2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 234165 ayrıca ben doktora gittiğimde 7+1 di bebeğim. 1 ay sonra tekrar gel dedi doktor: daha kısa sürelerde giden var mı doktora?

bende en son gittiğimde 6+5 günlüktü bebişimm.banda 1 ay sonra gel dedi.kuruntu yapma canım doktorlar herşeyin iyisini bilir.önce 10 günde bir çağırıyodu kalp atışlarını gördükya maşallah ondan heralde.

kızlar yaa bugün nedense karnım ağrıyoo,bugün 7+1 olduk 7. haftada bu normalmi acaba,,,uzanınca geçiyo ama,,,sizde de oluyomu hiç karın ağrısı:26::26::26:

kızlar yaa bugün nedense karnım ağrıyoo,bugün 7+1 olduk 7. haftada bu normalmi acaba,,,uzanınca geçiyo ama,,,sizde de oluyomu hiç karın ağrısı:26::26::26:

benm geçen haftalarda karın ve kasık ağrılarım vardı. hatta bi gece hastaneye gitme noktasına gelmiştim ağrıdan. ama doktorum gayet normal olduğunu kendimi fazla yormamamı söyledi. şuan ağrılarım geçti. ama çok korkmuştum o zmnlar

folik asit hakkında yanlış bilgi vermeyin arkadaşlar 4 mg yazmışsın ama miligram demek o günlük alınması gereken 185miligram değildir senin ilacının içindeki o kadar yüksek doz olmaz folik asit yani alman gerekenden daha az var içinde...

oluyor cnm benim de sürekli ağrıyor ama dinlenince geçiyor demekki dinlenmemiz lazım

korkuyorum bende bişi olcak diye,,,demek normalmiş karın ağrısı,,,sürekli uzanmak lazım 3 ayı atlatana kadar,,,

uyumuş kalmışım ya yeni uyandım. kızlar bugün nedense hesabım bir anda kapatıldı farkettinizmi? neyseki site yönetimiyle konuştum sorun halledildi.

o karın ağrısı bende hep var Çalıştığım için bütün gün oturmaktan sanırım bacaklarımda çok ağrıyor..walla iş çıkış saatimi dört gözle bekliyorum biran önce eve gidip uzanmak için :26:
bide ramazan geldii eşim oruç tutuyor zar zor ona yemek hazırlıyorum Allah yardımcımız olsun :26:

ben bu sene çalışmıorum onun için değerlendireyim dedim ve bebek düşündük. iyiki düşünmüşüm çalışıyor olsaydım napardım bilmiorum bu halsizlikler bulantılar vs... Allah tüm çalışan hamile bayanların yardımcısı olsun

ben bu sene çalışmıorum onun için değerlendireyim dedim ve bebek düşündük. iyiki düşünmüşüm çalışıyor olsaydım napardım bilmiorum bu halsizlikler bulantılar vs... Allah tüm çalışan hamile bayanların yardımcısı olsun

aynen bende sen gibi eve gitmeyi dört gözle bekliyorum biraz dinleneyim diye Allah sonumuzu hayır etsin inş...

bndede çok bacak ağrısı oluyor kızlar neden acaba? bu hafta sürekli başım döndü ay bi tuafım ya.
çalışmaktan oluyo bunlar biliyomm ben en iyisi evde yatmak

bndede çok bacak ağrısı oluyor kızlar neden acaba? bu hafta sürekli başım döndü ay bi tuafım ya.

Walla en güzeli yapmışsın...şu bi kaç gündür bulantılarım oluyor çubuk kraker yemekten bıktım evde olmayı bazen çok istiyorm..özellikle sabah kalkıpp işe gelmek çok zoruma gidiyor...kaç kere ara ara gidip yüzümü yıkıyorum bilmiyorum..bazen ter kokan müşterilerim geliyor kalkıp tuvalete gitmek istiyrum ama zor dayanıyorum
aynen bende sen gibi eve gitmeyi dört gözle bekliyorum biraz dinleneyim diye Allah sonumuzu hayır etsin inş...
Aminn inşallah canım napıcaz dayanıcaz artık aman bebişlerimiz iyi olsunda başka bişe olmasın

İşte sende bütün gün oturuyorsan ondandır ara ara kalkıp dolaşıyorum ofiste ben yoksa sanki kilometrelerce yol yürümüş gibi bacaklarım çok ağrıyor :/

bende de baş ve mide ağrısı oluyo arada baş ağrılarım için çin yağı kullanıyorum sürüyorum biraz alnıma ne ağrı kalıyo ne bişi. eklem ağrılarında falanda kullanılıyormuş bacaklarında ağrı olan arkadaşlar kullanabilir..

uzun bir tatilden sonra geldim yoğun bir iş temposunda çalışıyorum, maşallah ne çok mart annesi olmuş böyle ben yokken.
Bebişimi gördüm tam 10 haftalık oldu bugün maşallah kalbi pıt pıt atıyor benim elma şekerimin onuuu çokk ama çokkk seviyorum

şu önümüzdeki 2 haftayıda atlattım 1. trimesterı yani tehlikeli dönemleri geçtim demektirrrr

kızlar bendede çok hapşuruk oluyor. burnum genizim devamlı kaşınıyor. hapşurmaktan bi hal oluyorum. spreyim vardı o çok rahatlatıyordu. fakat hamileler için sakıncalıdır diyor. şimdi çaresiz öyle hapşurup duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…