- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.601
dokkızlar saolun yarın bursaya gidecez burda gittiğim doktor devlet hastanesine yatıralım dedi biraz hijyen ve ilerde bir sağlık sorunu yaşama korkusu var içmde hem tekrar bi muayne olacam sonucuna göre de orada hareket edecem.. geldğimden beri gözlerim şişti artık.. hayırlısı neyse o olsun.. allahım sabrını da verecek eminm ve sizi tanıdığım içinde kendimi çok şanslı hissediyorum.. streetpit canım boş gebelik değil kese ve yolk kesesi oluşumu vardı zaten bugün doktor bebeği de gördü ama kalp atışı yok dedi.. allahım bebişlerinize sizinle birlikte uzun ömürler versin inşallah.. burdan okuycam ve nasılki siz benim duygularımı paylaştınız üzüldünüz unutmayın bende sizinle mutlu olucam inşallah
buarada devlet hastanesi özel hastane ya da özel doktor konusunda fikrinizi paylaşırsanız sevinirim nereyi tercih etmeliyim??
hepinize o kadar çok alışmıştımki nasıl yazılır bilmiyorum ama sanırım benim veda zamanım geldi ara ara girip yine mutlu olurum yazdıklarınızla ama listeden silebilirsiniz.. inşallah ilk ve son fire ben olurum.. benim bebğim benimle olmayı istemedi sanırım kalp atışları duyulmadı yolk kesesinn büyüklüğüde sınırı geçmiş yani kürtaja karar verdi doktorumuz.. şuan kendimş hazır hissetmediğim için kaçtımama düşündükçe daha değişik korkular duymaya başlıyorum sanki.. allahım sen bu hissi kimseye yaşatma yarabbim...
merhaba gülseren benimde 27 diye hasaplanıyor doğum.nasipse çok yakın doğumlarımızSelam kızlar ben de yeniden hamileler kervanına katıldım.doğum tarihimiz 29 Mart olarak görünüyor.Allah herkese sağlıklı,rahat ve huzurlu bir hamilelik nasip etsin.
kızlar saolun yarın bursaya gidecez burda gittiğim doktor devlet hastanesine yatıralım dedi biraz hijyen ve ilerde bir sağlık sorunu yaşama korkusu var içmde hem tekrar bi muayne olacam sonucuna göre de orada hareket edecem.. geldğimden beri gözlerim şişti artık.. hayırlısı neyse o olsun.. allahım sabrını da verecek eminm ve sizi tanıdığım içinde kendimi çok şanslı hissediyorum.. streetpit canım boş gebelik değil kese ve yolk kesesi oluşumu vardı zaten bugün doktor bebeği de gördü ama kalp atışı yok dedi.. allahım bebişlerinize sizinle birlikte uzun ömürler versin inşallah.. burdan okuycam ve nasılki siz benim duygularımı paylaştınız üzüldünüz unutmayın bende sizinle mutlu olucam inşallah
buarada devlet hastanesi özel hastane ya da özel doktor konusunda fikrinizi paylaşırsanız sevinirim nereyi tercih etmeliyim??
merhaba gülseren benimde 27 diye hasaplanıyor doğum.nasipse çok yakın doğumlarımızsenin ne kadarlık oldu bebişin
merhaba arkadaşlar bende 6 haftaya ulaştım bakalım 23 mart doğum gözüküyor busefer tutabilirsem öncekini 20 haftada düşürmüştüm umarım bunu sağ salim kucağıma almak kısmet olur.Hepimize allah hayırlısını nasip etsin...
İnşallah.Huzurlu olmanı strese girmemeni tavsiye ederimAynı şeyi yaşayacağını düşünerek üzme kendini.Allah yardımcımız olsun.
korkuyu ne yaparsam atamıyorumAma bize yaşttığı süprizide siznle paylaşım ben düşükten sonra 2 yıl çocuk sahibi olamadım bu yıl 2 kere aşılama yapıldı sonuç negatif çıktı en son tüp bebeğe karar vermiştik eşimle adetin 2. gününü bekliyorduk bu ay tüp bebek yaptıracaktık ama bebeğimiz süpriz yaptı kendi geldi:) doktorum ve bize güzel bir süpriz yaptı:)
meraklanma 8 ay sonra kucağında kuzunla bunları yeniden okuyunca boşu boşuna kasmışım kendimi diyecen...
kızlar herkese iyi geceler
bende nasip kısmet olursa mart annesio olucağım beklenen doğum ise 12 mart
bundan önce 1 düşüğüm oldu ve 1 buçuk sene sonunda yeniden kavuştum bebeğime bende kan pıhtılaşması olduğundan iğne vurunuyorum inşallah bebeğime birşey olmaz kalp atışlarını gördük pazartesi yada salı günüde kontrolümüz var inşallah bebeğimi görüceğim benide listenize eklerseniz sevinirim
al benden birtane daha mutasyonlu biz faktör 8 ve PAI I bendekide aynı iğneye devam inşallah allah tamamına erdirir bu sefer::)
8 ve paı ı ?
ben clexone kullanıyorum haftada 2 kere drum benden tahlil istemedi ama iğneyi gebeliği öğrendiğimde vurunmadım ve kanamam başladı vurunmaya başladıktan sonra düzeldi çok şükür haftaya kontrole gittiğimde tahlil isteyeceğim drumdan bakalım benim kan ne durumda
Benim ilk gebeliğimde 2 li testler yüksek çıktı genetik uzmanıyla görüştüm amniyosenteze karar verdim doktor sıkıntının bebekte değil bende olduğu tahmin ettiğini söyledi dediği gibide çıktı amniyosentez temiz çıktı bende de bu rahatsızlıklar çıktı ama bebeğim genede yaşamadı 20 haftada kaybettik.Genetik uzmanımın söylediği korkulacak bir durum olmadığı bu iğneyi gebelikte düzenli yaptırmam gerektiği normal hayatımdada corasprin kullanmam gerektiğ ve doğum kontrol hapları gibi haplardan kesinlikle uzak durmam gerektiğini söyledi Bende öyle yapıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?