farklı bişi söylüyorum, o da hepsine ondan ççok var, boşver diyor...
peki,sizce neva ismi nasıl?
benim ilki geldi cnm seninkide bugün yarın gelir herhalde belki ikisini birde gönderebilirler sana
Neva güzell.. Ben sana Kumsal ismini uygun gördüm bil bakalım niyeee :))
Evet bana da öle dediler hani bugün hızlı geçmedi? :)))) çok mu acele ediyorum
hmm ewt olabilir , denizle ilgili isimleri düşünmüştüm ama kumsal hiç gelmemişti aklıma, akşama babasına da bi ssöliim :)
hergün kakao iç magnezyum eksikliğin filan kalmaz
pastalara keklere koyulan kakaolar varya onların bazılarında içilebilir yazıyo onlardan alıp hergün süte ekleyip içersen bişeyciğin kalmazz
Kumsal hem denizle alakalı hem de babasının adına baktım faceden de çok uyumlu oldular ne diyosun? :)) ahh ben de ne güzel cemre koycaktım ama olmadı işte :))
evet cnm bana da hep oluyor normaldir herhaldeKizlar ben su yalanci dogum kasilmalari denilen, braxton hicks kasilmalarini yasadim, rahim buzulup karin sertlesiyor, agrisiz ama rahatsiz edici bisey
kızım olsaydı biricik yada asya koyacaktım ben cnm en güzeli asya bence..kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)
BAHAR
ASYA
ADA
DURU
IRMAK
DOĞA
BERRA
DERİN
amin cnm aminnKızlar selam bende artık bol bol yatıcam dün doktorum baktı bir sorun yokmuş şükür ama artık vaktini yatarak geçirmelisin dedi. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram
Kumsal hem denizle alakalı hem de babasının adına baktım faceden de çok uyumlu oldular ne diyosun? :)) ahh ben de ne güzel cemre koycaktım ama olmadı işte :))
Teşekkür ederiz teyzesii :))melikecim seninde gözün aydın 30. haftan kutlu olsun
Öğleni geçti de beni de aldı geçti valla uykum bi yandan zaman geçmiyo bi yandan :)) Kimin önce gelceğini bilemeyiz valla aramızda 20 gün var birimizin 38 haftalık birimizin 42 haftalık doğarsa 1 ay fark atar diyorum ne dersin :))))Öğleni geçtiyse gün bitmiş gibi bişey zaten hihihi öyle avutuyorum kendimi yatcas kalkcas geçcek kuzum sen benden önce kavuşacaksın minişne inş.
:)))
eşlere uydurmaya kalkarsak isimleri bizim kızların isimleri belli zaten:))))))
melikenin kızı: CEMRE
Denizin kızı: KUMSAL
benim kız: İDİL
:)))))))))))
nasıl tespit ama:))
Miray koycaz teyzesi inşallahSiz neye karar verdiniz isim konusunda?
:)))
eşlere uydurmaya kalkarsak isimleri bizim kızların isimleri belli zaten:))))))
melikenin kızı: CEMRE
Denizin kızı: KUMSAL
benim kız: İDİL
:)))))))))))
nasıl tespit ama:))
Teşekkür ederiz teyzesii :))
Öğleni geçti de beni de aldı geçti valla uykum bi yandan zaman geçmiyo bi yandan :)) Kimin önce gelceğini bilemeyiz valla aramızda 20 gün var birimizin 38 haftalık birimizin 42 haftalık doğarsa 1 ay fark atar diyorum ne dersin :))))
hakkaten ya, sağol melikecim, sen söyleyince farkettim... siz nie cemreden vazgeçtiniz...
Ateş demekmiş... O yüzden çok tepki aldık :)) biz de vazgeçtik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?