2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dok

doktoruna göre değişiyor, özeller bazen çok tahlil istiyor güvenilmiyor ama bazen de çok iyi doktorları oluyor, personel daha dikaktli daha özenli oluyor, güvendiğin doktor hangisi ise ona git tatlım.

canım inan o kadar üzüldüm ki şuan acını anlayabiliyorum...sana en yakınımdan ablamdan örnek verecem... 8 haftalık iken kalp atışlarını bile duymuşlardı ki kanaması oldu vebebeğinii düşürdü... çok çabuk toparlandı..kürtaj oldu.. 2 ay sonra tekrar hamile kaldı...şimdi 4 aylık hamile ve kız çocuğu olacak inşallah.. üzülme demiyorum kesinlikle çok zor olduğnu tahmin edebiliyorum.. ama kendini yıpratma her şerde vardır bir hayır..bizi bizden daha iyi bilen Rabbimiz var..

Selam kızlar ben de yeniden hamileler kervanına katıldım.doğum tarihimiz 29 Mart olarak görünüyor.Allah herkese sağlıklı,rahat ve huzurlu bir hamilelik nasip etsin.

selam kızlarrrr maşallahhh çok ilerlmeişsinizz okuyamadım geçmişi
hepiniz iyisinizdir umarımmm liste mi yaptınızzzz bu aradaaa
minikler canım sanada çok üzüldümmm
geçmiş olsunnn rabbim tez zamanda tekrar müjdeli haberler versin inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar...bugün tüm gün dışardaydım hiç giremedim...
şimdi açınca miniklerin haberini gördüm çok üzüldüm...ama tüm bunlar bir imtihan...ne kadar zor olsada sabretmek gerekiyor..
canım inan herşey geçiyor sadece biraz zamana ihtiyyacın var ...rabbim yardım etsin...geçen sene benimde başıma gelmişti böyle bişey...güzel allahım tez zamanda sana hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alabileceğin evlat nasip etsin...böylesinin hayırlı olduğunu unutma...

ii geceler. bende bugün öğrendim hamile olduğumu. 31 mart doğum gözüküyor. 2. bebeğim olacak. 15 aylık bir oğlum var. onu klomenlerle çatlatma iğneleriyle yaptık, bu sefer kazara oldu. kısmet işte. bugün kesemiz gözüktü. yeniden aynı heyecanları yaşayacak olmak mutluluk verici.

cnm cok geçmiş olsun rabbim sana sabırlar versin......bende bursada oturuyorum benim dr ahmet yılmaz medical parkta cok iyi bir dr ona bir görünmeni tavsiye ederim ....ayrıca dualarım seninle umarım dr yanlışlık yapmıştır ve bebğin seni yinede bırakmaz...ahmet bey cok iyi bir dr sana direk ne olacağını söyler....tekrar tekrar sana metanet diliyorum iyigeceler...

merhaba arkadaşlar bende 6 haftaya ulaştım bakalım 23 mart doğum gözüküyor busefer tutabilirsem öncekini 20 haftada düşürmüştüm umarım bunu sağ salim kucağıma almak kısmet olur.Hepimize allah hayırlısını nasip etsin...

İnşallah.Huzurlu olmanı strese girmemeni tavsiye ederimAynı şeyi yaşayacağını düşünerek üzme kendini.Allah yardımcımız olsun.

İnşallah.Huzurlu olmanı strese girmemeni tavsiye ederimAynı şeyi yaşayacağını düşünerek üzme kendini.Allah yardımcımız olsun.

korkuyu ne yaparsam atamıyorumAma bize yaşttığı süprizide siznle paylaşım ben düşükten sonra 2 yıl çocuk sahibi olamadım bu yıl 2 kere aşılama yapıldı sonuç negatif çıktı en son tüp bebeğe karar vermiştik eşimle adetin 2. gününü bekliyorduk bu ay tüp bebek yaptıracaktık ama bebeğimiz süpriz yaptı kendi geldi:) doktorum ve bize güzel bir süpriz yaptı:)

meraklanma 8 ay sonra kucağında kuzunla bunları yeniden okuyunca boşu boşuna kasmışım kendimi diyecen...

kızlar herkese iyi geceler

bende nasip kısmet olursa mart annesio olucağım beklenen doğum ise 12 mart
bundan önce 1 düşüğüm oldu ve 1 buçuk sene sonunda yeniden kavuştum bebeğime bende kan pıhtılaşması olduğundan iğne vurunuyorum inşallah bebeğime birşey olmaz kalp atışlarını gördük pazartesi yada salı günüde kontrolümüz var inşallah bebeğimi görüceğim benide listenize eklerseniz sevinirim

al benden birtane daha mutasyonlu biz faktör 8 ve PAI I bendekide aynı iğneye devam inşallah allah tamamına erdirir bu sefer::)

al benden birtane daha mutasyonlu biz faktör 8 ve PAI I bendekide aynı iğneye devam inşallah allah tamamına erdirir bu sefer::)

8 ve paı ı ?
ben clexone kullanıyorum haftada 2 kere drum benden tahlil istemedi ama iğneyi gebeliği öğrendiğimde vurunmadım ve kanamam başladı vurunmaya başladıktan sonra düzeldi çok şükür haftaya kontrole gittiğimde tahlil isteyeceğim drumdan bakalım benim kan ne durumda

Benim ilk gebeliğimde 2 li testler yüksek çıktı genetik uzmanıyla görüştüm amniyosenteze karar verdim doktor sıkıntının bebekte değil bende olduğu tahmin ettiğini söyledi dediği gibide çıktı amniyosentez temiz çıktı bende de bu rahatsızlıklar çıktı ama bebeğim genede yaşamadı 20 haftada kaybettik.Genetik uzmanımın söylediği korkulacak bir durum olmadığı bu iğneyi gebelikte düzenli yaptırmam gerektiği normal hayatımdada corasprin kullanmam gerektiğ ve doğum kontrol hapları gibi haplardan kesinlikle uzak durmam gerektiğini söyledi Bende öyle yapıyorum şimdi

bende hergün coraspirin içiyorum ve haftanın 2 günüde iğne vuruluyorum inşaallah irşey olmazda hayırlısı ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız haftaya kontrol gittiğimde bende tahlil isteyeceğim
sende şuanda iğne kullanıyorsun değil mi ve haftada kaç gün kullanıyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…